Nasterea la Arcadia - Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 24
madline82 spune:
Dadaina, poate ai picioarele f umflate.Si mie mi se umfla da ma chinui sa port incaltamintea veche, chit ca uneori ma strange.Ma gandesc ca daca imi iau ceva mai mare sa nu se dea piciorul si sa ramana asa.
Poate dupa nastere iti vei reveni la normal ca ar fi tare greu sa gasesti pantofi de marime asa mare!
DPN 15-22 mai, fetita
camiki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DadaIna madline82 Am gresit si eu cu ordinea fetelor.Corect cred ca e in ordinea asta: monik -luni camiki -miercuri stefana- joi Mergem inainte cu Doamne Ajuta! Fetelor mie mi-e groaza!Mi s-a modificat marimea la papuci cu 1 numar 1/2.Nu ma mai incape nici un pantof, nici o sandaluta de anul trecut.De la 39,1/2 a trebuit sa imi cumpar acum pentru perioada asta pana nasc balerini marimea 41.Mi-e groaza daca raman picioarele asa si dupa nastere ca trebuie sa imi fac papuci la comanda.Si cum majoritatea pantofilor frumosi,cu tocuri sau peeptoe se opresc la marimea 39, rar gasesc un 40, deja mi-e groaza cand ma gandesc la capitolul asta.Si vine vara... Stai linistita ca nu raman picioarele asa,isi revin dupa ce nasti.Mie la prima sarcina mi-a crescut cu 2 numere,dar dupa e am nascut,mi-am revenit. Monik parca marti naste,nu? |
DadaIna spune:
La mine e problema de lungime.De lat mi-s buni toti papucii vechi insa imi ies degetele pe afara la sandalute sau la incaltaminntea deschisa in fata cu cel putin 1 cm :))iar la cei inchisi (gen mocasini, balerin) imi vin pe latime insa nu pe lungime.Nu imi sunt inca umflate nici mainile nici picioarele.De asta e dubios.Si multe persoane mi-au zis ca nu e exclus sa ramanem cu un numar in plus sau chiar 2 dupa sarcina.De asta mi-e frica. Si la capitolul incaltaminte stateam foarte bine inainte de sarcina si mor de ciuda daca nu mai intru in ei.Pot fi umflate picioarele si sa nu imi dau eu seama... as vrea sa fie asta si sa imi revin dupa nastere!
camiki sa te auda Dumnezeu sa imi revin si eu dupa ce nasc ca e jale
AlynaB spune:
Buna seara fetelor!Am ajuns si noi in sfarsit acasa!!!!!!!!!! Mi a fost tare dor de voi !!!!!!
Va multumesc din suflet pt urari, pt cuvintele frumoase si mai ales pt va ati fost alaturi de noi.
Acum suntem putin mai bine, inca ma doare operatia destul de rau(mau taiat destul de tare), ma ustura unde sunt cusuta....dar cand il vad pe Alex langa mine parca imi trec pe moment. Sper sa pot intra zilele urmatoare sa va povestesc cum a fost, sa ma mai lase putin durerile si usturimile de la operatie, acum nu pot sta decat intinsa. oricum tot ce pot sa va spun....Arcadia, medicii, asistentele, nota 20!!!! Neau salvat viata !!!!!Voi ce faceti?
Pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
andreea_mdm spune:
Alyna , felicitari mamico si sanatate multa tie si bebelusului tau! ai fost o mamica tare curajoasa si ai un sot tare grijuliu! Refacere rapida si asteptam cu gura la suflet sa ne expui experienta ta! Multi pupiciiiii!
...asteptand o minune in viata mea!
32w
Daria-Maria
sanda_baby spune:
Alina felicitari pentru micut si multa sanatate la amandoi. sa te faci bine cat mai repede ca sa te poti bucura pe deplin de minunea ce a venit in viata voastra.
camiki spune:
Felicitari Alina si refacere usoara.Gata ,de ce-a fost mai greu ai scapat.Si tu ne-ai lipsit aici pe forum.Asteptam sa ne povestesti cand o sa t simti in stare prin ce ai trecut.
madline82 spune:
Neatza burtici si mamici!
Alyna multe, multe felicitari, ne bucuram ca acuma sunteti acasa si sunteti bine!Asteptam si noi momentul sa fim mamici, dar pana atunci traim experienta asta cu cele care au bucuria sa o impartaseasca cu noi!
Inca o data multa sanatate, refacere, usoara, si sa aveti un bebe cuminte si mancacios!
Va pupam cu drag!
DPN 15-22 mai, fetita
copiloi spune:
Alyna, bine ai revenit! Refacere usoara si bebe papacios!
Eu in primele zile dupa ce am revenit acasa am mai luat cate un algocalmin sa ma lase durerile....
Ma apuc sa fac capitol nou....