Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)
Raspunsuri - Pagina 6
eveline spune:
DONNA - eu i-as lua temp peste inca o ora sau juma de ora sa vad daca e in crestere. Daca nu, eu zic sa nu-i dai 37,6 intrarectal la bebe nu e febra. Insa daca e in crestere ii poti da. Oricum pana la 15 nu mai e mult. Multa sanatate!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
camy81 spune:
NEATA
Adelina pt. cafea e ft. buuuuuna
Donna cremesul ce l-am facut eu e ca si desteapta ce au scriso fetele pe aici dar se pune si margarina si albusurile se bat spuma cu un pic de zaharaaa.... si se face din 4 oua.....Sanatate multa la Tudor
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Si noi avem aceeasi problema cu papica nu vrea sa pape nici supica de legume nici marut.......nu stiu ce sa ii mai dau
Apropo voi cand ati inceput cu papica le-ati dat legumele:morcov,pastarnac,telina,cartof toate odata sau i le-ati introdus pe rand? voi puneti cate un pic de sare cand fierb legumele?
Lora tare soacra ta pai spunei ca ei i-a trecut vremea de astea
LoraG76 spune:
camy, eu nu i-am dat chiar separat legumele, le-am cam amestecat de prima data, dar nu stiu daca-s buna eu de etalon, daca am facut bine ori ba. Sare nu i-am pus si nici nu as vrea, pana la 1 an. Cica nu e indicat sare si zahar la bebei.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pop_adelina spune:
am fost plecata de dimi sa-mi ridic jumperoo-ul ca ieri nu am avut cu ce sa-l platesc cand mi-a ajuns acasa, o sa pun poze imediat!
doina, vad ca s-a postat link-ul! intr-adevar, cu tot cu transport am ajuns la 358 Ron, deci mult mai putin ca in ro! daca ai nevoie de indrumare sa-l achizitionezi, sa-mi spui! iti trebuie card international, gen visa, mastercard!
am citit pe fuga ce ati scris, ma intorc la citit si revin!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
adelina astept impresii despre jumperoo!! hai hai hai!!!
hadriane am "tipat" dupa tine degeaba pe fb , inca nu m-am obisnuit cu corespondenta numelor acolo... so, scaunelul acela l-ai comandat direct de pe site-ul postat? pare a fi site din USA..fac livrari in ro? am vazut ca distribuie si prin magazinele toys'r'us(babies'r'us)..dar nu le-am gasit nici pe siteul de UK nici pe cel DE. Tu cum le-ai luat?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
Arianna11 spune:
Buna fetele,
La multi ani! sarbatoritilor de azi,multa sanatate
Alesia a dormit bine de la 23.30 la 8.00,cu papa la 4.00..acum doarme cam de o ora ,cumintica asta...am gasit-o dim intoarsa in patutz pe la lat,asta in 10 min cat am mai lenevit eu in pat...se invarte ca acelele de la ceas...
Of cu dulciurile astea e de groaza,as manca cu miile,am in casa prajituri gen magura si bag cate 3-4 pe zi....plus ciocolata si altele...Am si eu colacel in jurul abdomenului..tot zic ca ma apuc de abdomene dar vad ca nu mai vine ziua aia..ce delasatoare sunt..pana la vara tr sa fac ceva ca no sa mai pot sta in costum de baie
Azi sper sa putem iesi la plimbare ,cu vremea asta de plaoie nu stiu ce sa zic..
Adelina sunt si eu curioasa sa vad cum e jumper-ul
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
doina_1984 spune:
hadrianae, adelina, multumesc pentru indrumari si raspuns!
Acum astept sa se trezeasca sotul, a fost aseara de munca, si sa vedem ce zice si el.
Acum am facut comanda de scaun de masa si de masina. abia astept sa vina, cica marti....
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
pop_adelina spune:
I'm back...in primul rand la multe lunite si multi ani spunem si noi sarbatoritilor: Tudor, Sebastian, Anca, Tiberiu si George!
Sa cresteti mari si sanatosi !!
cameluska, am mai spus, tot respectul pt tine si toate cele care v-ati chinuit sa le asigurati cat de cat lapticul vostru, chiar daca au fost probleme! acum, ii dai cat mai este, nu o fi "bai" mare!
donna, multa sanatate lui Tudor sa nu-l prinda raceala!37.6 nu-i temp, eu zic sa nu-i pui inca daca nu mai creste temp! Darius a avut 38 si i-am dat eferalgan, dar numai o doza si nu a maoi facut!si eu ma bucurasem ca am scapat aman2 de raceala si parca a inceput sa se instaleze si la noi, dar ma lupt cu ea!
evelineee, ne omori cu dulceleee!
Mari, spor la treaba!
hadrianae, f misto si scaunelul...offfff, as cumpara tot ce vad pt Darius, dar trebuie sa fiu si putin cugetata! mie toate mi se par utile si necesare...
idalis...vb cuiva(nu mai stiu cine a zis ..sorry...neuron de blonda) doar nu o sa-i purtam in brate sau n-or sa doarma cu noi pana la liceu...asa ca...sa profitam de momentele astea, eu m-am resemnat si cu dormitu in brate, il tin ca se odihneste mai bine, doarme mai mult!
Lora, mai bine ii ziceti ca aveti altceva..important de facut, sa nu moara socrela de invidie!
camy81, noi inca am ramas la morcov, mar si uneori si o ligurita de cereale, ca e tare 'sensibilos' la burtica so am rabdare cu fiecare aliment! parca de cand ii fac la scula smechera Avent papa mai bine!
idalis, am pus pe Fb poze si acusica pun si pe picassa! e greu de manevrat computerul cu cuchilu dormind in brate!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Arianna11 spune:
Adelina super fain jumperul.....ce face,ii place sa stea in el la pitic?
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
idalis spune:
adelina am vazut pozele... ma oboseste urmaritul discutiilor si aici si pe fb...uff. Prefer DC-ul.
Ma bucur pt jumperooul lui Darius... sper sa petreaca multe ore in el. Noi mai asteptam putin ca il luam din UK si dureaza pana ni-l aduc niste prieteni.
Am pus poze de la expo de ieri https://picasaweb.google.com/117608408908535939262/ExpoFigurineCeara#
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
http://picasaweb.google.com/117608408908535939262" target="_blank">poze si video Tavis
http://lb1f.lilypie.com/Qhw5p2.png" target="_blank">varsta lui Tavis