BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 8
catalina2307 spune:
iulia - ma bucur nespus, sarcina usoara si la termen iti doresc si te asteptam cu vesti. Fug sa te mut la gravi :D.
iulia_1977 spune:
fetele folositi vreuna din voi Crinone 8%. Spuneti-mi si mie va rog cate doze sunt echivalentul a 800 mg utrogestan (arefam)?
Nu stiu daca o singura aplicare/zi este suficienta.
Iulia
7+
honeys spune:
Ingeras , Catalina
Iulia
Iulia imi spui si mie te rog ca n-am inteles ai ramas natural sau tot la FIV? Felicitari si sarcina usoara.
Pup burticutzele
iulia_1977 spune:
honeys s-a intamplat natural intr-un moment in care chiar nu ma asteptam, asa cum am mai spus aici dr D nu imi daduse unda verde sa incepem FET
trebuia sa ma protejez, si am facut-o, dar se pare ca nu suficient
problema mea cea mare este ca am facut o radiografie pulmonara cam la o sapt dupa ovulatie. Ma rog ca Dumnezeu sa-mi ierte ignoranta si sa am un bebe sanatos. Astept sa vad parerea dr.D.
7+
honeys spune:
Ce frumos....
Imi spui si mie te rog ce probleme aveati voi?
Pot sa mai sper si eu la astfel de minuni?
Din ce-am mai citit, bebe e prea mic la cateva zile dupa ovulatie, asa ca n-au fost probleme la alte fete care-au luat tratamente fara sa stie ca-s gravidute.
iulia_1977 spune:
eu - anovulatie din cauza ovarelor de portelan si putina endometrioza. Se pare ca hiperstimularea le-a dat un sut in fund ovarelor mele si au inceput sa-si faca treaba.
sotul -astenospermie, numar mare dar foarte blegi.
honeys sigur trebuie sa continui sa speri si roaga-te la sf Nectarie pe mine m-a ajutat foarte mult.
Iulia
7+
ingeras26a spune:
Iulia, felicitari si sa dea dzeu sa fie bine.
Dr Tutunaru spune ca daca bb nu ar fi fost ok, el s-ar fi eliminat natural imediat (datorita radiografiei), in plus era muuuult prea mic, celule, deci eu as sta linistita in locul tau.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)