Regasiri (54)
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
O zi si o saptamana frumoasa!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mayaione spune:
Dastefa atunci la multi ani Dariei, daca tot ii faci azi ii urez si eu azi!
Am avut un weekend linistit, azi la noi ninge, a inceput Ana sa urle ca numai vrea nicio iarna, nu intelege ca trebuie sa plece odata si odata ca ea iubeste primavara. In seara asta ne pregatim de spectacol, parca v-am zis ca sunt zilele francofoniei. I-am cumparat totul nou, rochita, pantofiori, strampei, mi-a zis ca nu vrea s-o imbrac in ce are deja ca toata lumea i le-a vazut. O sa fac poze si filmulet diseara. Am convins-o sa-mi spuna poezia sa fiu sigura ca o stie bine, nu vroia ca trebuia sa fie surpriza pt parinti dar i-am promis ca o sa ma prefac surprinsa.
O saptamana frumoasa la toate mamicile de aici!
ank999 spune:
Fetele multumim pt cafele .
Maya de abia astept sa vad.
La Multi Ani Dariei si lui Davidut
La mine problemele s-au inmultit: de vineri tati cu febra, iar de ieri si fata, e acum mama cu ea la orl, ca eu nu am putut.
La toate problemele de la serviciu se adauga si o cearta imensa cu patronu' vineri
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dastefa spune:
buna dimi
ank tu te duci vreodata cu placere la serviciul ala .Ca mereu te aud ca ai probleme,stres si munca cat lumea
daca am trai alte vremuri te-as intreba de ce nu pleci dar asa
multa sanatate acasa la ai tai
maya vrem sa o vedem pe Ana cu noua tinuta
si abia astept sa o aud spunand poezia in franceza
va pup
ank999 spune:
Daria sa sti ca in ultima vreme vin in sila la munca. Inainte ma deranja ca stateam pana la 18.30 aici, da acum au crescut niste pretentii... Pe vremurile astea si intr-un oras mic...M-am interesat in stanga si in dreapta de cate ceva, dar nimic
Maya eu lucrez la o firma privata mica care are ca activitati: antrepozit fiscal cu productie si vanzare de alcooli reactivi de laborator, transport, service, magazin piese si vopsele auto si ce or mai vrea sa faca. Partea proasta e ca antrepozitul si magazinul sunt in carca mea + contracte si contabilitatea...
Maya cum a fost?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Am pus pozeaici.
Nu am filmat ca nu am mai avut timp sa incarcam camera video, a venit tati tarziu, oricum momentul a fost scurt pt ca nu au putut participa decat 5 copilasi restul sunt prinsi de o viroza tare urata. Ne-au anuntat daca vrem sa nu-i mai ducem, dar m-am gandit ca daca nu a luat pana acum poate nu mai ia, ca ceilalti au luat toti in acelasi timp. Ana a fost tare ca s-a oprit din cantat "mami fac pipi", era tare dulce, au ras toti. Apoi s-a intors topaind de fericire ca facuse pipi si a spus poezia. Frumos oricum, imi pare rau ca nu ne-a lasat ana pana la capat, se plictisise, erau de la licee, cantau f frumos, mie imi placea.
ank999 spune:
Superbe sunteti amandoua fetelor! Super tare Ana cu pipi
bamboletta spune:
Si eu pe aici va citesc dar mai greu cu scrisul...astenia de primavara cred
Copii sunt bine...sapt viit o duc pe Antonia la gradi...sper sa nu mai ia iar ceva...altfel o retrag pana se mai incalzeste...e greu cu doi bolnaviori...sotul inca tuseste nu stiu ce sa mai ia pt tuse...
Astazi m-am intalnit cu mamici de la odiseea lui David...a fost asa frumos...mi-am adus aminte de odiseea de la fulguleti cum ne intalneam toate mamicile din Iasi pacat ca ne-am separat...
Dastefa- pt Daria
Ank-sper sa treaca cat mai repede problemele la servici,multa sanatate
Maya- ce frumoase sunteti
Angi- f frumoasa bicicleta Iuliei Antonia vrea si ea
Dbunny-o sa treaca si greturile parca mai ieri ma plangeam si eu de ele trece timpul
N buna
ank999 spune:
Buna dimineata fetelor.
In sfarsit se pare ca vine primavara
Bambo ma bucur mult ca copii sunt bine. Ipotetic martie e cam ultima luna de viroze la greu la gradi, dar noi anul trecut am probleme in aprilie si mai.
Pt tuse la mine merge baraka (eu am luat la recomandarea Mayei anul trecut).
pe toata lumea!