Urgenta
Am nevoie de ajutorul dvs. prietena mea, gravida in 7 luni, a postat acum doi ani un mesaj pe care nu trebuia sa il posteze. a scris ca si-a montat sterilet si ca vrea sa il scoata. ea nu stia ca mesajul a ajuns sa fie arhivat(credea ca l-a modificat, sters, nici ea nu mai stie). acum a vazut ca dupa o cautare pe google, numele ii apare si mesajul. mesajul contine multe date despre ea si este destul de direct, la o adica nu poate sa nege. ii este frica sa nu gaseasca si sotul ei acelasi mesaj pe care ea l-a gasit in treacat. am o mare rugaminte la moderatori si administratori.
AJUTATI-O cumva. sotul este destul de violent, mai are doi copii acasa, e gravida, saraca. e disperata, ce sa mai. va rog pe toti care puteti sa o ajutati. nu i-am trecut numele de user din motive de inteles.
va rog frumos ajutati-o. a scris la adm. nu i-a raspusn nimeni. daca puteti sa ii modificati mesajul(se poate daca se vrea, mai ales cu acordul ei), sa il stergeti, nu stiu, continut neadecvat. ajutati-o cumva. este stresata . stiu ca a gresit, si ea a recunoscut, dar nu lasati ca o asemenea greseala sa se termine urat. in speranta ca exista si oameni cu suflete bune, astept si eu cu sufletul la gura daca se va rezolva problema aceasta.
Raspunsuri
Morgano spune:
Sa intre ea pe cont, si sa isi modifice sau stearga toate mesajele. Numai ea sau adm o pot face. E simplu, de ce nu face ea asta????
Mami, Ana si Iris
fishing4ever.blogspot.com
Laura25 spune:
trimite-mi un mail cu numele ei de user si link la subiectul ala al ei.
La lauragosu@yahoo.com
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pufi20 spune:
nu merge asa Morgano. mesajul postat e de acum 2 ani. oricum iti multumesc de raspuns.
bradraisa spune:
Daca sotul este violent oricum se va termina urit indiferent de ce ar face sau nu ea. Mai degraba trimite sotul la un psiholog
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bradraisa Daca sotul este violent oricum se va termina urit indiferent de ce ar face sau nu ea. Mai degraba trimite sotul la un psiholog Aspiranta bebe2 |
majoritatea sotilor violenti cand sunt trimisi la psiholog, stii ce fac?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
pufi20 - continuati pe PM - daca mai este cazul.
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
desprecopii spune:
Aceste tipuri de cereri se administreaza prin sistemul nostru de support (linkul de ajutor din dreapta sus). Stiu ca exista multe canala de a ajunge la moderatori si administratie dar acestea trebuie canalizate corect.
De asemenea, trebuie sa intelegegi ca fiecare problema are o anumita urgenta si prioritate. Toata lumea doreste ca problema persoanala sa fie cea mai prioritara dar din pacate avem resurse limitate.
De aceea sa nu va mire ca schimbarea unui nume de utilizator poate dura chiar 3 saptamani daca este vorba de ceva de genul: nu imi place cum suna... si poate dura 10 minute daca este o problema familiala cu un sot nervos...
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook