Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

buna seara,
am citit si eu acum din urma si clar, maine fac prajitura desteapta!!!
noi avem botezul duminica si suntem pe ultima suta de metri cu organizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara fetelor!
Lora pt Adekina, speram sa treaca repede mucisorii.

Soacra....oof, a mea sta la cateva strazi de noi si de cand am nascut a venit doar de doua ori, o data dupa ce am nascut si a doua oara la 2 luni cand a tinut sa precizeze ca sa mergem si noi pe la ei, ca ea a facut primul pas sa vina, adica..sa mergem numai noi ca ea nici ca o sa mai vina . Prima data cand l-am lasat pe David la ea a fost de sarbatori cand am vrut sa mergem la cumparaturi, si ne-a sunat cumnatu ca sa mearga urgent cu sotul undeva si ne-am intors acasa fara sa mai cumparam nimic. Cand am intrat in casa, bebe statea singur in dormitor fara sa doarma iar ea cu socrul in bucatarie. Si era prima data cand mergea la ea, in loc sa se joace cu el, l-a lasat singur.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

intru si eu sa va spun noapte buna ca sunt franta si visez patul! Darius de la 16:30 a stat treaz pana la 21:30...am incercat in zadar sa-l culc pe la 18, vreo ora m-am chinuit, ca nici jos nu vroia...si sa vedeti aventura cu mancatul, ca v-am zis ca nu mananca treaz Pe la vreo 18:30 il apuca foamea rau, eu tot incercam sa-l adorm ca stiam ca doar asa mananca...pana la urma renunt si il pun sa pape...parca era bagat in priza...tragea de 3 ori, dadea din maini, picioare, sucea capul in toate directiile, iar se intorcea sa prinda sanul, il musca, chiuia de nervi, facea ca un catel sa-l prinda iar...vreo jum d h a durat experienta, pana si-a simtit cat de cat stomacu plin, dar sfarcurile mele...ma ustura de mor! noroc ca acum la 21:30 a adormit si a mancat linistit si bine! offff cupil ciudat...auzi, sa nu vrea sa manace treaz...lumea zice ca-s eu nebuna sau nu ma pricep

doina, intr-adevar, e super misto aparatul avent, practic si usor de spalat! si aproape la jumate de pret pe amazon fata de Ro!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Lipsesc 2 zile si cand intru raman surprinsa, s-a schimbat subiectul odiseei, dar m-ati convins, maine bag o desteapta.
Sa va povestesc o faza legat de tiramisu, de sarbatori mi-am propus sa fac o praji simpla cu fructe si cu piscoturi. Am cumparat piscoturi de la Boromir, iar in ziua cand sa fac praji, ma uit eu pe ambalaj, si vad reteta de tiramisu, suuuuuper simpla, fug repede la Billa dupa mascarpone si lichiorul Amaretto (apropo, in retetele voastre nu am vazut si Amaretto, eu o stiu de vreo 10 ani, adusa din Germania si avea lichiorul in compozitie). Asa ca am facut tiramisu si a iesit fff bun, si se face ff repede.

tutz, multumesc pt comentarii , apropo de caciulita, de unde crezi ca am stiut ca se gaseste in centru?
Legat de sala, suna tare bine, si chiar am nevoie, chiar daca am doar 2 kg in plus, colaceii mei isi fac de cap pe abdomen, intru in depresie cand stau pe scaun si astia incep sa curga pe langa pantaloni. Ma gandesc sa mergi tu, vezi cum e si apoi poate imi fac si eu curaj. Eu as prefera un aerobic pe muzica, se face la generala 30, ideea e ca nu m-am gandit inca serios la asta, dar e clar ca trebe sa "pun picioru'n prag".

Mari-Mariuk, felicitari pt progresele micutului .

La mine productia de laptic a scazut taaare mult, mai mulg doar de 2 ori pe zi, nici Humana, nici 2 l apa plata, nu ma mai ajuta. Dar sunt multumita ca am reusit 6 luni sa-mi hranesc puiul . Office, la tine cum mai e?

Noapte buna.

p.s Sa aveti o primavara frumoasa, calduroasa, linistita alaturi de cei dragi .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata!!!!desteptareeeea! cum se poate sa nu fie nimeni la ora asta aici? va dau eu atunci cafea, ca acum o prepara mama inainte de servici! mie mi-a dat Darius desteptarea la 7 sa pape, a adormit la loc si acum se vaita si screme...mi-a sarit tot somnu!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

ADELINA, multumesc pentru cafea, aveam mare nevoie.
Eu ziceam ca azi fac prajitura aia desteapta dar parca nu mai am chef de nimic. Ieri era T agitat si ce ma gandesc eu... hai la plimbare. M-a furat peisajul si ne-am plimbat cam mult. N-ar fi fost o problema daca la un moment dat nu s-ar fi pus pe urlat... o fi tras aer rece, nu stiu... acum tuseste si are muci. Noroc ca avem azi programare la dr... eu o facusem pt controlul de 5 luni dar vad ca ne ducem si cu altele. Si ce mandra eram ca nici muci n-a avut pana acum Degeaba imbatranesc ca vad ca mai inteleapta nu devin.

Pupam ceilalti sarbatoriti ai zilei ANCA, SEBI, TIBERIU si GEORGE!

Sper sa treaca starea nasoala sa pot intra mai tarziu sa va ofer un dulce...

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!
Foarte buna cafeaua, Adelina. Multumim
Eu am dormit bine azi noapte, Matei s-a trezit doar la 2.30 si la 7 ca sa pape, a lasat-o pe mami sa doarma
Adelina, asa cum ti-am mai zis, nu prea ma descurc pe amazon, daca poti sa-mi trimiti exact adresa unde este aparatul intr-un PM (daca ai timp si chef)
Fetelor care ati facut prajitura desteapta: am inteles ca la cuptor trebuie pusa cat mai sus, dar cuptorul meu are plita si sus, cum procedez o las doar pe cea de jos sau pe amandoua?

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!
Sa pun si eu de o cafea? Noi am dormit super bine de la 11 la ora 6, papat si trezit la 8. Acum se suceste prin patut si se joaca.
Azi s-a mai incalzit asa ca cred ca reunim azi grupul mamicilor in centrul orasului.
O zi cat mai linistita!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare, multumim de cafeluta!

DONNA - multa sanatate voinicului, sa speram ca nu raceste, ei, chiar asa repede?!

Azi vreau sa fac ceva(altceva) dulce. Mi-a ramas in cap ceva ce am mancat acum vreo 7 ani, nu cred ca o aveam inca pe Bia...eu cred ca o iau razna. Sa-mi vina acum asa amintiri. Deci,...e vorba de un dulce facut cu fulgi de porumb+margarina+zahar+miere+ cacao, se amesteca toate pe foc si apoi se dau la rece. Nu stiu ce m-a apucat da de asta am chef. E ceva de post din cate imi dau seama dar stiu ca mi-a placut teribil cand am mancat-o atunci la cineva si am promis ca o sa fac si eu...iata ca au trecut ani de atunci si nu am facut-o, da azi nu o ratez. Atunci nu am luat reteta exacta insaa am cautat pe net si am gasit-o imediat... tot e bun la ceva si netul asta.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput