Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
ocsanica80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 Ocsanica, da-mi un PM cu numele donsoarei, sa sun sa schim programarea pe numele vostru si apoi iti spun si ora si tot. ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
trimis PM

;
39+
Maria-SofiaAMR... 1 zi
Roxana
ocsanica80 spune:
la multi ani Mario sa cresti mare si sanatos si sa o iubesti pe surioara si mamica ta;
deci daca tot am reusit macar sa intru sa scriu acum dupa o mie de ani sa incep sa mai vait; mica mea printesa sta numai si numai in brate; orice loc din casa asta are ghimpi, nu patut, nu scoica, mai spusese pediatra sa o pun in pat pe perne (asta dupa un episod in care 2 zile vomita incontinu)dar credeti ca fata mea sta , nu nu nu, in brate la mami este cel mai bine; numai ca eu una nu mai pot;
in rest crestem, avem deja 4600 g;
39+
Maria-Sofia
AMR... 1 zi
Roxana
maimutzica10 spune:
salutare,
io am realizat ca raman in pana de pampersi si am 'fugeat' la real sa achizitionez indispensabilii (si la propriu si la figurat, ca nu cre ca spalam io o tona de pelinci -- inca si de mana.. bietele noastre mame..). in afara de Pampers, mai cumparati altceva? Ca io zici ca-s pe pilot automat, ma duc intins la ei; mai aveti recomandari si pt alte marci?
am constatat ca au reduceri la DM, cica 20% azi si maine, care 'esteti' interesata!
ma duc sa cetesc din urma si vreau sa fac si un tort (am cumparat ingredientele), ca in sarcina n-am putut sa pun gura pe dulciuri, recuperez acuma! iata minunea pe care vreau s-o execut..
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
adryiii spune:
LA MULTI ANI MARIO!
Copiul lui mama! Sa cresti mare, frumos, sanatos si sa asculti de parinti, in special de supermamica ta!

maimutzica10 spune:
anka, ziki, sunteti mortale !!!!
tunde, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!
pe furis, sa nu ne vada catalina lui roxx, ca nu vreau sa creada ca ne bagam..
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
roxx26 spune:
MAIMUTICA...yammy
...mai slabim noi la sfantul asteapta

Chiar vroiam si eu sa va intreb de scutece - ce ziceti de Pufies? a folosit careva? am citit pe la ursuleti ca fetele erau destul de multumite.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabrielaromt spune:
| citat din mesajul lui maimutzica10 salutare, io am realizat ca raman in pana de pampersi si am 'fugeat' la real sa achizitionez indispensabilii (si la propriu si la figurat, ca nu cre ca spalam io o tona de pelinci -- inca si de mana.. bietele noastre mame..). in afara de Pampers, mai cumparati altceva? Ca io zici ca-s pe pilot automat, ma duc intins la ei; mai aveti recomandari si pt alte marci? am constatat ca au reduceri la DM, cica 20% azi si maine, care 'esteti' interesata! Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
Rox acum ma uitam pe alte forumuri de pareri de scutece. Si noi tre sa cumparam maine. Pana acum am folosit Pampers PC. Am primit de la o prietena recomandare pt Wickies de la Kaufland, dar eu nu am nici unul prin zona. Ma gandesc sa cumpar maine Happy. Al meu bebe face si niste iritatii si astea pot fi si de la scutece...
deci, cine ce foloseste?
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
adryiii spune:
| citat din mesajul lui ocsanica80 la multi ani Mario sa cresti mare si sanatos si sa o iubesti pe surioara si mamica ta; deci daca tot am reusit macar sa intru sa scriu acum dupa o mie de ani sa incep sa mai vait; mica mea printesa sta numai si numai in brate; orice loc din casa asta are ghimpi, nu patut, nu scoica, mai spusese pediatra sa o pun in pat pe perne (asta dupa un episod in care 2 zile vomita incontinu)dar credeti ca fata mea sta , nu nu nu, in brate la mami este cel mai bine; numai ca eu una nu mai pot; in rest crestem, avem deja 4600 g; 39+ Maria-SofiaAMR... 1 zi Roxana |
Ce semnatura avem!!! Te mai gandesti la un bebe?

roxx26 spune:
| citat din mesajul lui maimutzica10 tunde, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos! pe furis, sa nu ne vada catalina lui roxx, ca nu vreau sa creada ca ne bagam.. |
Mai, ia nu incurcati oalele acilea, io m-am incuscrit cu MADALINA...acus nu mai inteleg nimic

_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ocsanica80 spune:
deci nu imi vine sa cred, fata mea sta cuminte in scoica ascultind Amadeus; este o mare realizare 
;
asa revenind la ce discutati ca am timp acum, cine stie pana cand, noua ne-a recomandat pediatra Huggies din motiv de iritatie si vad ca ne merge foarte bine cu ele, folosim cam de vreo 3 saptamani;
39+
Maria-Sofia
AMR... 1 zi
Roxana