LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 19

Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Eu am o dispozitie ![]() ![]() |

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
![]() ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Da, ferestre, ore la clasa a XII-a tot de pe la unu incolo...de-astea... insa, vorba ta, oi vedea eu cum fac, ca pan' la vara nu e un secol

denisamada spune:
Doamba Moni, "moderat" alaturi de numele meu!? Sper ca "surprinzatoare" e de bine, nu inseamna: "nu ne asteptam la asa ceva din partea ei, data viitoare nu o mai kemam".
Pupam si Zambariciul bolnavior.
Si noi ne-am simtit tare bine cu voi, cum am ajuns acasa Costin ma intreba cand e urmatoarea intalnire.
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
Si pozele de la Ziua Alexandrei, unde am petrecut ca in povesti: 3 zile si 3 nopti!
https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/ZiuaAlexandrei?authkey=Gv1sRgCMy31L6Rz4H4rgE#5581606666371435154
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
La multi ani, Ela!

Floric spune:
LA MULTI ANI MAMICI
Sa chefuiti bine si moderat...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
La multi ani, mamici!
Sunt super-emotionata cand ma gandesc ca maine avem prima serbare de 8 martie! Ea nu va participa propriu-zis, intrand asa tarziu in grupa, dar... tot sunt emotionata...
Ii place tare mult la gradinita, kiuie de cand intram pe strada cu gradinita si incepe sa povesteasca ceva cu "Ana" si "bebe", imediat ce ii punem papuceii, o si zbugheste in sala, spre dezamagirea lu'ta'su, care s-ar astepta la un pic de atentie in plus...
Se invata el.
La plecare (12:30) e rupta de somn, ne face cu mana, dar nu vine pana nu isi termina treaba...
Si lovitura de teatru: dimineata papa (aproape) tot, ba azi a baut si ceaiul. (acasa nu a baut ceai niciodata) Ma gandesc serios sa o las la program mai lung.

Floric spune:
Ana, cred ca fiecare la randul nostru cand a venit momentul "ruperii" de copil, am avut starea asta...fie din cauza programului, a colectivului, a schimbarilor, etc, etc...dar eu tind sa cred ca de fapt e nelinistea ca lasam puiul acasa (chiar daca nu il lasam in gara, singur). Te inteleg perfect, insa fruntea sus, peptu-nainte si ...
Hai la munca sa muncim, Da, Doamne, sa nu gasim.
Fetelor, sunt pe calea cea buna...azi noapte am dormit si eu ca oamenii si am respirat normal. Ce bine a fost. Tot am mai muci dar e pe duca. Ma streseaza ca Rares este infundat dar nu mereu. Nu are muci. DAr uneori se ineaca si eviednt tuseste. Maine o trimit pe mama la dr de plamani ca sa imi iau un pitic de pe creier.
Bianca, nu mi se suie la cap caci repet eu stiu si vad rezultatele, dar in poze...nu am zarit diferenta. Oricum va cred pe cuvant.
Tufete, sa va spun ce surpriza am trait astazi...Cand m-am dus la serviciu jandarmul de la intrare ne-a oferit cate un buchetel de ghiocei (fiecarei femei)...Asa de mult m-a impresionat pt ca NICIODATA nu am trait asa ceva, de cand lucrez. Frumos gest din partea lor.
Se vede ca is statuta. Asa imi e de urat cu netul ala la munca. Mi-e tarsha ca trebuie sa stau ochi si urechi, sa nu intre cineva, sa nu ma caute in retea, etc... Si asa renunt repede. Adica, intru nitel, ies si gata. Of...nu stiu cum sa fac. Dar cert e ca nu prea am ce sa fac.
Poze Raru
Poze noi

denisamada spune:
Vazut pozici cu domnishoare frumoase: Ana si Katerina!
Pozele "oficiale" de la ziua Alexandrei nu au aparut sau le-am scapat eu?

Floric spune:
Abia astept sa vad poze de la serbarile de 8 Martie a ghioceilor
Pe Micsu o astept de 2 luni in costum de baroneasa. Acum ca s-au largit randurile scolerilor...trebuie sa imi iau zi libera sa ma delectez.
Poze Raru
Poze noi