Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

O pentru voi domnisoarelor

A fost de visss,Ariana a fost exceptionala(mai putin cand eram la masa-nu avea stare....dar a facut si pe acolo show in stilul caracteristic ), am avut o vacanta frumoasa,mi-a placut sa o vad cum se bucura de nisip,de plimbari,porumbei,apa,ce sa zic datorita ei am avut momente foarte frumoase

Am recuperat ce ati scris , asa in mare....

olita pe la 2 ani....
mancat singurica - am vazut ca vrea sa apuce ea furculita/lingurita asa ca i le-am oferit,le foloseste in stilul ei....o ajut cand vrea sa duca la gurita,mizerie-evident este,dar se strange....din cate am inteles atunci cand ei cer lingurita e bine sa ii lasi sa incerce sa o foloseasca,ca daca nu mai tarziu cand vrei tu sa ii inveti cica ei nu mai vor....ma rog asta am citit...deocamdata e ok la noi(ba cu manuta,ba cu lingurita,ba eu),vom vedea mai tarziu

Mara inca nu are dintisori, fetita frumusica foc

Sorina imi plac postarile tale

Alex e bolnavior ....offff offff...sa te faci bine repede ca sa o admiri pe iubitica ta in poze(cand o sa le pun)

Yannis are probleme cu urechiusa?! sa te faci bine repede

Stefan - sper ca nu are nimic serios cu piciorusele,tinem pumnii

Dece ce ai povestit acolo ca face mai nou jiji(cu tzitzi) Ariana mereu face asa,deci ea e pt NU INTARCARE

Daria ce ma bucur ca nu mai ai ghips,freedommmmmmmmmmm

Nu am vazut poze,filmulete,nimic.....trebuie sa imi fac timp

Cu scuzele de rigoare pt intarziere
La multi anisori princess Iuria!

La multi anisori printesa Lorena !

Va doresc tot binele din lume

Bravo mamici dragute pentru acest an frumos

La multi ani Nyny!

La multi ani Gratiana!

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui haircut

La multi ani, Gratiana!

Felicitari , Iris! mergi de-adevaratelea, bravo! Si la noi tot in jur de 20 de zile a durat de la primii pasi singurica pana la mers prin toaa casa...mai e putin.

Noi n-avem olita, inca nu ne tenteaza, pe la sfarsitul verii cred ca incepem.Desi soacra mea zice ca pana la maxim 1 an si 2 luni trebuie tinute fetitele cu pampers, apoi incep sa faca infectii urinare, a auzit ea la tv mai an 24 de zile

In acontul nostru de poze e un album fara nici o poza facut public l-a facut careva din voi?Sau vreo fata din cele plecate ne face surprize?Ar trebui sters si schimbata parola, zic eu...

sa aveti un WE minunat!

mami de fetita finuta

Am sters albumele goale, cred ac le-a facut cineva fara sa vrea. Le-am vazut de aseara dar am tot asteptat sa apara poze in ele.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu sigur am facut unul fara sa vreau. L-am sters. Sau cel putin asa am crezut.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Fetele mi-a plecat si mie ultima tura de muncitori din casa

Am intrat sa va citesc repede ca ma bag inapoi la smotru.

Nu am citit inca tot, mai am juma din cap trecut.

WB Gmilady, vezi, am zis io bine ca Mara e ultima dintoasa, felicitari ptr kk si dintzoc!

TOMACA felicitari si voua ptr mers! Trimite buturelu si la mine cu mopu ca io ...deja-mi vine acru cand vad mopu , in ultimele 4 zile am spalat, aspirat si sters prafu cate 3 ore ZILNIC nu mai suport! Asta printre avut grija de Yannis si muncit ptr birou sa termin.

Nu am vaz poze, recuperez sapt viitoare. Dar tot am intrat sa o vad pe Vi4i...las ca incerc sa o vad in Grecia sa vedem daca se lipeste ceva si de mine ca ...eu nu intelegeam la ce se referea in poza cu "bunelu"...Vorba Decenuelei...stiu multi parinti de copii mici care arata mai in varsta decat buneii aia...daca sunt bunici...eu tot cred ca nu am inteles eu bine, poate vorbeste fata ciudat ca e IMPOSIBIL...sincer....Ruxita ne treduci ce inseamna "buneii"??? please! Pai sotul meu arata mai in varsta decat buneii lu Dionisos

Yannis a facut febra o zi si un pic, atat. Fara bubite.

Mi l-a vazut matusa ieri si am 3 pagini de chestii de cumparat de la farmacie... cik o ureche e in neregula, un inceput de infectie ca a facut ea un test cu apa oxigenata care arata daca sunt probleme...din cauza de nas ingundat , necuratat ca lumea 9cam are muci in ultima perioada...poate de la kilele de praf care s-au facut in casa cu muncitorii ). Deci avem de luat solutii ptr urechi, solutii ptr nas, plus fier ca e palid tot, plus calciu ca are nu stu ce care arata lipsa de calciu (nu stu ce pe la stern si pe la coaste si pe la "bratara" la incheietura acolo si nu stu cum rotula care arata ca e lipsa de calciu). Plus ca cik i-ar trebui si niste polivitamine. Deci merg la farmacie si ma pun pe treaba.

Noi maine dis de dimineata ne luam zborul ca nu mai suport! Am muncit pe ruptr, -am saturat si de zapada asa ca iau o pauza si ma duc in Grecia

Va puo si ne vedem de acolo!

de Yannis

Carcotea din mine nu poate sa taca: dar doc de la Euroclinic, aia de ii platim cand mergem acolo, n-au vazut nimic in neregula la copil? Acu intru la banuieli, ca poate si al meu ar avea nevoie de vitamine, calciu si alte cele, iar doc nu vede, ca nu are timp si de abia pune mana pe el.....
Sa va fie de bine plecarea in grecia, sa va treaca reactiile de la vaccin.
In mod absolut ciudat, Dani nu a facut nimic. Oare asta inseamna ca nu s-a prins? adica ca nu a avut efect? ca asa era la BCG...daca nu e semn, nu s-a prins.
Maine se fac 3 sapt de la vaccin.

drum bun si distractie placuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

vreau prima:D

esteeee!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Sa fiu eu ?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

alexutza, haha, bunei inseamna bunici, de la singularul "bunel", desi pe la noi nu se foloseste acest cuvant - ci mai degraba "taca" (cu i din a) si "maca" (cu i din a") sau regionalisme "nenea" (pentru bunic) si "maca" (pentru bunica)... pt Ela parintii mei erau bunicul si bunica si parintii tatalului ei erau "maca" si "taca" (ca erau mai din popor...

ne pare rau pentru problemele cu urechiusele, nasul, fierul si calciu... aveti o lista intreaga... mergeti la soare in grecia sa va faceti bine!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Si eu stiam de bunel. Cu femininul bunica.
Eu ii ziceam bunel bunicului din partea tatalui.
Acum, bunicii lui Dani, si-au stabilit deja titulaturile: parintii sotului vor tataie si mamaie, parintii mei zic ca ei sunt bunicul si bunica, ca nu le place mamaie si tataie.
No...fiecare cu placerile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Citat:

esteeee!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Sa fiu eu ?

Ii spuneam Decenuelei ca este prima...au aparut aiurea, inversate mesajele.....asta despre culmea forumelii, cum bine a zis MP.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

O pentru voi domnisoarelor

A fost de visss,Ariana a fost exceptionala(mai putin cand eram la masa-nu avea stare....dar a facut si pe acolo show in stilul caracteristic ), am avut o vacanta frumoasa,mi-a placut sa o vad cum se bucura de nisip,de plimbari,porumbei,apa,ce sa zic datorita ei am avut momente foarte frumoase

Sorina imi plac postarile tale

Simply...wb!
Ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine, asteptam pozici!
de aprecieri.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

esteeee!

Sa fiu eu ?

Ii spuneam Decenuelei ca este prima...au aparut aiurea, inversate mesajele.....asta despre culmea forumelii, cum bine a zis MP.

Pai da, tocmai de aici confuzia mea. Nu intelegea ordinea. Ca aveam impresia ca citesc de la coada la cap.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:

Pai da, tocmai de aici confuzia mea. Nu intelegea ordinea. Ca aveam impresia ca citesc de la coada la cap.

...am scris imediat, mai jos...ca forumul e razna....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Simply, va admir pentru curajul de a merge in concediu cu Ariana si ma bucur ca a-ti avut o vacanta frumoasa.

Eu azi nu am chef de servici, nu am facut aproape nimic de dimineata. Si m-am hotarat sa plec, nu mai am stare aici. Vad eu unde. La piata si probabil acasa.

Mergi la inceput