Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

NEGRESA - prajitura de post

1 cana(250 ml) zahar pudra,
1 cana nuci macinate,
1/2 cana ulei,
3 linguri cu varf de cacao,
2 cani faina,
1 cana apa,
1 lingurita amoniac sau praf de copt,
50gr stafide.,
1 borcan de gem (cca. 450 g),
cateva picaturi zeama de lamaie.

Se mixeaza cateva minute si se pune in tava la cuptor la 170 gr pentru 45 de min Glazura:3 linguri apa,3 linguri zahar tos, 3 linguri cacao, 3 linguri margarina

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

La multi ani sarbatoritilor: Alexandru Andrei de aniast72, Maria de zozela, Adrian de ramohd, BB de Alecsa_L!!!
iau si eu aroma de cafea si de la voi ca sunt rupta de somn! avand in vedere ca a dormit de la 5:30 s-a mai trezit la 2...si apoi din jum in jum d h imi dadea desteptarea si pe cand il luam in brate, adormea la loc, dar eu am facut noapte alba! nu-l mai las sa doarma atat seara!
a iesit f buna "desteapta" e aproape gata si de mancat!
cefain de voi cele care aveti cu cine sa iesiti la plimbare! eu mai am o vecina cu fetita cu un an mai mare dar nu ne nimerim programul tot timpul!
mie imi curge nasul f rau, oare ce as putea sa iau? cred ca acum se instaleaza raceala, desi zilele trecuta m-a usturat si gatul!
doina, exact la kg astea sunt si eu, 55 am si am plecat de la 50 inainte de sarcina, dar nu ma consider grasa, asa ca sa-i spui soacrei sa se uite in oglinda inainte sa vb! si eu vreau sa revin la kg de dinainte, dar e timp, sa vina doar primavara...

HAI PRIMAVARAAAA!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
La noi tocmai a nins de ziceai ca vine craciunul... astea-s "babele" in fiecare an, n-ai ce-i face...

LORA - mi-a iesit deosebit de buna... am servit ieri fetele cu feliute virtuale..

Eu am parte de fenomene "paranormale": ieri am gasit in CURTEA MEA, in fata garajului 2 lantisoare. Unul marcat cu 585 si "Milor" (am cautat si eu pe net si am dedus ca-i Au de 14K de la firma Milor din Italia) si unul dintr-un metal oarecare ce imita Ag (nu-i Ag pur ca era un pic coclit cum a stat in zapada - da a iesit la spalat) ce avea 3 medalioane mici. Nu am nicio explicatie, asta in conditiile in care de 5 luni stau aproape 24/24 acasa si stiu cine mi-a intrat in curte. Sa se fi luat pe roata de la masina??

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

EVELINE, interesante fenomene se petrec la voi Cred ca este posibil sa se fi lipit de roata masinii.

Sunt singura azi cu T. si ma tot gandesc ce sa fac. Uneori mi se pare ca respira cam greu, alteori nu. O fi cazul sa chem salvarea? n-are febra, e doar putin moale dar "vorbeste" pe limba lui, rade daca ii vorbesc, mananca, scuipa ceaiul cu aceeasi hotarare... Cred ca par cam... cu dilemele mele... Am citit 100 articole despre viroze si bronsiolite pana acum.
Azi n-am pretentia ca as fi inteligenta, mai devreme mi-am uitat mancarea in cuptorul cu microunde, acum stau cu limba pe afara...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna!!!!
La multi ani sarbatoritilor!
Noi am fost ieri la Zoo...era soare si parea cald dar cand am ajuns acolo nici animalele nu iesisera din custi de frig!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

EVELINE asta nu e paranormal,e bafta!!!
OFFICE si ce vazurati daca animalele erau in custi??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lora sunt superbe fetele taale!!!mai si au si hanorace la feltare!!!ti-au iesit super prajiturile eu doar am salivat la poza ca is gata de mult

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutare, doamnelor.
Cu ocazia implinirii venerabilei varste de 5 lunite, va oferim ce va pofteste inima - tort (jumatate cu fructe, jumatate cu cioco), prajituri si suculete.
La multi ani fericiti si pentru ceilalti sarbatoriti!!
Va pupam

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Kiti multumim de bunatati!!Te asteptam mai des pe la noi!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Salutare mamici si bebici!

Am o intrebare pt mamicile de fetite: de vreo 2 zile am sesizat la fetita mea o intaritura la sfarcul de la sanul stang; nu stiu cat e de normal; probabil maine o sa sun pediatra; aveti idee ce poate fi?

Multumim

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput