Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2011

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2011

florina, nu esti trecuta pe prima pagina.

da mi datele tale: UM si DPN ca te trec eu acm.

si la mine te rog UM 17.11.2010

15+ cu


rezolvat.

:)



15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

UM 14.11.2010, DPN 21.08.2011

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

eu la fel am patit, eram la un medic la CFR2 si am aflat ca s-a mutat la Medlife, initial eram pornita sa facem un efort si sa merg la medlife, nu vroiam sa renunt la doc , dupa 3-4 ani de mers numai la el...dar am stat , am cantarit ...si ne da cu rest (vorba sotului meu) asa ca am schimbat si medicul si spitalul .
Chiar naste cineva la Ilfov?

15+ cu


Alexia, o prietena de-a mea a nascut acolo, duminica.
O sa ma interesez la ea, ce si cum, si o sa-ti povestesc!

15+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtici!
Azi nu mai dau eu cafeaua. Ca deja am baut-o

Alexia_ada felicitari pentru eco am si eu pe 14 programare, abia astept, ma mananca talpile sa ma duc mai devreme
mihutza felicitari pentru fetita! daca e fata, ii punem numele Sofia, am zis daca nu o sa fie fetita, o sa fiu geloasa pe toate mamele care isi boteaza fetele Sofia, ca tare imi place numele!
Clinica Eva... doamne ce preturi... acolo a nascut verisoara-mea acum un an jumate, si din lipsa de comunicare din partea noastra chiar ma intrebam de ce ea, din Buzau, sta in Bucuresti, naste in Brasov... e, iata ca am aflat. Chiar ca preturi decente... nesimtitii astia de la Bucuresti nu stiu cum sa te jecmaneasca mai rau!
Ziceati de clinica/doctor cu care nastem. Eu o sa nasc la clinica Cantacuzino, cu doamna doctor Druta. Bine, asa cred acum, ce o sa fie la nastere, om vedea. Ma gandesc ca in perioada aia, iulie-august, sunt multi in concediu... nu stiu. Vedem.
Thaimeed bine ai venit, sarcina usoara in continuare! pentru piele uscata eu mi-am luat un unt de corp in care am amestecat ulei de migdale si ulei de masline. Initial foloseam crema ca anti-vergeturi, dar acum ma dau pe tot corpul cu ea, ca face o piele foarte faina
MihaelaV felicitari pentru baiat si imi pare rau sa aud de chistul ala. Doctorul ce a zis, e ceva periculos? ai facut ceva tratamente inainte de a ramane insarcinata? tratamente cu hormoni, ma refer. Ca aud de multe cazuri de noduli/chisturi la fetele care au incercat sa ramana insarcinate cu FIV si toate cele.
Sunt multe fete care nu au mai intrat de saptamani bune... ce o fi cu ele? sper sa nu fi patit ceva....
Daca la socrii nu m-am potrivit cu voi (cu majoritatea), ca am socrii de treaba (de fapt soacra, ca socrul e cam inexistent in viata noastra, parintii lui Alex fiind divortati, ca si ai mei), la capitolul cumnata... ma raliez cu voi Adica nu stiu, nu vreau sa vorbesc de rau, am momente cand ne intelegem bine si momente in care primesc o lovitura sub centura de ma gandesc.... wtf??? de unde a aparut?? De exemplu la nunta, a venit cu frate-miu in tara special pentru nunta noastra si ea a refuzat sa vina la petrecere De ce sa platesti de doua ori biletul de avion, daca tot nu vrei sa vii? in fine, povestea e mult mai lunga si mai complicata, probabil ca sunt two sides to every story... Acum suntem in perioada buna, vrea sa naseasca copilul iar eu, cum ma inteleg bine cu frate-miu si tin la el foarte mult, sunt de acord
Va pup pe toate, o zi faina!
Ps: azi e prima oara cand mi-am luat o rochie de gravida pe mine... gata, am scos burta la aer!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Clinica Eva - Dl. Dr.Ionel Aurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

[/quote]

Alexia, o prietena de-a mea a nascut acolo, duminica.
O sa ma interesez la ea, ce si cum, si o sa-ti povestesc!

15+cu si
[/quote]
Multumesc Corry , chiar vreau sa sti cat mai multe pareri despre spital si personalul de acolo .

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ma bucur ca v-ati hotarat pana la urma sa punem si medicii + spitalul unde vom naste pe prima pagina ... Eu am facut propunerea de 2 ori, dar daca am vazut ca nu-mi raspunde nimeni, am zis ca nu sunteti interesate ...

Referitor la nasterea la privat: daca NU as fi avut abonamentul la Medlife, nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa nasc acolo ! Dar asa, practic eu nu voi plati DECAT NASTEREA, adica cele 70 milioane. Pana atunci nu mai platesc nici o analiza, nici o consultatie, nici o ecografie ! Ori daca faceti un total cat v-au costat pana acum analizele + consultatiile + plicurile la medic + ecografiile (fara numar, fara numar ) cred ca o sa ajungeti aproape de aceasta suma, sau macar diferenta nu va mai fi atat de semnificativa.

Noi ne-am facut socotelile simplu: daca ma duceam la medicul cu care am nascut bb1, care lucreaza la Municipal si are consultatii la privat la CMU, ma costa 120 consultatia (la privat, ca in spital nu ma mai duc nici moarta, am fost de 2 ori si am asteptat cate 4-5 ORE cu o burta grea si plina cu bb cat timp doctorul era chemat la vreo nastere urgenta) + ceva "contributie la plic", ca nu o refuza . Pe urma TOATE analizele, triplul test, ecografiile etc. Pana la urma, cand am facut si noi totalul si am comparat cele doua sume, nu ne-a iesit o diferenta atat de mare ...

Si motivul DETERMINANT pt mine a fost ca vreau sa am siguranta ca daca ma apuca ceva in toiul noptii, cand sunt singura acasa (v-am spus ca sotul meu are foarte multe deplasari, lungi si cam imprevizibile) imi vine salvarea in 15 minute si ma duce la spital unde sunt tratata omeneste fara sa ma streseze spaga si conditiile de igiena.

Deci, ca sa ma treceti si pe mine pe prima pagina: o sa nasc la MEDLIFE, cu dr. IRINA VELE

*****************************
17+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Nu e corect sa scriu o pagina si sa pierd mesajul.
De la capat, offffff!

Alexia pe mine m+a ajutat acest dr f mult, am povestit eu tot cum cateva capitole. Si acum ma urmareste f atent si la cat il bat la cap are o rabdare.... Mi+ar fi prins bine la altceva banii pe care ii dau la medlife, dar asta e situatia. Acum nu pot sa zic nici ca nu simt ca ii dau, dar nici ca nu imi permit. Si vorba lui baby blue daca nici pt copil, apoi...

Thaimeed bun venit, sarcina usoara, bebe sanatos si la termen. Pt piele eu folosesc elansyl pe tot corpul. Ai grija doar sa folosesti o crema speciala pt gravide.

Mihaela V sa iti traiasca baietul grasut.

V florina f dragut ca mai aveti paturul sotului si inca facut de bunicul. Super! E putin probabil la varsta asta a sarcinii sa il simti pe bebe mai des. De prin saptamana 20 il simti in fiecare zi si des, la unele persoane nici atunci.

Ilida parca vad ca e fetita

Anaemi sa inteleg ca sotul tau e preot? Noi mergem la biserica si avem multi prieteni preoti. Cred ca nu trebuie sa confundam harul cu omul si nu mergem la biserica pt preot, mergem pt Dumnezeu. Sa nu uitam ca exista preoti precum Iustin Parvu, Arsenie Papacioc etc.
E parerea mea, sa nu dati cu pietre si asta nu insemana ca judec in vreun fel pe cineva, Doamne fereste.

Acum, bebeii vostri reactioneza la muzica, ca al meu danseaza oricand aude muzica, nu conteaza de care. Misca intr+o veselie pana opresc. Bine oricum misca mereu, dr zice ca e f energic.
burtici





20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

gata, v-am trecut pe prima pagina cu clinica si dr.

acum trb sa plec.
va rog sa va treceti datele cu rosu, cand am timp mai completez listuta.

pupi

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la mine e spitalul Sebes, dr Nicolae Cristea

mama de Carol (29.12.2008) si 20+ cu Patrick

Mergi la inceput