BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 18
lalala13 spune:
mocanita, pop are o manie cu gradul placentei. la el masuratoarea incepe de la 1 parca nu de la 0. eu aveam la 25 saptamani gr 2 iar la 34saptamani gr 1 la alt ecograf.
cu varsta sarcinii, el aproximeaza in functie de dezvoltarea efectiva copilului,de masuratori, cel putin asa a facut la mine.
luck spune:
inna , ingeras,sunshine
multumesc frumos fetelor !!
sunshine
In ce moment incepi prednisonul si estrogenii?
ingeras
un diphereline de 0.1 pt injectia din ziua 6 dupa ET ai si pentru mine?
Multumesc.
Fetelor ,
spunet-mi ceva de clexane de 0.4.Am intrebat la mine in oras si nu se gaseste.Stiti ceva de asta?E ceva trecator sau de mai mult timp lipseste de pe piata?
ingeras26a spune:
Luck, am.
Ieri am fost la eco, bb este f bine, avem baietel , deci facem pereche, ceea ce mi se pare f frumos.
Problema este ca mi s-a scurtat colul de la 3.4 acum 2 sapt la 2.8 ieri, drept pt care azi mi-a facut cerclarj.
Ma simt bine, dar sangerez (de data asta din cauza cerclajului).
Bafta fetelor care intra in focuri.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Petricia, am numai 2 fiole, o sa-ti dau una tie si una lui Luck. Nu am mai multe...impart ca la frati.
Sa imi spuneti cum ne vedem.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
danielasandu spune:
Petricia, incep din prima zi a menstr. cu Yasmine pana in 30.04. Din 28.04 - Diphereline 0,1 mg pana in 06.04. Din 07.04 Diph. se reduce la 0,05 mg. Stimularea o incep din 07.05 cu Menopur 225 ui si Puregon 50 ui. La tine cum e?
PETRICIA spune:
pai la mine identic doar ca eu sunt cu Gonal? Care o fi diferenta? stie cineva?
multumim mult ingeras
catalina2307 spune:
Unul are folitropina [(FSH ) glycoproteina formata din 2 parti: alfa si beta ) ] alfa celalalt folitropina beta.
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent