Zmeurici de iulie-august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianafedorca spune:
Giova n-are el norocul asta sa scape asa usor de mine
..copiii au stat pe langa mine, au dormit, la pranz aveau ciorbica iar seara daca eu m-am luat cu cititul au papat senvisuri calde![]()
cat despre cum o sa fie aici in viitor...cred ca la fel daca nu mai rau
hai ca am lasat-o mai moale cu cititul ca ma dor okii...o sa citesc cate 1-2 postari pe zi ca sa pot vedea si de copii
fetelor cica de saptamna viitoare vine vine primavaraaa cu 16-17 grade
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
inutsa spune:
giova sa ii treaca febra lui Marco. Poate e doar o viroza calatoare.
Unde o sa plecam? Greu...
Sotul e super-mega indragostit de Danemarca, a fost acolo cu ceva legat de doctorat. Dar nici Austria nu ii displace, asta-vara am vizitat-o pe var'mea din Viena care ne-a zis mai multe despre viata de acolo [e de vreo 10 ani acolo,cred]. Acu' s-a reorientat spre o tara mai apropiata, la vreo zi de condus cu masina, ca Danemarca e in fundu'fundului. O sa vedem ce post-doc prinde, ce locuri si unde o sa fie disponibile. O sa plecam dupa ce nasc, in cateva luni
lucia si voi cu cartile? Si noi avem ceva carti stranse pt copii. Cartile alea, carora le zici "rusesti", imi plac ca au ilustratii faine, cum erau odata. I-am luat si noi in stilul asta. I-am luat si cartile copilariei mele, "Guguta", is asa faine ca o sa le recitesc si eu , imi aduce aminte de copilarie, de simplitatea vietii. noce apropo, carti din astea zic eu ca sunt cat de cat "bio", ca tot ziceai pe blog. Vb despre chestii bune, pure, curate, inocente, nush cum sa le zic![]()
Na, ca m-au apucat nostalgiile
adriana cam asa am patit si eu. A venit sotul la amiaza la masa, a stat, s-a foit [eu citeam blogurile], si zice "Merg la scoala ca aici vad ca nu-s dorit" 
16-17 grade? Yuppyyyyyyyyyyy ! Dar nu e prea cald totusi, asa brusc?
de
si
10+
Giova spune:
Inutsa Viena e un oras frumos...toata Austria e superba...dar cica e mai scumpa ca nivel de trai. acolo mi-ar place si mie sa locuiesc.
Adriana pai de joi cica sunt 10 grade si urca temperatura. 16-17 pe saptamana viitoare, ce fain!!!! se trezeste natura la viata...si virusii
.
exact 30 minute am avut timp liber...am citit putin si pe cand m-am pus sa-mi intind parul...hop si Edi din camera lui.
acum ii dau sa pape si scriu.
Marco am vazut ca incepe sa transpire...of...daca nu ar mai face febra....sper sa-i rezolv gatul cu homeopate.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
Care-s cartile alea bio? cum adica rusesti?
Nu stiu cum emigram noi cu o teancul de carti dupa noi, dar tot cumparam. La jucarii am spus stop, la urmatoarea casa.
Giova, insanatorire lui Marco!
Sa stiti ca si blogul alinei downunder cuvintelaplimbare despre care a scris Vally este tot cu viata de emigrant, in australia. Eu citesc, ma inspir dar nu plec atat de departe. Noi mai avem niste prieteni plecati in Lituania si e foarte bine acolo. Mie mi se pare super ca se poate face drumul cu masina.
ups,s-a trezit
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Motana spune:
Eu nici nu am intrat pe bloguri ca vad ca is contagioase :P
Fetelor, sa va zic ceva: fiecare experienta este personala, si vreu sa ma credeti ca nu va vorbeste o traumatizata, experienta mea din Mexic a fost una extrem de constructiva, nu imi pare rau niciun minut de ceea ce am facut, insa nu va ghidati dupa himere.
Eu cand am intrat prima data pe DC prin 2006 ma delectam cu povestile unei tipe care a scris Jurnalul unei romanci americanizate si radem si mai si plangem, era pur si simplu o experienta de viata PARTICULARA. Poti sa afli intr-adevar cam cum e situatia sociala, economica intr-o anumita tara prin bloguri sau franturi de viata de pe forumuri, dar nu e musai ca asa o sa iti mearga si tie cand te duci acolo. Daca cercetarea e facuta cu adevarat minutios mai puteti gasi si o gramada de esecuri, exact de romani care au fost incantati cand erau acasa si acolo au trait altceva. Asta pentru ca fiecare experienta e PERSONALA. Sunt oameni fericiti oriunde, si chiar si cu ala de m-a injurat pe trecerea de pietoni, desi m-a ofticat pe moment, nu il pot lasa sa fie el variabila fericirii mele sau nu. Si nu exclud vreodata sa emigrez din nou, numai ca nu ma obsedez de o idee care mi se nazare purt si simplu.
Si Lucia, nu privi asa viitorul fetitei tale, o sa aiba un viitor excelent, daca tu doresti asta, e ceea ce tu ii inspiri, fericirea e nu vine din afara ci din interior, fericrea vine de la Dumnezeu. Punct.
Ideea e sa stim sa o cautam, adica sa mergem pe drumul pe care trebuie. Nu vine nici macar de la calatoriile alea nemaipomenite din Tailanda sau Jamaica sau Caraibe, nu, nu! Alea is momente fericite (eventual) si doar atat.
Si inca ceva: blogurile nu sunt viata, forumurile nu is viata, si nici facebookul nu e viata, is doar fatzade. Nu pune nimeni poze de cand era trist, ci doar chestii de invidiat. Am fi naivi sa credem ca aia le e viata, din cateva poze sau povestiri.
Nu vreau sa ofensez ci pur si simplu compart lucruri pentru mine atat de noi si atat de frumoase, desi aparent nu sunt. Exista o lume altfel, nu e doar ceea ce vedem.
Va pup! 
uliiasi spune:
Motana, ce frumos ai scris, si ce adevarat este ce-ai zis, m-ai uns la suflet
.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
blanca000 spune:
Hop si eu pe aici,
cam suparata asa caci i-ar mi-a iesit la urocultura infectie urinara cu proteus..ce porcarie..din ianuarie tot asa o tin.
Am fost la urolog si mi-a dat un antibiotic puternic sa iau o data/24 ore si combinat cu protectie de ficat si de candida...si 10 zile sunt pe tratament..macar sa scap odata ca e o bacterie rezistenta si imediat se modifica dupa antibiotic.
Am fost dupa cu Eva la locul de joaca din Plaza de la Diverta (m-am luat dupa Noce) si puica a fos tincantata acolo, nu stia unde sa se joace mai repede. Mai mergem.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
uliiasi spune:
Buna dimineata, haideti la cafeluta!
La multi ani mamici dragi, sa fiti iubite si alintate si sa aveti o zi speciala azi! 
Blanca, multa sanatate, cata bataie de cap ai avut cu treaba aia, poate de data asta reusesti sa scapi. 
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
noce spune:
la multi ani, mamici!
Iulia, multumim pentru cafeluta, sar si eu cu un suc pentru cine vrea.
noi am ramas fara scutece, asa ca i-am pus copilului un libresse si fugim la dm. mama lor cu reducerea lor cu tot, ca n-am mai gasit scutece deloc, sper sa gasim azi.
Motana, frumos spus 
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Giova spune:
La multi ani mamii de zmeurici!
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi