Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Sorina
da, si eu am problema asta cu kk la Mara, doar ca nu-i ajunge de fiecare data si prin alte parti. Eu o spal si asta e....n-am ce sa fac. Cu olita inca nu ne iese. Ea cum o vede cum se pune pe ea, mai cu spatele, mai intr-o parte....ieri cand am vazut ac vrea sa faca am dezbracat-o si am pus-o doar ca...s-a speriat. Mai asteptam...
Ms de rasp cu incaltarile, o sa o incalt cu alea flexibile, sa se obisnuiasca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Multumim frumos pt aprecieri,comment-uri

As vrea sa va cer scuze ca eu nu vin cu idei pt colaj,cand vad ce idei faine dati eu ma fac mica pitica ca nu prea le am

Sunt intr-o perioada de recuperari pt scoala,ca am lipsit si trebuie sa ajung la zi;

Dar problema cea mai mare e Alaptatul/Intarcatul ,mi se pare ca nu vrea si gata,e grele.....mananca non-stop tzitzi,de aici si dureri; cred ca cu cat trece timpul cu atat va fi din ce in ce mai greu sa accepte sa nu ii mai dau san;oare Cris.d ce face? a reusit ceva?(Cris daca ai timp si poti da un pm/mail )
Teoria e usoara,dar practica te omoara....nu vreau sa mai fie asa dependenta de tzitzi pt orice(somn,alinare,mancare-imi accepta alta mancare daca ii dau inainte san)

Nu vreau sa ma plang si totusi pe panta aia sunt,cred ca mi-e teama ca nu o sa reusesc sa o intarc ,nu vreau sa planga,tot ma rog sa renunte ea;sper ca pana in toamna sa reusesc sa o intarc....

Miremia sa poarte cu placere incaltarile Mara,e ceva nou pt ea,ei abia au invatat sa mearga si cu papucei picioarele sunt mai greu de miscat,dar o sa se obisnuiasca,incet incet le va accepta....din cate am inteles ai chiar papucei cu talpa usoara,flexibila de la Clarks care din ce am vb eu cu reprezentatii lor sunt chiar ok pt perioada de acomodare dar cu siguranta stii deja asta

Alicredo am vazut colajul cu David,bestial,foarte frumos facut,o amintire placuta pt voi si va fi si pt David la fel;multumim ca faci si colajul pufuletilor si iti multumesc ca esti draguta,ca te-ai gandit la mine

Aveti grija de voi mamici

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Xela ai PM

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia sa poarte cu placere incaltarile Mara,e ceva nou pt ea,ei abia au invatat sa mearga si cu papucei picioarele sunt mai greu de miscat,dar o sa se obisnuiasca,incet incet le va accepta....din cate am inteles ai chiar papucei cu talpa usoara,flexibila de la Clarks care din ce am vb eu cu reprezentatii lor sunt chiar ok pt perioada de acomodare dar cu siguranta stii deja asta

Motto-ul de azi:

Ms mult, banuiam eu ca astia ar fi potriviti pt perioada in care ne aflam. Daca stii, cand copilul invata sa mearga perfect tb sa renuntam la first shoes si sa trecem la trainers?

Spor la recuperat pt scoala! Intru si eu in clubul mamicilor cu bebei indragostiti de tzitzi, cu tras de bluza, supt f des, usturimi, etc. Cred ca tot la toamna o intarc si eu, luna mai mi se pare prea aproape..

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Dar problema cea mai mare e Alaptatul/Intarcatul ,mi se pare ca nu vrea si gata,e grele.....mananca non-stop tzitzi,de aici si dureri; cred ca cu cat trece timpul cu atat va fi din ce in ce mai greu sa accepte sa nu ii mai dau san;oare Cris.d ce face? a reusit ceva?(Cris daca ai timp si poti da un pm/mail )
Teoria e usoara,dar practica te omoara....nu vreau sa mai fie asa dependenta de tzitzi pt orice(somn,alinare,mancare-imi accepta alta mancare daca ii dau inainte san)

Nu vreau sa ma plang si totusi pe panta aia sunt,cred ca mi-e teama ca nu o sa reusesc sa o intarc ,nu vreau sa planga,tot ma rog sa renunte ea;sper ca pana in toamna sa reusesc sa o intarc....

Simply..spor la recuperat pentru scoala...
Ufff, ce greu trebuie sa-ti fie cu intarcatul....
Acum...ma bag si eu ca musca....nu da cu rosii...zic si eu, poti sa-mi dai ignore....daca s-ar opri lapticul...oare n-ar fi mai usor pentru amandoua?
Citisem ca tinctura de salvie, si ceaiul de salvie ar ajuta in mod cumva soft, natural, la oprirea lactatiei...
Sper ca nu te-am suparat mai mult cu mesajul asta...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Sorina
da, si eu am problema asta cu kk la Mara, doar ca nu-i ajunge de fiecare data si prin alte parti. Eu o spal si asta e....n-am ce sa fac. Cu olita inca nu ne iese. Ea cum o vede cum se pune pe ea, mai cu spatele, mai intr-o parte....ieri cand am vazut ac vrea sa faca am dezbracat-o si am pus-o doar ca...s-a speriat. Mai asteptam...
Ms de rasp cu incaltarile, o sa o incalt cu alea flexibile, sa se obisnuiasca.

Mire...multumesc si eu pt raspuns.... sper sa invete sa faca la oala, si sa fim ok pana atunci.
Despre incaltari..o sa incerc si eu sa-i mai caut si alte incaltari...poate ii plac mai mult...nu stiu ce altceva sa fac..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

deci....m-am enervat! las ca strig eu acum prezenta...sa speram ca pana luni-marti apare lumea...ca vad ca vorbesc aici pe forum de una singura:

plateea - alo,alo

_

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

este, dar in timpul saptamanii are program de la 7 la 9...
iar in week-end, program de pastaie!
ceteste din 2 in 5 ca sa fie cat de cat la zi, dar... nema time de f..orumeala!
pup pufuletii!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

ma bucur sa aud ca sunteti bine! pupam pastaia

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

bubu, al3csa,mire, nyny..

hai primavara hai si scoate fetele afara din barlog!

deci...am trecut asa: cu purlpe fetele care intra, cu verde ,fetele care intra asa si asa...si cu rosu...fetele de care numai stiu nimic

te iubim puiule....!!!

hehehe...cum sa ma treci bre absenta? pe je?!?ntzzzzzzz
e uikend mami,nici eu nu mai stiu de mine in cate sa ma impart
sa stie soata ca m-ai pus absenta s-ar bucura,ca si asa zice ca numa' la pufuleti stau

mami de si

pardon madame ! spor la treburi mamico!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ruxita...nu stiu ce sa zic cu pozele...ziceam neutre...pt ca s-ar putea ca mama x...sa fie f perspicace si cu aparatul la indemana...si sa fi fc super poze cu bebe y...in diverse faze...si atunci ar fi nedrept...sau sa fie fiecare pufulete in cate o poza din asta...de introducere...dar e putin greu de stabilit care e mai potrivita..si pt fiecare mama...si pt cea care se ocupa de colaj...

eu am fc doar o propunere nu dau cu parul....acu o sa fie cum ziceti si voi

sorina...nu stiu de ce mami...banuiam sa-mi dai tu datele

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

asa zic si eu! e mai obiectiv...si nu se supara nimeni...desi....la poza cu gaska as vrea ca sa fie una cu pufii din parc eu una nu ma supar ca nu-s pe acolo
sau....daaaaaa mi-a venit o idee...vreau sa fac la sfarsit....sau la inceput o poza de grup cu toti...vreti asa? am eu un program si ii bag pe toti in aceiasi poza e o idee buna? sau o iau razna...

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

a, inca ceva

sorina, si ca mama de baietel ma confrunt cu problema ta, poate nu la acelasi nivel, ca are gauri mai putine, dar de multe ori il gasesc naclait tot cu putza plina de kk si dat fiind ca nu e decalotat stau si ma gandesc daca nu ii intra pe acolo mizerie. oricum, baietii fac mai greu infectie urinara, ca e cale mai lunga de la intrare pana la vezica

_
mama lui Stefan, pui scump

fetili cu crema nemtzeasca...cum merge treaba cu decalotarea?...ati avansat? adik e crema minune....sau tine de materialul clientului....pt ca la mine...ori crema e....crema doina..ori materialul clientuli e prost...ori mana lu' je...e nepriceputa...ca suntem la stadiul....0 cred

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

noi ne decalotam mai mult de jumate,adica ii iasa bine afara glandul,dar se strange inapoi preputul in spatele glandului,sper ca intelegi.deci e cam stramta. si nu ma mai lasa in ultima vreme...si parca il derajeaza mai trebuie verificat de dr?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput