Nasterea la Arcadia - Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Buna seara mamici! Bine ai venit Eleonor! Intrebai cum ne vom descurca cu timpul. Si pe mine ma ingrijoreaza problema transportului si a timpului. Noi nu avem nici masina si nici rude sau prieteni in Iasi sa ne ajute cu o zi,doua de cazare. Mai citesc aici ca fetele au facut cateva controale dupa semnarea contractelor( fie cele prevazute in act, fie cele facute pt "convingerea" piticilor sa se nasca; alte drumuri. Insa vreau sa fac tot posibilul sa reusim pentru ca este o experienta unica si nu vreau ca indiferenta dusa pana la nesimtire a unor cadre medicale din unele spitale sa o transforme intr-un cosmar.

oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

radu@raducu, felicitari pt Raducu!

Eu m-am externat luni.

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu@raducu spune:

copiloi aveam impresia ca te-ai externat zilele astea si bebelosii nostri au fost colegi de apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Oyioi, mama si ce o sa faci? Cu ce veniti de la Roman, nu puteti nci macar sa impumutati o masina?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

mama lui raducu felicitari pentru BB si multa sanatate la amandoi.
Copiloi felicitari inca o data.M-a impresionat mult povestea ta si mai ales partea cu emotiile si tremuratul dinaintea operatiei care m-au coplesit si pe mine atunci.Intr-adevar e un moment unic in viata ce iti starneste niste trairi deosebite avand in vedere ca am fost la prima nastere, iar primele lui tipete, prima imagine si mirosul lui probabil nu am sa le uit niciodata.
Ma bucur ca ai trecut peste toate clipele mai dificile si iti urez multa sanatate lui BB SI TIE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleonor12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

Buna seara mamici! Bine ai venit Eleonor! Intrebai cum ne vom descurca cu timpul. Si pe mine ma ingrijoreaza problema transportului si a timpului. Noi nu avem nici masina si nici rude sau prieteni in Iasi sa ne ajute cu o zi,doua de cazare. Mai citesc aici ca fetele au facut cateva controale dupa semnarea contractelor( fie cele prevazute in act, fie cele facute pt "convingerea" piticilor sa se nasca; alte drumuri. Insa vreau sa fac tot posibilul sa reusim pentru ca este o experienta unica si nu vreau ca indiferenta dusa pana la nesimtire a unor cadre medicale din unele spitale sa o transforme intr-un cosmar.

oiyoy

Neata, burtici si mamici,felicitari si sanatate mamici si BB!
Pt mine si oiyoy, sa ne spuna mamicile care,deja,au trecut prin ce urmeaza pt. noi c-am cate vizite se fac pana la nastere, ce analize se impun , probabil ca la fiecare se impune cate ceva..., care sunt costurile pt ca atunci cand am sunat la fetele de la consiliere au fost destul de "scumpe" la detalii.Bine, stiu ca nu e valabil la general, dar macar asa orientativ, pt ca, eu, deocamdata , stiu ca e destul de tarziu, am si o oarecare retinere vis-a-vis de cum ii voi spune doctoritei mele ca nu mai nasc cu ea...profesional tot respectul pt dnei,dar nu m-a facut deloc sa simt ca pot sa ma apropii de ea, plus ca exact ca multe dintre voi astepti la usa 1-2 ore si in cabinet 15 min.Multumesc camiki si madline pt. sfaturi, insa pt ca nu am pe nimeni in Iasi va fi nevoie sa facem raliu cand se vor declansa contractiile,bine intai de toate trebuie sa ma decid si pentru asta vreau sa adun cat mai multe inf. de la voi, asa ca please mai scrieti din ce stiti voi.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa si linistita !

Mergi la inceput

Neata burtici, vad ca alyna nu a mai dat ncii un semn de viata.Probabil e la Arcadia, o asteptam cu vesti noi!

Aseara am visat ca eram la materniatte si trebuia s anasc..vad ca de acuma incep cosmarurile

Eleonora, am inteles ca sunt super conditiile la arcadia, si felul cum se poarta toti cu tine, merita toti banii.Ar trebui sa vii macar o data la consulattie, costurile depind de cat de inaintaa e sarcina, pt ca daca tu ai 34 acuma, probabil vei merge de max 2 ori, preturile le ai afisate si pe site.Iar analize ma gandesc ca os a iti dea sa faci de sange, si de stafilococ si exudat.Ca restul am inteles ca intra in pretul nasterrii, dar e bine totusi sa te programezi.Eventual poti sa ii spuiu doct tale ca esti decisa sa nasti la arcadia si cand incep cntractiile sa te vada si ea intai sa vezi daca incepi sa ai dilatatie sau nu, sa mai ceri o parere, dar asta depinde cat de apropiata esti de ea, oricum nu vad de ce s-ar supara, dupa nastere tot pacienta ei banuiesc ca vei fi.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

As vrea sa ma lamuresc cu inca ceva :
-daca ma programez deocamdata la o prima consultatie va fi obligatoriu de semnat si contractul? sau am posibilitatea sa ma decid dupa discutia cu dr. la care voi merge ?
-daca vin cu bilet de trimitere de la med. de familie la prima vizita beneficiez oare de decontare CAS ?citisem experienta mameiluighe si ea zicea ca a fost cu internare de zi si i s-a decontat tot(chiar pt. perioada destul de lunga...)bine asta inainte sa nasca !
-andreea_mdm,ce faci ?tu cand trebuie sa nasti?eu am DPN 27aprilie, dar tu oiyoy? te-ai programat? ai semnat?(nu mai retin ce ziceai in msj anterioare ?

Mergi la inceput

Multumesc, madline, e destul de complicat sa ma vada si dr. mea pt ca e la Bacau (scuze ca nu am specificat inainte), insa cred ca cel mai bine e sa ma programez pt. o prima vizita la ei si apoi ma voi decide , va fi OBLIGATORIU pt ca... deja va fi tarziu !

Cu bine,

Mergi la inceput

Eleonor, mai bine te programezi.Din cate am inteles de la fetel contractul se semneaza oricand dar nu mai tarziu de 37 sapt.Poti s suni laarcadia la fetele dela consiliere si sa intrebi faza cu biletul de trimitere pt consultatie, dca se deconteaza sau nu avand in vedere ca esti din piatra, sau daca ti se poate face internare de o zi.Ele trebuei sa iti spuna.Eu am programare pe 22 amrtie la ora 15,tu nu te-ai decis inca la cien sa mergi? LA samoila sau cacicovschi?
Am inteles ca duraeza o ora consulattia, sta de vb cu tine, etc, timp in care te va si sfatui cum e mai bien sa procedezi tinand cont ca esti de la distanta, ma agndesc ca nu esti tu primul caz de egnul asta si sigur au un fel de plan pt asa ceva.Succes.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput