Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
carla_2008 spune:
Bun fete,
iar sunt in urma,va citesc in loc sa dorm
Mirela si Carla regurgita de ma innebunea,o vreme si Mateo,exagerat de mult regurgitau.Le-am facut eco pt pilor la stomac,totul in regula.Analize de sange,totul ok.Explicatie,nu este.Pur si simplu asa sunt unii copii.Totusi Carlei i-am ridicat patul cu 2 carti la cap,la recomandarea medicului,ca sa stea mai sus cu toracele,pt aceste regurgitari,cica pozitia asta a ajutat-o sa-si revina cu vomitarile.Acum nu stiu daca asta e sau de la sine s-a reglat.Oricum de la diversificare e muuult mai bine,exact cum mi-a spus dr.Am ratat unde scriai,sunt pe LM sau LP?Ai mei cu LM regurgitau,la fel de des si cand le dadeau completare cu LP.Deci nu avea legatura cu laptele.Nu te ingrijora,doar cumpara muuulte bavetici,noi avem 45
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
offff Crissy prin cate trebuie sa treceti cu micuta!!!!va dorim muuulta sanatate!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
sorina_goga spune:
Neatza!!! Hai ca dau tot io Noi suntem mai matinali asa de o vreme incoace asa ca o perioada va servesc eu cageaua! O zi cat mai placuta. Io trebe sa ma apuc de bagaje ca azi plecam la soacra cateva zile, asa ce urasc sa plec cu masina plina!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
Diana_Eva spune:
Btz-ma bucur ca a mers si la voi. Cu perseverenta si rabdare ii invatam orice. Mai nou se trezeste dimineata, o pun pe olita si face mult ... Rar mai face si in cursul zilei.
Regurgitat - la noi s-a rezolvat cu diversificarea.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
bumblebee spune:
Neata!
Sara Maria de maurice
Bianca Maria
Sara Elena de danuta-bel
La multi ani, Catalin de Katalina!
La noi a fost o noapte linistita, m-am trezit eu (evident, ca doar nu puteam dormi fara intrerupere) si m-am dus sa vad cum seprezinta Junior. Era mititelul dezvelit.
A iesit si la noi No 3!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
paula_m spune:
Buna dimineata la toata lumea
Si noi noapte linistita, doar ca se pune in diferite pozitii in patut si apoi se maraie, ca nu poate misca soi tb sa ma ridic din pat si sa-l indrept. Noaptea nu am treaba, dar ziua incepe maraiala de dimineata. Trec cumva si astia 2 ani in care ii tot ies dintii...
Multumim pt comentarii la poza. Acum ca ati zis si voi, nu mi se mai pare chiar asa catastofal bretonelul lui, dar tot astept cu nerabdare ori sa-i creasca repede, ori sa vina caldura, sa bagam masina de tuns in caputul lui.
La multi ani pt cele 2 Sara si Bianca!!!
La multi ani Catalin!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
Victo spune:
laurica, exact asa m-am gandit si eu..dar noi avem masina sport draga, iubirea lu sotu meu- seat ibiza cu 2 usi..si cica nu se potriveste sa o uratim sa-i punem bare si portbagaj :):)
roxana si eu trebuie sa inapoiez paturica in curand..tot asa am luat-o cu imprumut :)
ieri m-am scapat de niste incaltari mai uzate de-ale lui stefan-le-am lasat lg container..in juma de ora nu mai erau :)..apoi am ochit o fatuca cu burta- din astia ce cautau pe la gunoaie si am fugit pana sus si i-am dat o plasa cu hainute de-ale lui mihai si cateva jucarioare..uite-asa se face ordine in dulapul meu. azi mai duc o tura de haine tot asa la container, le pun langa, nu le arunc inauntru.ca eu nu stiu saraci la care sa le dau.
ha ha ha..larisa, n-am auzit ca doarme piti..dar ce tare e ale cum ii suceste capu la bietu copil..:):)
imaya, la mare mergeti tot la rude sau la hotel? noi acum cautam..ma gandesc sa iau un apartament. in ce statiuni ati mai fost? ca noi numa la mamaia am fost
alina puiule de ce nu il inveti cu sac de dormit? vei inveli la el de ti se va acri altfel..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Neata
La multi ani pentru cele doua fetite SARA si pentru BIANCA ...si nu in ultimul rand pentru micul viteaz CATALIN
o veste bune: s-a reparat wireless-ul bine ca nu mai trebuie sa dam bani pe altul
alta veste buna Metro: reducere de 40% la toate jucariile pana in 9 martie
legat de dovleac eu l-am copt in cuptor felii apoi l-am pus in pungi in congelator asa felii si il blenduiesc cand il si serveste domnul meu
...dar in cartea carea o am cu retete pentru copii scrie ca se poate face pireul, apoi se poate pune la inghetat in forma de cuburi de gheata...si asa am facut cu brocoli...dupa care am pus 2-3 cuburi si am facut un nod la punga apoi am pus iar 2-3 cuburi in aceasi punga si tot asa...spre ca intelegeti
iar azi de ex. am scos 4 cuburi care le adaug la pireul ramas de ieri ca sa diversificam meniul
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 http://www.youtube.com/watch?v=XBGe4JffeYU Nectarica pe picioruse...daca n-ar fi sor'sa sa-l chinuie...faceti abstractie de dezastrul din camera dar e si sor'sa acasa si e ca un taifun....de altfel in film se vede ca e imbracata cu camasa mea de noapte Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
m-am topit sunt frumosi amandoi...dar Nectarie e un viteaz!!! nu zice nimic cand vine sorela si il zmotoceste
...si entuziasmata de "elanul de stilista" a lui Paula i-am tuns si eu bretonul lui Matei ca ii intra in ochi de ceva vreme si tot nu a avut tatas-o timp sa il duca la frizerie
eu am vrut sa iasa filat va arat eu ce a iesit pana la urma
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Oana, si eu filat voiam, dar Raul nu a fost de acord si nu a vrut deloc sa stea. Dar cand mergem la bazin, aduc foarfeca si il filezi tu si pe Raul
Eu m-am gandit sa-l duc la frizer, dar sunt convinsa ca nu sta al meu deloc la tuns, daca nu a vrut sa stea nici in brate. Vedem cum facem cu masina de tuns.. Asteptam poze.
Victo, cate haine nu mi-am vazut si eu pe tiganii care cotrobaie prin gunoi si la noi. Dar hainutele astea mici, eu mai vreau sa le tin pt urmatorul, dar chiar vb cu Oana acum 2 zile la telef si am hotarat sa ma duc la maternitate si sa le donez o tura de hainute si de prosoape si scutece, ca imi zicea Oana ca acolo invelesc copii in carpe...
Raul nu accepta sacul de dormit!! Si am dat o groaza de bani si pe ala sa-l tin in dulap. Cred ca tb sa il obisnuiesc de mic cu sacul. Acum atata se foieste si se maraie in somn cand il pun in sac(doar adormit pot) , ca nu-i convine ca nu se poate misca in voie.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Maine seara am zumba cu Michelle,abia astept.Sper sa ne lase Paul si Bianca sa ne dantuim un pic Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
mergeti impreuna ...super!!!
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip