LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***
Raspunsuri - Pagina 20

mababei spune:
La multi ani mamici! Sa fiti sanatoase, sa iubiti si sa fiti iubite, sa daruiti si sa primiti bucurie si dragoste
!
La multi ani frumosilor Rares, Gabriel
, Luca
si Cristian
! Pupam mamicile fericite
!
La multi ani Ramona, Iuca
, Doranna
!
La multi ani, Ela!

Adee spune:
Va doresc o primavara plina de viata, de vise, de energie si creativitate, de incredere, dar si liniste, ganduri bune, timp frumos petrecut cu cei dragi. Va doresc sa fiti frumoase, interesante si apreciate. La multi ani !La multi ani, Ela
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze

novus spune:
Hello !!!
Pun rapid pozele si revin .... http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
La multi ani Ela !!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Ada e mai bine, aseara a avut temperatura destul de mare, i-am pus si eu in premiera sosete cu otet si vad ca a functionat !
Sper sa-si revina repede ca in wkd avem treaba din nou, vin nasii care au fost la ski si nu au participat la serbari
Mada, complimentele erau de bine, si nu e doar opinia mea ci si a celorlalte participante carora le-a parut rau ca au spart picii cheful
Anaan, lasa ca se rezolva toate si cu orarul tau, gandeste-te ca acusica vine vacanta de vara la voi !!

Anaan spune:
Am vazut poze frumoase!!!
Azi am vorbit cu Cami la telefon, care mi-a facut ziua mai frumoasa. Sa stiti, tufete, ca este atat de plina de umor, de draguta si de tonica, incat tare imi pare rau ca nu intra mai des pe forum si ca nu ne povesteste mai multe. Oricum, ne-am conversat de parca ne stim de-o viata si spun cu mana pe inima ca as dori sa o cunosc si in carne si oase!

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ada e mai bine, aseara a avut temperatura destul de mare, i-am pus si eu in premiera sosete cu otet si vad ca a functionat ! Sper sa-si revina repede ca in wkd avem treaba din nou, vin nasii care au fost la ski si nu au participat la serbari ![]() Mada, complimentele erau de bine, si nu e doar opinia mea ci si a celorlalte participante carora le-a parut rau ca au spart picii cheful ![]() |
Of-of, kiar cu febra care nu a cedat la nimic de-ati ajuns la sosete cu otet?

Eh, daca erau de bine, m-am linistit. Deci ma mai kemati si data viitoare, daaaaaaa???? `

Vazut pozici!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ada e mai bine, aseara a avut temperatura destul de mare, i-am pus si eu in premiera sosete cu otet si vad ca a functionat ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Of!!! Sanatate Adei!

denisamada spune:
Tufete, mai planuieste cineva vreo comanda la Aramis? Ca nu-sh ce m-a apucat si m-am uitat la rokitzele de vara... si am ramas cu okii acolo.
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ilinca_M. spune:
La Multi Ani "tutulor"!!!
La Multi Ani, Ela! Ce cadou frumos a primit mama ta de 8 Martie!
Acum am vazut toate pozele de la ziua Adei ca-n povesti (trei zile si trei nopti!). In primul rand am remarcat mandria din ochii mamei sarbatoritei si comunicarea non-verbala dintre ele (nu ca cea verbala n-ar fi deja super-evoluata!! Am vazut copii frumosi si fericiti si mame asisderea! Chiar ca Denisamada pare schimbata si nu stiu de la ce i se trage...erai rimelata, Denisamada? Ca mie asta mi-a sarit in ochi, genele mai lungi si mai negre! Olishka nu stiu de ce se plange de silueta ca e impecabila, ca de obicei...Iar Anaan are un par numa bun de reclame, ar putea scoate bani frumosi din asta. Si acum am vazut ce osatura fina ai, Anaan, se vede si dupa degete; pai tu oricum esti diafana, daca ai mai slabi ai fi o zana eterica!
Revenind la sarbatorita mi-am clatit ochii si cu tinutele ei...pe care de altfel ea le pune in valoare! Ce frumoase sunt si sarafanele de jeans!! Si am remarcat si tinuta trendy a Adelakei, in ton cu sarbatorita, vad ca e la moda gri-ul cu roz pal...asa m-am imbracat si eu azi la scoala
.
Ca am vorbit de slabit sa nu uit sa-mi arat mandria fatza de ucenica Floric care s-a tinut de treaba si se vede!! Floric, faptul ca tu nu observi in poze ca ai slabit e un simptom, asa eram si eu, cu cat slabeam mai mult cu atat aveam senzatia ca-s grasa si eram tot auto-critica...in schimb cand eram balena mi se parea ca-s "dama-bine"!
Dar sa nu te culci pe-o ureche, la ziua lui Phiphi (de Paste, cu alte cuvinte), vreau sa remarc o noua diferenta, intre pozele de acum si cele pe care le vei face atunci...deci dna antrenor iti da un nou target!

novus spune:
Ilinca si eu sunt fan sarafane jeans asa ca i-am achizitionat vreo 4 daca nu chiar 5 in ultima luna, cred ca am avut perioada cea mai cheltuitoare din ultima vreme
asa ca Mada eu nu ma bag la comenzi ca mai am cateba pe drum si cardul saracu' e cam chel