Martie-Aprilie (172)- Bravo Simona!!! Bravo Miki!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am uitat sa va spun ...ma mananca foarte tare ..este normal, nu?? Nici nu-i mai spun sotului ca incepe el sa ma ”scarpine,, ...

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

HAI BEBE ARSENIE, HAI SIMONELU
[LEFT]

34sp+
AMR 5SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Madutza, multumesc, am primit. Promit sa fiu mai implicata de acum
Strumphule, eu nu te-am tras de manecuta . Am crezut ca parola este aceeasi cu cea de la album, de aceea nu am cerut-o.

Deea si Viss, nici eu nu am cumparat cercelusi pt fetita. Dar mama mi-a gasit cercelusii pe care i-am purtat eu cand eram mica (dar nu atat de mica; aveam vreo 3-4 ani). Acum ii port din nou pana ajung la maternitate.
Credeti ca sunt prea mari pt bebe?

poza cercelusi

Mi-au venit contractele pt celule stem de la Cord Blood. Ma duc sa citesc

34+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

irinuca sunt frumosi cercelusii. parca par un pic marisori pentru bebelina. stii ce urechiuse mici au? ca si eu am zis ca doar n-o sa iau cercei din aia minusculi dar din aia trebuie ca au urechiusele foarte micute si sa nu o deranjeze daca sunt mai mari.
asteapta sa vezi ce zic si fetele mai experimentate.

noua ne ia nasa cercelusi, ne-a si zis. ce bine ca n-am cumparat eu i-a facut la bebelina gaurele in maternitate si i-am pus cerceii mei
ne-a adus nasa si sterilizator, scoica , leagan din ala de tinut prin casa, hainute asa frumoase.

hai simona, asteptam sa ne zici ca ai nascut rapid usor

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

AM VRUT SA SPUN LAURA_3B SARCINA USOARA CA MAI AI PUTIN.

34sp+

AMR 5SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, eu am inteles ca ai nascut usor...dar, a fost fff dureros???

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

HAI SIMONA!!!
NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Si inainte de a pleca:

Bafta Simona! Dorim ca in cateva ore Lavi sa scrie mesajul cu vesti bune de la tine!
La multi ani Laura_3b!

Week-end placut fetelor! Plec la rasfat, la soacra, la tara Ma gandesc ce comanda de papa bun sa-i dam

34+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally cele mai mari dureri au fost cam cu jumatate de ora inainte de expulzie. si pana atunci au fost dar parca nu asa mari.

fetelor, cand vine ora alaptarii incep sa-mi curga sanii. bebelina inca doarme. voi patiti asa?

am pus si eu poze cu burta de dupa.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

irinuca sunt frumosi cercelusii. parca par un pic marisori pentru bebelina. stii ce urechiuse mici au? ca si eu am zis ca doar n-o sa iau cercei din aia minusculi dar din aia trebuie ca au urechiusele foarte micute si sa nu o deranjeze daca sunt mai mari.
asteapta sa vezi ce zic si fetele mai experimentate.

noua ne ia nasa cercelusi, ne-a si zis. ce bine ca n-am cumparat eu i-a facut la bebelina gaurele in maternitate si i-am pus cerceii mei
ne-a adus nasa si sterilizator, scoica , leagan din ala de tinut prin casa, hainute asa frumoase.

Foarte dragut din partea nasilor!
Si noua ne iau nasii cercelusii, dar i-am zis sa-i ia la botez (sa nu-i mai pun la alte cheltuieli si atunci) si pana la botez sa-i poarte pe astia. Cred ca ii vor fi cam mari, sper sa nu o deranjeze

34+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput