Martie-Aprilie (171)- Hai Simona! Bv Miki,Dinora!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

fetele am intrat scurt sa va spun ca am fost la doctor la un nou control, la fel mi-a zis si el ca e totul ok, matza e bine, lichid ok, 3500gr,col retras pregatit, membrane ok...tot ce avem de facut e sa asteptam si daca nu se intampla nimic pana marti, sa ma infintez la spital dimi la 8 si o sa provoace nasterea

ma retrag acum ca avem musafiri, cred ca ne auzim dimi

pup pe toata lumea

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Seara buna! Sper sa pot posta mesajul ca merge ingrozitor de greu forumul la mine.

Strumphy, multam pt reteta. A crescut burtica
Ssabrya, ma bucur ca bebelina e bine. Cate saptamani o sa ai pe 2 aprilie?
Dorinut@, ce bine imi pare ca ai gasit timp sa mai intri sa ne povestesti cum e acasa . Bafta cu lapticul!
Irinuca... voiam sa-ti scriu ceva . Am uitat, dar poate imi amintesc...

Si acum. SIMO: MULTA BAFTA!

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dorinut felicitari ca va descurcati cu bebe
felicitari ca ai un sot atat de saritor
e f important

pe mine m-a ajutat doar el
era unicul meu sprijin
si a facut-o cu varf si indesat
atat de mult il asteptasem pe bebe
incat cand a aparut in viata noastra
nu o putea ignora
si acum se dragaleste cu ea mereu

salo hai ca imediat scoatem motatele si pt tine

ralukab am citit PM-UL
maine dimineata trimit si eu datele
mercic mult

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am revenit ...

Hai Simona !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

HAI SIMONA

HAI BEBE ARSENIE!!

NASTERE USOARA SI BEBCI SANATOS!!!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si am trisat si eu cu cateva ore si am schimbat semnatura de azi...

Sa neauzim cu bine maine,ma bag la somn..
Bebe asta al meu nu misca ...este asa lenes sper sa imi dea semne maine..Cand va aud pe voi ca va muta burtile din loc si eu il pandesc sa stiu ca a miscat ma apuca panica...Nu stiu de ce la mine este altfel..Am citit ca poate fi de la placenta anteriara dar sunt si fete cu placenta anterioara care il simt bine pe bebe...

Ce sa fac..sper ca va fi ok..si misca ...ca altfel se activeaza paranoia si direct la spital ma infiintez!!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

HAI SIMONELU !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetele cu cezariana,care au facut sau urmeaza sa faca,ce fel de absorbante ati luat,folositi pt dupa? banuiesc ca din astea normale?nu trebe din alea groase si mari?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

rhynna, eu am folosit dupa prima nastre ovule Farmatex, si a fost ok. Oricum ciclu mi-a venit abia la 1 luna dupa ce am intarcat.

roxy, superba bebita broscuta

strumphi, am salvat reteta ta, daca o sa am timp ma bag la o portie. Eu fac in fiecare an mucenici muntenesti (cu zeama) si ii fac in casa, aia cumparati mi s-au sfaramat tot timpul la fiert.
..si imi plac inimioarele de pe pantaloni

spiridusha, fff frumos colajul cu bebelusi

iony, o sa vina bebita cand crede ea de cuvinta

yasmi, imi pare rau ca te-ai descurajat asa. sper sa poti continua cu alaptatul. Daca nu se poate si nu se poate macar sti ca de data asta ai incercat. Hai nu mai fi asa suparata. Sunt sigura ca o sa-l pui pe picioare si sa-l faci baiat mare si frumos, la fel ca pe surioara lui

catank, nu tb neaaparat incubator pt icter. Este o lampa care se poate pune peste patutul bebelusului cu niste aparatori. Bebe sta dezbracat si cu protectie la ochisori.

dorinut@, ma bucur ca sunteti bine si ca va iubiti asa muult fetelor ma si speriati cu durerile de spate/coaste de care va plangeti, cred ca e numai vina medicilor pt aceste dureri, off asa ma supar cand vad ca suferiti dupa ceza...mai ales ca stiu sigur ca se poate si fara dureri mari

...asa deci primul mesaj din seara asta nu s-a trimnis .... Am avut curentul oprit vre-o ora si evident a picat si net-ul.

Azi ma laud cu o evadare de acasa . Am dat de papa fetei si am fugit la cumparaturi SINGURA !!! Ha-ha am lasat barbatul acasa cu amnadoi copii. S-a dexcurcat f bine , mai ales ca fata nici nu s-a trezit cat am fost plecata . Am stat doar o ora si jumatate dar mi-a facut ff bine la psihic.

Yasmi, intrebai de iesit afara. Am iesit si noi dar nu in fiecare zi, si am stat oricum putin ca a fost fff frig. Azi am stat 20 de min si sper maine sa stam mai mult. La voi cate grade sunt de iesiti zilnic?

..apropos..ninge

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

fetele cu cezariana,care au facut sau urmeaza sa faca,ce fel de absorbante ati luat,folositi pt dupa? banuiesc ca din astea normale?nu trebe din alea groase si mari?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

da, acasa am luat tampoane normale, doar in spital am folosit din acelea de nopate lungi + vata.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput