Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Deea eu am scos-o de la 3s afara. iar dc a zis k dc sunt min 0grade pot iesi 10-15 min. si dc sunt peste 10, stam si o ora dc vrem. in rest, cu geamu deschis de 3 ori p zi cate 5-10min.

Andri am lasat-o max 10 min. dc era dupa ea, mai statea sigur. dar o iau usor usor. diseara inca 10, maine 15 si uite asa..

Roxx si eu ziceam k o mai las k e frig in baie. dar am bagat un radiator acolo, am incalzit bine si am bagat-o in cada. k nu mai stiam ce sa-i fac sa se linsiteasca. si vad k a mers faza aseara. poate mai merge si de acu incolo

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

ce tare! si dupa 10 min de lipait in colacel prin cadita a dormit lemn ! waw! abia astept si eu !
cum a reactionat buba ? cand i-ai pus colacelul.. la inot.. apoi ais cos-o din baie sa o speli sau tot in cada mare a facut si restul de baita...
oare daca face miscare in cada mare mai tr sa-i facem masaj ?

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

s-a speriat un pic pana i-am prins colacu..oricum nu l-am pus bn, dupa aia m-a luminat Simo cum trebuia am bagat-o in aopa usor sa nu se sperie si dupa am lasat=osingura sa dea din craci. nu am mai spalat=o cu nimic dupa, am scos-o pt mssaj...dar nu am mai apucat k a inceput sa urle. am imbracat-o, papa si nani
diseara o sa ii dau si cu lotiune dar o spal tot acolo k doarnu e murdara apa. dect de clatit ii pun separat.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna foste burtici, parasc si eu pisicutza mea ghipsata, abia acum am reusit sa o adorm, treaza de la 7, bagat tzitzi si bibe de 2 ori si tot molfait de manutze si urlete de burtica, dar a reusit mititica sa faca kk...... ce-i drept cam moale, pana la urma i-am dat niste ceai de musetel........ nu aruncati cu pietre.

In alta ordine de idei..... eu am slabit 13 kg., mai am 14 kg. de usurat , am pielea uscata parca nici nu-i a mea, nu stiu cu ce sa ma dau.Mie mi-a mai trecut durerea de la epiziotomie, am reusit sa bag si ovulele care mi le-a dat doc.

La Multi Ani, cupil de Tunde bolnavior, sa te faci bine sa ai grija de surioara mica si de mami

La multe lunite inainte puiutzi, Luca de Mimo si Darius de Mayane

Poate azi reusesc sa fac si eu ceva prin casa, parca au navalit turci.
Am vrut sa spun mai multe dar am uitat........gata mi-am adus aminte ...soacra..asa ce o mai laudam ca este super , asa tare imi vine acum sa o strang de gat. Am inteles ca fiimea este singura fata din neamul lor, dar lasama in pui mei in pace. Toata ziua "uite Alina ce frumoasa este ""uite cum zambeste de cate ori imi aude vocea", deci imi vine sa o iau de o aripa si sa o arunc de la etaj. La ea fiimea este toata numai zambete si la mine se uita de parca"tu cine esti", la ea adoarme instantaneu , la mine se face rosie ca racul si are ochii cat cepele . Acum vreo 2 zile se pare ca am tipat la ea si de atunci vine mai rar , dar textele inca nu le-a schimbat, asa ca urmeaza runda 2.

Gata v-am plictisit.... pop si sa aveti un wk linistit, insorit si sa va odihniti alaturi de buburuzele cumintele.

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ALINUSHALI, de ce i-ai dat ceai de musetel? Ce inseamna ca a facut moale? A fost apos si a intrat tot in pampers fara sa ramana mai nimic pe scutec? ca sa aiba diaree, trebuie sa fie si scaune foarte dese...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

ALINUSHALI, de ce i-ai dat ceai de musetel? Ce inseamna ca a facut moale? A fost apos si a intrat tot in pampers fara sa ramana mai nimic pe scutec? ca sa aiba diaree, trebuie sa fie si scaune foarte dese...

_

Roxana

Ceai de musetel i-am dat ca este bune pentru contipatie, dar i-am dat 3-4 inghitituri. kk nu a fost apos , dar mai moale ca cel pe care il facea inainte sau cel puitn asa mi s-a parut mie si mirosea si putin uratel, inainte mirosea a pufuleti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

s-a speriat un pic pana i-am prins colacu..oricum nu l-am pus bn, dupa aia m-a luminat Simo cum trebuia am bagat-o in aopa usor sa nu se sperie si dupa am lasat=osingura sa dea din craci. nu am mai spalat=o cu nimic dupa, am scos-o pt mssaj...dar nu am mai apucat k a inceput sa urle. am imbracat-o, papa si nani
diseara o sa ii dau si cu lotiune dar o spal tot acolo k doarnu e murdara apa. dect de clatit ii pun separat.

ii faci masaj dupa? si ramane pielicica cu lapte (ulei) pe ea?
eu tot timpul masaj inainte si dupa spalat de maclavais si ramane pielicica de bebe mumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Andri, masajul se face cu ulei inainte de baie si cu crema / lotiune dupa baie, eu asa stiu de la cursurile prenatale si asa m-au invatat si in maternitate.

_

Roxana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Andri, masajul se face cu ulei inainte de baie si cu crema / lotiune dupa baie, eu asa stiu de la cursurile prenatale si asa m-au invatat si in maternitate.

_

Roxana

dap ce-i drept ca n-am fost la vre-un curs eu doar ii fac cu lapte masaj inainte si baita dupa..?(si ramane pielicica curata si frumos mirositoare . vorbeati mai devreme de marci folosite: eu am avene si sunt f multumita. doar laptele este de la bubchen...

Mergi la inceput

Spunea cineva de ulei fiert si am si eu o nelamurire, cum il fierbe, ca soacramea la fiert in bain marie, dar eu stiu ca punctul de fierbere la ulei este mai mare fata de cel al apei ..... eu nu prea am incredere in produsele pentru bebelusi, mai ales ca dupa ce am folosit Johnson's baby i-au aparut niste bubitze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Spor la treaba si la shoping..cine, ce are in plan

Eu n-am comandat colacel..nu imi place cum arata bebeii cu ea..poate cand crestem un pic.Masaj nu prea ii place la domnisoara inca...asa ca produsele de seba med stau frumi pe raft...am folosit doar crema de poponetz si lotiunea de baie.

Scutece ;si noi deocamdata pampers

Nu prea vrea buba sa manance..nici din bibe si e asa bleaga...nusham bocit una buna..caci s-au acumulat ;-oboseala si toate cele..pana am luat o cearta de la tati..si m-am inchis cu bebe in camera..nu vreau sa vad pe nimeni..au si taiat-o de acasa.
Sper sa-si revina..caci de ma chinui si cu ea..o iau pe aratura...asta fac de 7 ani cu Mario..si acum ma scoate din sarite cu mancatul

Alinushalimultumim

LUCA ALEXANDRU DE MIMO

si DARIUS ALEXANDRU DE MAYANE

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput