Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Am voie sa-l scot afara ca doctora mi a zis ca trebuie sa fie peste 5 grade si sa nu-l tin decat 10 min prima oara.Voi cum ati procedat?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!
Eu am fost matinala azi si am lustruit una din bai, ca imi statea pe creier...acu astept sa vina tati de la serv si o tai la cumparaturi. Sper sa reusesc sa las bebelinei cat mai mult laptic ca de cate ori plec o apuca foamea aia mare...

LORI, hehe, si eu tot cu asta imi bat capul - cu ce lustruiesc eu cada cand o sa vreau sa o bag pe mandra cu colacul. Oricum eu astept sa se faca un pic mai cald, ca mie mi se pare ca e destul de frig in baie, caloriferul ala gen suport pentru prosoape nu prea face fata.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Fetelor, am o intrebare, laptele muls cat pot sa-l tin afara din frigider?

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Deea eu am scos-o de la 3s afara. iar dc a zis k dc sunt min 0grade pot iesi 10-15 min. si dc sunt peste 10, stam si o ora dc vrem. in rest, cu geamu deschis de 3 ori p zi cate 5-10min.

Andri am lasat-o max 10 min. dc era dupa ea, mai statea sigur. dar o iau usor usor. diseara inca 10, maine 15 si uite asa..

Roxx si eu ziceam k o mai las k e frig in baie. dar am bagat un radiator acolo, am incalzit bine si am bagat-o in cada. k nu mai stiam ce sa-i fac sa se linsiteasca. si vad k a mers faza aseara. poate mai merge si de acu incolo

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Fetelor, am o intrebare, laptele muls cat pot sa-l tin afara din frigider?

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

4h..dar nu ma riscam la mai mult de 3h la temperatura camerei.. chiar si asa.. alea 3 ore il tineam la geam , pe langa un colt de termopan sa fie mai rece....dar sa se si incalzeasca usor (nu ca de la frigider)

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Eu imi plimb copilul cu caruciorul prin casa , ca nu stiu ce sa ii mai fac sa se opreasca din plans, isi mananca manutele si dupa ce ii dau san da lapticul afara... am nervii intinsi la maxim

si a mea e treaza de la 7 dimi .. dar barem nu urla (a urlat doar la parturi)
acum e cu ochii cepe pe pereti ....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi
La 14 plec la mama, abia astept !!!
bebelu vazut poze poze cu buba in colacel auzi...si eu tot atunci am comandat colacel si citeam la ursuleti ca nu ar fi buni astia comandati atunci...nu stiu cine se plangea de prima data cand l-a folosit ,ca s-a speriat ! tu ai intampinat probleme?
Eu nu l-am bagat pana acum in colacel...mi se pare prea mic. dar se strange familionul la mine de ziua mea si am stabilit sa il bagam atunci o sa aiba deja 2 luni, destul de maricel. Abia astept !
mayane spor la treaba azi !
Ne auzim mai pe seara cand vin de la mami !
Va , sa aveti o zi minunata cu bebei cuminti !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Adri31 ai noroc bebe meu nu are notiunea de a sta si se uita pe pereti, daca e treaz trebuie sa urle sau sa mestece la tzitzi ca mie nici acum nu mi au trecut ranile de la sani

Mergi la inceput

Carmen nu am avut probl. ala se desface si il potrivesti cat ai nevoie. nu il sugruma. din cate am vb cu fetele, au fost unii sparti si nu se puteau folosi. dar alte probl nu am auzit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Adri31 ai noroc bebe meu nu are notiunea de a sta si se uita pe pereti, daca e treaz trebuie sa urle sau sa mestece la tzitzi ca mie nici acum nu mi au trecut ranile de la sani

mai ai un pic de rabdare sa mai creasca si o sa stea si el. si a mea la fel facea la inceput. si acu sta singurica, vb cu tv,cu icoanele, se cearta cu paturica. sau pur si simplu sta si isi suge mainile p toate partile.

Mergi la inceput