LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 7
mireal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. LA MULTI ANI, RAMONA SI IUCA!!Sunteti nascute intr-o zi cu una dintre cele mai dragi persoane mie, fostul meu dirig! |
Dodo-pui spune:
Luca,ghiocel de Simplyana_mLa multi ani sanatosi si norocosi!
la multi ani si mamicilorRamona7575,Iuca!
O duminica frumoasa si numai bine va doresc.!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simplyana_m spune:
La multi ani, Ramona!
La multi ani, Iuca!
Si multumim, fetelor, de urari! Oli, Adrisimo, Dodo, !
Va poftesc la o felie de tort virtual (ca ala real nu-i gata inca ) si un pahar de Lambrusco ! Noroc!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
La multi ani, Luca! Sa-ti fie viata plina de bucurie si surprize frumoase! Pup si mama din dotare!
La multi ani, Ramona!
La multi ani, Iuca!
Noi ne-am intors aseara pe la 12 de la Deva unde ne-am distrat foarte bine si unde ne-am bucurat sa revedem niste tufete dragi. Petrecerea de la locul de joaca a fost un succes, copiii s-au distrat grozav si au consumat o gramada de energie. Sarbatorita este dulce-dulce, stie de toate si vorbeste ca nimeni alta, s-a jucat cu musafirii ei, a suflat lumanarea de pe tort, a facut poze, a alergat...ce mai, o gazda grozava, ca parintii ei, de altfel! Adela a crescut, are freza de domnisorica si-i descurcareata ca un copil de cinci ani. Mami a ei a imbracat-o intr-un outfit tare haios! Pe David iti vine sa-l tii tot in brate, atat de afectuos si bun este, mi-a zambit de cateva ori, de m-am topit!
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, numai acum mi-am dat seama ca e ziua lui LUCAAAAA!!! La Multi Ani puiut frumos, sa traiesti fericit alaturi de parintii tai minunati si la anul pe vremea asta sa-ti latre si Mura "la multi ani" face-to-face!
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ilincule, ce-i cu tine? Ca parca nu esti in cele mai bune dispozitii... |
Haha, esti paranormala, nu stiu daca transpare din ce scriu (cred ca nu:)) dar ai intuit bine ca-s prost dispusa...ma tot cert cu o gloaba nesimtita pe forumul profesorilor:))). Tu nu intri pe-acolo?
In rest totul e bine, ma bucur ca e ziua lui Luca, ziua dirigului...vine primavara:))). In afara de 2 clese nashpa restul sunt faine tare...
Drept e ca ma apuca un fel de astenie de primavara si oricum sunt melancolica fiindca tot rememorez (fara sa vreau) cum era cu Manole exact anul trecut pe vremea asta
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Haha, esti paranormala, nu stiu daca transpare din ce scriu (cred ca nu:)) dar ai intuit bine ca-s prost dispusa...ma tot cert cu o gloaba nesimtita pe forumul profesorilor:))). Tu nu intri pe-acolo? In rest totul e bine, ma bucur ca e ziua lui Luca, ziua dirigului...vine primavara:))). In afara de 2 clese nashpa restul sunt faine tare... Drept e ca ma apuca un fel de astenie de primavara si oricum sunt melancolica fiindca tot rememorez (fara sa vreau) cum era cu Manole exact anul trecut pe vremea asta |
Am simtit eu asa...
Cat despre Manole, te inteleg si te
Unde-i forumul profesorilor?