Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Noi am fost la plimbare si in vizita la o amica. A fost buuuuna iesirea noastra, ne-am mai relaxat.
Am descarcat de pe aparat si am pus aici poze noi.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

just_me, Matei nu are acele portiuni mai rigide si rosii, in concluzie - nu se vad, ci doar se simt. Sper sa fie ce a zis Mari.
Eu credeam ca deja s-a terminat capitolul dar se vede ca e week-end si nu sunt multe fete pe aici. Nici eu nu cred ca mai apuc sa intru ca-mi vine sotul la 7 si dupa ce spalam si hranim copilul, facem si noi comanda la o pizza si ne bagam la un film.
O seara placuta si o noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,
pupam si noi bebeii sarbatoriti astazi:Maria, Miruna, Alexandru si Adrian (adica M.A.M.A )
Doina si Tudor are la fel: asperitati care nu se vad, doar se simt la pipait (pe coate,la incheietura piciorului si uneori pe umeri). Euil dau cu crema de corp, dar nu dispar complet. Vineri mergem la vaccin si o sa intreb pediatra ... daca nu uit
Mariuka, f. tare ideea cu pus bebele pe scaun, iar Vlad frumos ca de obicei

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna seara!

Iata si niste pozici noi.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

DOINA ,nu numai ca nu esti deloc grasa, dar esti ff frumoasa. Si ai un copil superb, cu niste ochi albastrii extraordinari.Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Am trecut si noi la scutecele Pufies,ca Pampersul ne-a dezamagit total. La fiecare kk,murdaream si body-ul. Astea sunt mai late. Vad ca deocamdata nu a mai iesit din scutec nimic!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Am trecut si noi la scutecele Pufies,ca Pampersul ne-a dezamagit total. La fiecare kk,murdaream si body-ul. Astea sunt mai late. Vad ca deocamdata nu a mai iesit din scutec nimic!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Sigur vei fi foarte multumita de ele, ai sa vezi ca nici de pipi nu trebuie sa o schimbi asa des ca la vechile scutece.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

seara buna, mamici cu frumosi pitici! iertare sa ne fie absenta din ultimele zile, dar nu prea am stat pe acasa zilele astea. am vizitat neamurile (care's muuulte), am fost pe la cateva biserici, ba am avut si musafiri... a fost o sapt obositoare,dar f frumosa!
a, si saptamana care incepe, promite multe! musafiri din primele 3 zile!
donna, sanatate multa piticutului fRumos! ne este dor de voi!
doina, soacra'ta e dusa! scuza-mi expresia! cum bre sa spuna ca esti... grasa? n-o baga in seama!
mi-ati facut o pofta cu "dasteapta" aia... dar sunt antitalent la prajituri, asa ca nu ma bag.
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic... neuron inca in vacanta...
va !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, nu am vazut mare lucru (noroc cu pestii ca nu puteau iesi din acvariu si pasarile din colivii), oricum noi mergem foarte des la Zoo caci nu sunt prea multe alte lucruri de facut cu copii mici cand suntem in Bucuresti...Si, din pacate in ultimul timp am tot fost.....Abia astept sa se faca mai cald si sa putem pleca in calatorii ...Anul trecut am stat vreo saptamana la tine la Timisoara si inca una la Tanamera la Tg Mures pana si-a incheiat tati businessurile! Si vreo luna prin Europa...oai, ce vremuri!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Hai la cafeluta!
Nu stiu ce a avut ieri dar n-a prea dormit si noaptea tare m-a foit.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput