LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 4
olishka spune:
Salutare!!!
Chato ma bucur ca v-a priit vacanta
Monn ce haios este chiscuta David vorbeste numai in terminatii, asa ca nu se prea intelegea ce spune. Zice asa: ec- te iubesc, ac-desfac(sa desfac eu ceva), ic -nimic, ata-gata, ica-bunica, nana-banana si mai sunt o gramada.
Este bine la soacra - David s-a trezit la 9.30, insa eu am dormit Pana la 12.30 . Acum David doarme si eu stau si nu fac nimic. Acasa nu am parte de asa ceva, mereu este cate ceva de facut.
In curand ajunge si Denisamada la Deva asa ca diseara ne chefuim iarasi
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
LA MULTI ANI Rares Constantin!!!
Dodo foarte frumoasa creatia
Olga, mamica lui David iepurasul
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani si pe aceasta cale superbei noastre manechine cu bucutze exy dar si cu minte pe masura (vorba americanilor:"beauty AND brain")!!
La Multi Ani si domnisoarei care traieste pe picior mare, Crina! La Multi Ani voinicului Calin-file-din-poveste!
Io citesc cu drag tot ce scrieti numai ca nu prea mai am putere sa scriu si eu:)))
Floric spune:
Dodo,minunata sapcutza. Si cred ca se potriveste di fetitzelor.
Fetelor, am facut un tort de imi vine sa pacatuiesc din seara asta. DAr...constiinta. In fine...la mine si la Cata s-a intors muceala, suntem cuplul "Tusea si junghiul", si ca sa fie trio complet mi se pare ca Rares are o haraiala in piept. Desi nu a avut deloc muci in viroza asta ci doar de ieri il mai apuca o tuse seaca urata. Aceeasi tuse am si eu...si e naspa tare caci efectiv mi se opreste respiratia, mi se pune ceva in gat, adica nu e o tuse de expectoratie sau de reglare a vocii, pur si simplu simti ca nu mai ai aer. Si ma gandesc daca si Rares cand il apuca are la fel...caci din simptome asa pare...mi-e teama. Il inteleg perfect pe sarmanul copil...
Maine si poimaine mi/au luat un liber de la dieta caci nu e cazul sa ratez atatea evenimente (ziua copchilului, petrecerea de ziua f.m.i,lasata secului, ziua nepotului)...dar de luni...promit sa ma fac fata cuminte. Oricum incepe postul ...
VA pup. Noapte buna si petrecere frumoasa omologilor nostri Ilinca, Pisilinca si Gabitzu
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Leeloo21 spune:
la multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor!
am cam racit si sunt un pic sup din cauza asta..T este la bunici!
va ca ne bagam la film!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 34+
nasterea in apa
pozici dragute
Leeloo21 spune:
multumesc ca mi-ati schimbat dpn ul..nasc prin cezariana la caritas dr cornel hoinarescu:)
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 34+
nasterea in apa
pozici dragute
Monnvas spune:
Tufete, va multumesc pt spirala. Cred ca am gasit apartamentul. Luni sau marti merge o prietena sa il vada. Eu is deja convinsa, dupa poze si harta google din satelit, ca il vreua :)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Musani Pisilinca Sa fii sanatoasa, vesela, vorbareata si plina de personalitate, cum te stim! Si liberaaaaa...
Musani Rares, Sa fii sanatos si la punga gros si sa prinzi si tu pesti mari ca tati!
Musani Gabriel
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3