LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***311***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani mamici!!! Un 8 martie minunat!!!

La multi ani Luca
La multi ani Cristian
La multi ani Doranna, la multi ani Ela78

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s
Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor si LA MULTI ANI!
sa aveti o primavara frumoasa (acum cred ca si urat5a sa fie, numai sa fie odata) sa fiti iubite si pupacite; astazi sunteti burikul pamantului, s-a inteles?

pana una alta va invit sa va delectati cu o cafea

doranna si ela - va pupacesc si va doresc tot binele din lume

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ma bucur ca tv-ul e bine si ca floric nu vrea sa ne paraseasca

anca - bine ca ai mai intrat pe la noi ca tare mai stateam cu inima stransa gandindu-ma la bb3
oricum, de la penultima postare am ramas cu o usoara strangere de inima legat de tine si viata ta; nu ai mai fost tu cea pe care o stiam/simteam eu pana atunci si vad ca inca nu mi s-a "remediat" simtirea (si nu-mi doresc decat sa ma insel)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Neatza!

La multi ani, Ela!!!

Anca! BB3! Ce ma bucur ca sunteti ok intr-un final! Si ca ai trecut pe la noi! Si eu astept sa ne povestesti si despre tine...cand ti-o veni tie bine!

Novus, hai cu pozele alea, ca Anaan numai ne-a deschis apetitul! S-o vedem si noi mai bine pe Ada minunata si invitatii ei frumosi!

Pisik, cat de frumoasa e Ana si ce prietena e ea cu Gaza micaaaa!!! Au niste poze pe balansoar...sunt INCREDIBILE!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Musani dragi mame si dragi fomei!

Eu mi-am inceput ziua excelent, cu fiu-meu intrand tantos in camera cu un buchet de frezii in mana si "musani" si "pupa".

Musani si pentru Ela si pentru Doranna!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Si...

La multi ani, mamici!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Musani dragi mame si dragi fomei!

Eu mi-am inceput ziua excelent, cu fiu-meu intrand tantos in camera cu un buchet de frezii in mana si "musani" si "pupa".

Musani si pentru Ela si pentru Doranna!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Wow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

La multi ani, mai fete! Sa fiti sanatoase si voioase.

ELA, sa ne traiesti si sa ne dai tort (GIANINA sta deja cu farfuria intinsa:))). La multi ani si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Ela! Sanatate, dragoste, bani...si tot ce-ti mai doresti tu, aia sa primesti!

Doranna, nici nu stii ce bucurie mi-ai facut ca ai intrat pe forum! Ma bucur ca Iuliei ii place la gradinita, in ciuda virozelor inerente - se pare- stii ca se simte bine cand o duci acolo, ceea ce iti asigura si tie confortul psihic necesar pentru a lua serviciu-n piept! Sa mai vii pe la noi!

La multi ani, tufete, sa fiti fericite si implinite si ca mame, si ca sotii, si ca iubite, si ca fiice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu am o dispozitie azi pentru ca mi-am primit orarul care e aiurea de tot, insa n-am ce face, nu-mi ramane decat sa iau lucrurile asa cum sunt. Ca reactie la minunatul orar, am dat telefon la scoala si am spus ca voi incepe lucrul marti, in 15, cand spune legea, si voi sta cu Andrei acasa de ziua lui, ca nu are rost sa fac cadouri cand mie nu-mi face nimeni. Oricum, ideea de a merge la serviciu de ziua lui ma cam dadea peste cap, asa ca macar o petrecem impreuna.

Mergi la inceput