BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 9
iulia_1977 spune:
merci ingeras
da am discutat cu dr T. acelasi lucru mi l-a spus si mie, sunt pacienta lui de vreo 3 ani....am facut asa un salt pe la dr. D pt ca simteam ca de aici imi vine norocu
Abia astept sa ma sune Laura sa vad si parerea dr. D poate asa imi dispare paranoia din cap
aaa si mi-a mai aparut un chist de 4 cm pe ov stg. sper sa regreseze si asta si sa ma linistesc.
Mare dreptate aveai cata cand spuneai ca temerile vor fi din ce in ce mai mari. Eu credeam ca intrebari mai multe ca inainte de FIV nu exista, tare m-am inselat
Iulia
7+
catalina2307 spune:
iulia - eu am folosit crinone toata sarcina. O doza/zi este suficient. Pana in sapamana 12 am avu una bucata crinone si 4 otrogestane. Dupa saptamana 12 am ramas cu crinone pana in s37.
Fiind o sarcina naturala eu zic ca nu mai ai nevoie si de utrogestan.
iulia_1977 spune:
mersi catalina,
o sa iau si eu dimineata un utrogestan, asa sa stau linistita. Oricum il pierd pe tot pe tampon.
Am folosit aseara prima data crinone, nici nu se compara, se absoarbe tot.
Iulia
7+
filipac1979 spune:
buna dimineata,
aseara am fost la un medic din oras sa vad ce mai face bebe pt ca la iasi ma duc abia la sf lunii si am zis ca pana pe la 3 luni o sa ma duc la 2 sapt la eco. totul e ok, bebe are 180 de batai, are mugurasi de manute, l-am vazut cum se misca, colul are 4 cm, deja m-am indragostit.
doctoritei asteia nu i-am zis de fertilizare, i-am zis doar ca am obtinut f greu sarcina si i-am povestit de interventia din vara.
singura chestie cu care m-a desumflat a fost cu calatoriile.noi sapt viitoare avem o chestie de afaceri in bulgaria, la sofia, de fapt e asa un miniconcediu. o sa dormim o noapte in buc si apoi de acolo mai facem vreo 5 ore. o sa stam 4 zile si apoi iar dormim la buc. mie personal nu mi se pare asa un drum de lung, bine noi si calatorim f mult.dar doctorita asta a zis ca nu prea imi indica o calatorie avand in vedere ca am obtinut sarcina asa greu.a, o sa mmergem cu masina noastra. eu ma simt bine chiar nu-mi vine sa cred ca sunt asa.
voi ce credeti?luni o sun pe maria sa o intreb si pe ea ce parere are. voi ati calatorit in timpul saarcinii, si in primul trimestru?
catalina2307 spune:
iulia - daaaa, nu sufera comparatie. Din cand in cand insa, la cateva zile, pui o manusa sterila si il scoti usor , usor de acolo. Dar f. f. usor.(sa nu te impacientezi daca are culoarea schimbata, chiar daca este spre negru)
filipac - eu am calatorit in timpul sarcinii de cateva ori dar nu cu masina. Cu avionul. Cu masina am evitat sa merg si pana la Predeal. Cat mai putin. Chiar si in avion la aterizare imi ridicam fundul de pe scaun .
Parerea mea este sa eviti deplasarile de genul asta.
filipac1979 spune:
neata
ce mai faceti
cum mai sunteti?mie imi e cam greata de cateva zile dim pana spre pranz. daca mananc imi trece. da nu ma plang.
am vb azi cu maria si a zis si ea categoric nu legat de drumul in bulgaria cu masina si am hotarat ca nu are nici un rost sa risc, asa ca va pleca doar sotul meu.
va pup
o saptamana usoara!
ingeras26a spune:
Buna,
Noi suntem bine, am fost vineri la eco, vazut minutze, picioruse, degetele, ochi, urechi etc...
Bebe este mai mare cu 4 zile, vineri eram in 10w1d si bb era de 10w5d, este in regula. mai am din cand in cand diverse secretii "colorate", sper sa nu fie deloc probleme.
Filipac, eu la sarcina cu Maya am fost la mare in Bulgaria (in trim 2), acum ne gandeam sa mergem in Grecia, dar nu stim exact. Am fost cu masina.
Cred ca depinde de sarcina, de drum, de sofer, de multi factori daca sa pleci sau nu cu masina.
Tokyo, tu cum esti?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
tokyo spune:
Va pup si eu pe toate burticile, mamicile si viitoare mamici.
Nu am reusit sa mai intru - a fost o perioada mai aglomerata la munca si inca nu s-a terminat.
Sunt bine. Am mai avut si eu momente de greata si ameteala. Chiar ieri dimineata mi-a fost putin mai rau - se invartea camera cu mine. Dar am mai stat putin in pat si a trecut. Nu am vomat. de fapt, pana acum nu am vomat deloc. Burtica ma mai doare in unele zile, dar trece cu no-spa.
Eu merg la eco pe 23, abia astept sa vedem ce face bebe si cat a crescut! Mereu am emotii inainte de eco! Poate dupa ce o sa-l simt cum misca in burtica nu imi mai fac atatea griji!
Tu cum esti, Ingeras?
Filipac
ingeras26a spune:
Tokyo ma bucur ca sunteti bine!
Sa ne pove cum a fost la eco!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)