Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! Ne-am revenit la "normal", adica treziri din ora in ora.is franta...

Alice, cum sa ma supar? la mine nu exista termenul "suficient"... eu de obicei mananc pana nu ma pot ridica de la masa... din gravidenie am ramas cu obiceiul asta... Distractie faina acasa!!! Stati in weekend acolo? as vrea eu sa fiu asa "somaleza" ca tine...

La multi ani Sara de Maurice, Bianca de Michelle si Sara de Danuta-bel! Si la multi ani Catalin de Kata!!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi!

A iesit coltisorul de la dintele nr8...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Frateee, dar Vladut e tare harnicutz cu dintisorii!!Pana la un an o sa ii aiba pe toti!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

laurika, felicitari ptr dintisor! lasa ca o sa aiba si Cris al tau de unde alege o fata, uite cate mamici se baga deja la al doilea bb

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, de aia nu face alte lucruri vladut, ca e ocupat cu dintii :):)
da, cu sacul cred ca aveti dreptate, tb obisnuiti de mici.
eu le-am dat la stefan din prima zi, la mihai de cum s-a facut frigut.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, de aia nu face alte lucruri vladut, ca e ocupat cu dintii :):)
da, cu sacul cred ca aveti dreptate, tb obisnuiti de mici.
eu le-am dat la stefan din prima zi, la mihai de cum s-a facut frigut.

deci de acum nu mai are rost sa cumpar nu?!
Matei doarme pe burta si inainteaza iar patura ramane in urma lui

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, iti imprumut eu sacul de dormit, sa vezi daca ii place lui Matei, nu are sens sa dai banii pe el si sa-l tii si tu in dulap. Numai sa nu uit joi...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

imaya, la mare mergeti tot la rude sau la hotel? noi acum cautam..ma gandesc sa iau un apartament. in ce statiuni ati mai fost? ca noi numa la mamaia am fost

La hotel. Iau bilet 6 nopti/7 zile. Mancare la castronele la frigider 3 zile apoi vom vedea. Ochim noi un restaurant unde sa faca si un piure ceva pt bebe. Si oricum iau blenderul la mine pt fructe. In rest caruciorul si atat. Baie la chiuveta. ne om descurca cumva. :)) Ca statiune Olimp, e linistita si e apropape de Neptrn asa ca avem de unde alege restaurante.

Salut fetele si pup definasii.
Noi bine ca de obicei. Exersam mersul cu spatele permanent :). Azi f bag o tura de cumparaturi si mai dupa amiaza o vizita la o pretena. II place baiatului la cumparaturi de numa' numa'. E cu ochii cat cepele peste tot si nici pis nu zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paula

si arpopo de shopping azi si maine la DM 20% reducere la toate produsele...asa ca faceti aprovizionarea cu borcanele, LP, cereale, pampersi etc

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

ooana, ca vad ca tu esti pe faza si esti si informata : care-s aprox preturile la borcanele si pampers? eu ma gandeam sa-i iau de aici (cel putin pampers, sa nu am vreo surpriza cu iritatii sau alte alea), dar la cate-un borcanel m-as baga sa iau direct din Ro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna fetelor,

si noua ne apare primul dintisor, deja se simte creasta ...suntem maraiti, izbucnim in plans in somn si nu mai dormim toata noaptea ca inainte, dar trecem noi si peste asta!

Va trimit si eu doua filmulete cu Matei (scuzati calitatea):
www.youtube.com/watch?v=FNyZR5e4XcU" target="_blank">aici se joaca cu tati iar www.youtube.com/watch?v=Xr8fx6i4tC8" target="_blank">aici sa il vedeti si voi cum a adormit ieri, imediat dupa masa de legume.

In alta ordine de idei, ieri a fost medicul pediatru la noi sa ne faca vaccinul optional (Synflorix) si legat de torticolisul lui Matei si de faptul ca nu sta in fundulet, ne-a dat trimitere si la neurologie pediatrica (a zis el, ca sa stam linistiti si noi si soacra si toata lumea).Vroiam sa va intreb, daca ma duc cu el la spital la Gomoiu, si am trimitere, trebuie sa platesc si consultatia?Ca daca trebuie sa platesc si acolo, mai bine il duc la Medlife sau la o clinica particulara...
Daca pot sa ma duc doar cu trimiterea, ma duc acolo, ca oricum e un control de rutina, doar ca sa fim linistiti.

De azi facem kineto la kinetomedica (multumesc pentru recomandare - scuze, dar nu mai stiu care din voi mi-ati spus sa merg acolo) - e si aproape de casa si ne costa 150 lei - 10 sedinte cu trimitere de la medicul de familie - ceea ce mi se pare super ok!

Pentru Rodika si Isa, va asteptam cu vesti bune si sa fiti mai odihnite amandoua

Crispro ma uimesti cu dintisorii ...

Mergi la inceput

bambi, ce frumos rade! si ce dulce e cum a adormit in fundulet! pupici sa treceti repede peste "jena" primului dintisor!

Mergi la inceput