Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
melanies spune:
Lorich asa e, avem acelasi nume de familie
Bebelu sunt foarte frumoase pozele de la botez! Vedem si noi macar o parte din cele 2000 pe care tocmai le-ai primit?
Eu sunt atat de obosita de vreo 3 zile ... nu stiu ce sa mai fac sa-mi revin ... de dormit dorm la fel ca inainte (6-7 ore pe noapte cu 1-2 treziri) deci nu inteleg de ce ma simt asa.
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
Shines spune:
No bun..am adaugat poze de m-am saturat pe fb asta..da ma distreaza ca scrie sus in stanga ''ciupeste''...tre sa ciupim pe careva ?
plus ca cica m-a ciupit unu deja
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelu86 spune:
e cineva care a reusit sa depuna tati dosaru pt indemnizatie???
azi am reusit sa depuna pe cel de alocatie k nu aveam adev aia de la munca cu salarilile p ultimele 12 luni. si sa stiu dc ik trimit tot p el sau nu
o sa mai adaug maine poze. k acu s-a trezit buba si papa k haplea, baita nu am apucat sa ii facem. dc nu adoarme, facem mai tarziu
dc nu am cony pt fb nu pot vedea si eu pozele???
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
Shines spune:
Raluca..azi a fost Adi sa verifice daca e ok dosarul si maine il depune. trebuie sa aibe buletinul tau in original si il poate depune si sotu.
Pe fb nu poti vedea pozele daca nu ai cont..pt ca e profil privat,doar cei adaugati poti vedea.fa repede un cont ca nu dureaza
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Raluca..azi a fost Adi sa verifice daca e ok dosarul si maine il depune. trebuie sa aibe buletinul tau in original si il poate depune si sotu. Pe fb nu poti vedea pozele daca nu ai cont..pt ca e profil privat,doar cei adaugati poti vedea.fa repede un cont ca nu dureaza Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
mersi mult
Mayane spune:
Cu decalotarea... nu mai stiu cine intreba... mie mi-a zis pediatra minune sa incerc abia dupa 2 luni, pana atunci sa-i pun cate o picatura de vit A din cand in cand (n-a precizat cat de des)
Simo, cu ciupitul... Asa ma tenteaza butonul ala... Ma simt ca Deedee din desene animate "what this button do?" dar ma abtin cu stoicism
Sa fac lista cu aniversarile noastre ca lista bebeilor, pe lung? Ma gandeam sa-i bag acolo si pe fratiorii si surioarele de buburuze, daca tot le avem datele...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)
bebelu86 spune:
Mayane de unde ai mama atata timp liber???tu sigur ai nascut???
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui Mayane Sa fac lista cu aniversarile noastre ca lista bebeilor, pe lung? Ma gandeam sa-i bag acolo si pe fratiorii si surioarele de buburuze, daca tot le avem datele... "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011) |
sau poti face o singura listutacu sarbatoritii din fiecare listuta cu mamici,buburuze si fratiori/surioare. si asta inseamna sa stergem toatalista cu nasterile dela inceput.si ramane doar cu aniversarile.
ne auzim maine. noapte buna tuturor, fara concerte si colici.
Mayane spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Mayane de unde ai mama atata timp liber???tu sigur ai nascut??? Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
Pai... Intre 2 mulsuri sau alaptaturi bag o masina de spalat, spal o farfurie, sterilizez niste bibe...
Mancare face sotul (cred ca intr-o viata anterioara a fost bucatar)...
Darius are program de masa si somn... Daca plange 5 minute deja inseamna ca e grav. De obicei nemultumirile lui se rezolva prin schimbat scutec, hranit sau socializat.
Nu stiu daca mai incolo va fi la fel, asa ca traiesc momentul
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)
RaluKara spune:
Mayane, facem schimb? bine, eu inca sunt unul din cazurile fericite, al carui copil din dotare face scandal doar de la 15 la 19 in fiecare zi, ca in rest stA suficient de cuminte...dar mie tot nu imi ajunge timpul calumea, in conditiile in care nu am de facut mancare sau curat decat accidental...alti copii nu am, asa ca e clar ca trebuie sa ma mobilizez, sa ma adun, ca prea o lalai...dar totusi, tu esti o mamica fenomen!!!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu