Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata!
Multumim de cafea Adelina!
La multi ani bebicilor Tudor, Sebastian, Anca, Tiberiu si George!

Citat:
citat din mesajul lui cameluska
tutz, multumesc pt comentarii , apropo de caciulita, de unde crezi ca am stiut ca se gaseste in centru?
Legat de sala, suna tare bine, si chiar am nevoie, chiar daca am doar 2 kg in plus, colaceii mei isi fac de cap pe abdomen, intru in depresie cand stau pe scaun si astia incep sa curga pe langa pantaloni. Ma gandesc sa mergi tu, vezi cum e si apoi poate imi fac si eu curaj. Eu as prefera un aerobic pe muzica, se face la generala 30, ideea e ca nu m-am gandit inca serios la asta, dar e clar ca trebe sa "pun picioru'n prag".

Si eu am auzit ca se face aerobic la gen.30, dar eu nu slabesc de la aerobic. La sala ma duc sa alerg pe banda si sa dau pe togla (bicicleta). Cam de 3-4 ani ma tot duc primavara prin martie si dupa o luna de alergat se vede diferenta. O sa va pove cum a fost :)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Iau si eu o cafea de la voi si ma apuc de treaba. A facut sotul suspendate (din sifonierul meu de la parinti) in bucatarie ieri, si azi trebuie sa asez in ele tot ce statea inghesuit pe sub masa prin cutii si pe sifonier in camera. Plus ca in timpul montarii lor pe perete s-a facut o mizerieeeee si un praf ridicat cand a dat gaurile in perete...
Voi citi din urma dupa ce termin treaba.
si o zi frumoasa!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

'neata si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor: Sebastian Nicolae, Anca Ioana, Tiberiu, George, Tudor Gabriel!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
La noi e tot friiiggg,nu-ti vine sa scoti nici gunoiul afara.Brr!
La multe lunite si multi ani spunem si noi sarbatoritilor: Tudor, Sebastian, Anca, Tiberiu si George!
Sa cresteti mari si sanatosi !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

'mneata!

La multi ani sarbatoritilor: Tudor, Sebastian, Anca, Tiberiu si George!
Doina, uite aici link-ul de pe Amazon:

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1299223427&sr=8-1

A! Si uitati o chestie super misto:

http://www.princelionheart.com/site/n_bc_7204_7205_7206.html

Alexandru e foarte incantat. Eu aici ii dau si sa manance deocamdata.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

'mneata!

La multi ani sarbatoritilor: Tudor, Sebastian, Anca, Tiberiu si George!
Doina, uite aici link-ul de pe Amazon:

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1299223427&sr=8-1

A! Si uitati o chestie super misto:

http://www.princelionheart.com/site/n_bc_7204_7205_7206.html

Alexandru e foarte incantat. Eu aici ii dau si sa manance deocamdata.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Am mai vazut poze cu scaunele dintr-astea la alte fete...si il puneau direct pe masa asa ca eventualele firmituri nu ajungeau pe jos.
Cat costa asa ceva??

Am pus si eu alte 3 poze sa vedeti ce baiat mare are mama

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata si sarbatoritii!

Maine ma "destept" si eu la prajitura, ca cu voi nu se mai poate. Ce mai gatiti la bebei? ca la noi este jale cu mancatul, de obicei ia doar cateva lingurite, ma gandesc ca l-am tot fortat cu vitamine,picaturi si alte prostii si acum refuza si mancarea. Ieri n-a vrut nici lapte cu cereale, abia l-am pacalit de vreo 50ml. Poate daca scriti ce mai dati voi la bebe, papa si Tudor
Eu astazi vreau sa-i dau : pere+banana si cartofi+brocoli.

Multumesc de pont-ul cu detergent de vase pentru pete,chiar functioneaza

O intrebare pt.cine a luat de pe amazon (Adelina): ati platit vama? daca da, cat a ajuns in final?

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Eveline, costa cam 50-60 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

buna dimineata ! Adelina multu' de cafea.
pentru micii sarbatoriti Tudor, Sebastian, Anca, Tiberiu si George
noi am dormit bine, de la 22 la 9 dimineata cu o trezire la 6 pentru papa. Tavis s-a smecherit...daca il pun sa doarma singur in patutul lui, se trezeste pentru o masa pe la 3-4 noaptea si posibil sa se mai trezeasca si dupa Suzi; daca il pun sa doarma cu mine in pat doarme linistit pana pe la 7 dimineata... Yo-s in mare dilema...sa prefer sa-l invat in patul lui sau sa prefer sa-l invat fara masa de noapte, dar in patul meu. Ambele variante nu le poate invata in acelasi timp :)

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput