Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

neataa!!! si saru'mana de cofi...dar doar asa, virtual

fi-miu s-a trezit fresh la 7, eu eram presh pe motiv de culcat tarziu ca m-am uitat si eu ca omu la niste filme, copilu a dormit bine, nu ma plang.

subiectu cresa ma intereseaza si nu prea....langa mine, la o casa distanta am o gradinita particulara care primeste si de la 2 ani, dar asta ar insemna sa-mi gasesc un job totusi, ca altfel nu ne-am permite. bunica are care sta cu el cu tot dragu, dar are si ea limite fizice, iar el e tot mai atomic pe zi ce trece.....si ma gandesc si la socializarea cu alti copii ceea ce ar fi bine....dar asta inseamna si crocobauri, virusi&co.......nu stiu....mai vedem, functie de cum evolueaza...economia. desi cica iesim din criza din aprilie!!!

o zi faina sa aveti! va pup

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

a, inca ceva

sorina, si ca mama de baietel ma confrunt cu problema ta, poate nu la acelasi nivel, ca are gauri mai putine, dar de multe ori il gasesc naclait tot cu putza plina de kk si dat fiind ca nu e decalotat stau si ma gandesc daca nu ii intra pe acolo mizerie. oricum, baietii fac mai greu infectie urinara, ca e cale mai lunga de la intrare pana la vezica

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ruxita...nu stiu ce sa zic cu pozele...ziceam neutre...pt ca s-ar putea ca mama x...sa fie f perspicace si cu aparatul la indemana...si sa fi fc super poze cu bebe y...in diverse faze...si atunci ar fi nedrept...sau sa fie fiecare pufulete in cate o poza din asta...de introducere...dar e putin greu de stabilit care e mai potrivita..si pt fiecare mama...si pt cea care se ocupa de colaj...

eu am fc doar o propunere nu dau cu parul....acu o sa fie cum ziceti si voi

sorina...nu stiu de ce mami...banuiam sa-mi dai tu datele

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Nyny, Ana.. de raspunsuri...
Dap, poate nu face nimic, daca n-a facut pana acum...
Eu i-am mai dus de vreo 2-3 ori pishu la analize, just for checking (mama-loca)..a fost ok.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

a, inca ceva

sorina, si ca mama de baietel ma confrunt cu problema ta, poate nu la acelasi nivel, ca are gauri mai putine, dar de multe ori il gasesc naclait tot cu putza plina de kk si dat fiind ca nu e decalotat stau si ma gandesc daca nu ii intra pe acolo mizerie. oricum, baietii fac mai greu infectie urinara, ca e cale mai lunga de la intrare pana la vezica

_

fetili cu crema nemtzeasca...cum merge treaba cu decalotarea?...ati avansat? adik e crema minune....sau tine de materialul clientului....pt ca la mine...ori crema e....crema doina..ori materialul clientuli e prost...ori mana lu' je...e nepriceputa...ca suntem la stadiul....0 cred

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

prezent

noi suntem cam plimbareti

ieri am fost la un mot la tara, la o fetita nascuta pe 28 feb, deci ar fi si ea pufulet

ea foaaarte iubareata a trecut direct la pupat, Dragos e mai indiferent asa..... ca baietii

el ii lua jucaria si tipa la ea, ea venea imediat sa-l pupe sa-l impace
buni zice sa am grija la parasute

sper sa am timp sa pun 2 poze

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

prezent

noi suntem cam plimbareti

ieri am fost la un mot la tara, la o fetita nascuta pe 28 feb, deci ar fi si ea pufulet

ea foaaarte iubareata a trecut direct la pupat, Dragos e mai indiferent asa..... ca baietii

el ii lua jucaria si tipa la ea, ea venea imediat sa-l pupe sa-l impace
buni zice sa am grija la parasute

sper sa am timp sa pun 2 poze

Foarte tare buni!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sorina...nu stiu de ce mami...banuiam sa-mi dai tu datele

..se pare ca sunt cu "arheologia" la zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

am pus poze, nu sunt prea reusite dar e dovada

cu cresa eu nu stiu ce o sa fac, depinde si de ce fac eu din iarna
ma mai gandesc, sper sa nu ma trezesc prea tarziu
cred ca ar fi mai bine pentru el de la 2 ani si 7 luni, dar sa vedem care e situatia pana atunci

fug sa-i dau sa pape ca iar plecam in plimbari

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza....

Sorina, Dece sarumana de tratatie. Unt cu nutella... hai ca am inceput in forta ziua...
Ale1212xa sanatate multa . In legatura cu cresa... nu stiu ce sa-ti zic. Eu pe Mara am dus-o la gradinita la 2 ani si jumatate si cu David as vrea sa procedez la fel. Tu vrei sa-l dai la toamna din cate am inteles. Nu stiu... ma gandesc ca ai putea sa-l lasi doar cateva ore la inceput si treptat sa-i lungesti programul. Eventual daca poti si ti se permite sa stai si tu undeva 'in umbra'.
Sorina si mie imi era teama cand era Mara mica sa nu faca vreo infectie. M-a ferit Dumnezeu ca si la noi se mai intampla sa faca si sa nu-mi dau seama imediat. Cred ca este inevitabil totusi

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

da nyny exact asta este planul meu, sa il duc progresiv, de la 2 ore pana ajungem la program normal. Eu o sa stau la bunica mea in timpul asta ca e la 5 minute de cresa...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput