Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
crispro spune:
Racusor, pupam pe Andrei, curajosul!
Vroiam sa va zic ca ieri i-am dat spanac (am pus vreo 5 frunze la fiert impreuna cu cartfo dulce, dovlecel si ardei)- nu i-a placut deloc. Cumnata-mea imi Zicea ca ii dadea copilului spanac cu Lp, a zis ca ii placea de numa. Plus ca zicea Paula ce bun e LP in piureuri, asa ca azi avem la masa de pranz spanac cu pui si Lp. sa vedem daca ii place. Iar fructele, ca de obicei (ca iar i-am facut pe 5 zile): mar, para, mango, avocado si branzica. Ii place de numa!
Rodi, stiu cum e cu oboseala! Speram sa ii treaca cat mai repede Isei, sa isi revina la vechile obiceiuri de a dormi mult si bine! Eu sper sa iasa azi tot dintele 8, ca acum numai un coltisor are, si sper sa ne lase in pace dintii vreo cateva luni, si sa doarma ca Matei al Oanei!!! Cer prea mult???
Ramonavlas, uite ca la noi a iesit rapid dintisorul asta ultimul. Ieri am vazut punctuletul alb, azi deja a iesit un coltisor! Poate iti face o supriza!
Eu acum citesc ca spanacul e laxativ, si in grafice zice de la 12 luni... hmmm. deja e pe foc, nu mai dau inapoi. Vedem daca ii place. Oricum face kk greut, ieri chiar putin a facut...
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
te molipseste cu veselia ei, scumpica foc de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
vai cum rade draguta de ea!!!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Victo spune:
cristina, spanacul combina-l cu cartof sau orez. asa simplu nu stiu cat tine de foame. plus ef. laxativ. plus fixarea fierului.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 pai fetele ce ati vazut voi in video nu e smotoceala.....sa vedeti voi smotoceala.... se iubesc astia doi ai mei de numa' Lui Nectarie nu ii trebuie nimic daca e sor'sa in preajma....numai cu ochii dupa ea...nici sa suga nu vrea chiar de ii e foame. Sta cuminte pe jos ore intregi daca e si Ale in zona...se mai duce la castelele ei de lego, le strica....Ale tipa. O trage pe Ale de par, o musca. Ea saraca tipa sa vin sa il i-au dar nu ii face nimic. Iar el sta victorios cu perisorul ei in manute. Chiuie de bucurie cand o vede ca vine de la gradi. Unde mi-o fi fost capul de nu l-am facut pe al doilea mai repede. Si sa vedeti ce atenti sta cu cuburile lui in fata daca Ale are si ea cuburile ei. Ale il tine in brate, imbratiseaza, pupa cand plange...etc...mi-e tare drag sa ii vad impreuna. La inceput ma mai strigam la ea...dar acum imi dau seama ca ea nu ii face nimic rau...si culmea oricat de tare l-ar necaji el nu plange...ba chiar ii place. Azi de dimineata a facut N primul pipi la olita. Iaca si dovada... http://www.youtube.com/watch?v=u86QaoJxowo Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
vai ce frumos povestesti tu despre piticii tai
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui lauri_ca Fetelor, stiti ca pe 9 martie sunt mucenicii, mie imi plac f. mult cei cu zeama, asa ca o ciorba cu nuca si scortisoara. Oare o fi ok sa fac si pt. Stefi, fara zahar, poate indulcit cu suc de fructe? Ma refer la nuca, o macin f.fin ,dar nu stiu daca se poate da la bebei. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
si eu tot asa stiu ca nucile se dau dupa 1 an
si mucenici din aia cu zeama la Bucuresti am papat prima data...i-am zis cumnatei sa imi cumpere 1-2 pungi si sa imi trimita sa mi fac dupa ce termin cura de slabire pe la sfarsitul lui martie sau aprilie...dar ce mai conteaza mucenici sa fie
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, stiu cum e cu oboseala! Speram sa ii treaca cat mai repede Isei, sa isi revina la vechile obiceiuri de a dormi mult si bine! Eu sper sa iasa azi tot dintele 8, ca acum numai un coltisor are, si sper sa ne lase in pace dintii vreo cateva luni, si sa doarma ca Matei al Oanei!!! Cer prea mult??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
no' se pare ca apar dintisorii no.5 si no.6
ieri seara intre 19,30 si 22 s-a trezit plangan de 3 ori
l-am linistit si apoi a dormit pana dimineata cand am luat dintii la numarat si am observat pungutele umflate...in 2 sapt cred ca ies, sau cel putin sper...
vremea e minunata dar Matei doarme...ca el numai la el in pat stie sa doarma cate 3 ore
Noi 2
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 http://www.youtube.com/watch?v=XBGe4JffeYU Nectarica pe picioruse...daca n-ar fi sor'sa sa-l chinuie...faceti abstractie de dezastrul din camera dar e si sor'sa acasa si e ca un taifun....de altfel in film se vede ca e imbracata cu camasa mea de noapte Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
Salutare feteleeee!!
Ce scumpi sunt!!
Bia e o scumpica smechera..Andrei de Imaya..mamaa ce ochi!!
Mai fetele, mai lasati si pentru Cris al meu vreo fata..
La multi ani sarbatoritilor de azi (si de ieri, ca am uitat..)Sper sa ma iertati!!
Aseara a facut piciul primii pasi in 4 labe.era si ta-su si ne-au dat lacrimile la amandoi!!ce sa mai, avem copii mari!
Fug ca se trezeste piticul atomic!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 o -acim si pe Iza si pe mami de iza, sa iasa repede repede dintisorii sa fie iar Izuca cumintica |
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Sara Maria de maurice Bianca Maria Sara Elena de danuta-bel La multi ani, Catalin de Katalina! La noi a fost o noapte linistita, m-am trezit eu (evident, ca doar nu puteam dormi fara intrerupere) si m-am dus sa vad cum seprezinta Junior. Era mititelul dezvelit. A iesit si la noi No 3! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
Si noi avem dintoc nr 3 de vreo 3 zile!1
Si tre sa iasa nr 4 si de asta avem nopti cu galagie!!de vreo saptamana simt c ao iau razna la cat se trezeste noaptea
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, si eu filat voiam, dar Raul nu a fost de acord si nu a vrut deloc sa stea. Dar cand mergem la bazin, aduc foarfeca si il filezi tu si pe Raul Eu m-am gandit sa-l duc la frizer, dar sunt convinsa ca nu sta al meu deloc la tuns, daca nu a vrut sa stea nici in brate. Vedem cum facem cu masina de tuns.. Asteptam poze. Victo, cate haine nu mi-am vazut si eu pe tiganii care cotrobaie prin gunoi si la noi. Dar hainutele astea mici, eu mai vreau sa le tin pt urmatorul, dar chiar vb cu Oana acum 2 zile la telef si am hotarat sa ma duc la maternitate si sa le donez o tura de hainute si de prosoape si scutece, ca imi zicea Oana ca acolo invelesc copii in carpe... Raul nu accepta sacul de dormit!! Si am dat o groaza de bani si pe ala sa-l tin in dulap. Cred ca tb sa il obisnuiesc de mic cu sacul. Acum atata se foieste si se maraie in somn cand il pun in sac(doar adormit pot) , ca nu-i convine ca nu se poate misca in voie. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 8 |
Si al meu face circ kla sacul de dormit!!iar daca cumva simte paturica..vai mama mea!