Regasiri (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Maya, ce rau imi pare de Ana ca a cazut cu bicicleta si a prins frica... Sper sa ii treaca repede si sa se urce din nou.
Mie imi era teama ca Iulia va avea probleme cu pedalele, pentru ca bicicleta ei dinainte nu avea pedale, era gen "Fred si Barney", la picior. Si de fiecare data cand se urca pe o bicicleta cu pedale nu i se indemana deloc. A fost o surpriza pentru noi ca s-a descurcat atat de bine pe noua bicicleta.
Roxana, nu intentionam sa-i facem cadou nici un fratior/surioara. Pentru noi este suficient.
Ank, se pare ca esti inca in butoi daca nu aparusi pana la ora asta. Bafta multa

De dimineata a trebuit sa ajung cu Iulia la gradi la 8 dimineata ca are doamna inspectie. Pana acum o ora imi cadeau ochii in gura de somn. Am iesit un pic afara sa ma racoresc si acum sunt OK. Fusei prima la birou
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

FETELE
Eu nu am reusit sa rezolv azi problema pt ca tanti cu care trebuia sa discut nu era la serviciu
Bambo multa sanatate. David e bine , nu? Si nepotu e cu puroi in gat si cu branula Sper sa nu fi prins si Erica ceva ca marti cand a inceput sa faca el temperatura au fost impreuna toata dupa-amiaza
Maya imi pare rau ca Anei ii e teama. Eu am cazut cu bicicleta cu sora mea mai mare cand aveam 4 ani si de atunci o singura data m-am mai urcat si nu mi-a placut. Mi-a fost rau atunci 2 zile. Sper ca ei sa-i treaca.
Roxana vezi, asta e motivul pt care eu ma imbrac tot cu hainele de iarna. Sa sti ca si eu am incercat sa numar dinti, da nu m-a lasat
Angi super bicicleta, pacat ca nu e rost si de filmulet ca se anunta ploi. Of, iar ramaneti singure.
Ce-o fi cu Dbunny ca ea era activa?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu sunt mai anapoda asa, nu vrea sa va deprim si pe voi

Saptamana trecuta am tras o raceala zdravana cu dureri de urechi si gat incluse, m-a luat cu ameteli crunte si dureri de cap, la care desteapta de mine a hotarat sa lase pastilele contra greturilor, daca tot eram varza-n pat...A 2-a zi dupa ce le-am lasat eram suprinzator de bine, dar spre seara am inceput sa vomit toooot. o zi jumate n-am retinut nika in stomac. Am slabit 1 kg intr-o zi jumate. Acu m-am reapucat de pastile, nu-s bine de tot dar cel putin nu vomit de 6 ori pe zi.
Incep greturile la amiaz si tin pana seara, dar suportabile, ca la Dani. Cu Dani au tinut 19 saptamani
In rest n-am chef de nimiiiiic, gatesc cu sila, ies dimineata de-l las pe Dani la gradi, apoi ma fortez sa merg ori la piata ori la cumparaturi, orice numa sa nu stau in casa. Dupa masa ma doboara oboseala si durerea de ceafa(am tensiunea joasa). asa ca relax cateva ore...eu pe canapea, Dani la desene, saracutul mi-e mila de el, ca-l simt ignorat(el e incantat ca-l las 3 ore la tv!!)

alte noutati nu avem, va pup pe toate si mai trag cu okiul din cand in cand

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Dbunny imi pare rau sa aud ca ti-e asa greu.Poate acum nu te mai tin pana la 19 saptamani
Bambo multa sanatate si LML pt David
la noi acum 1 an incepea cosmarul.Cand Miru implinea 2 luni noi in loc sa sarbatorim acasa cu tortulet incepusem plimbarile pe la doctori
Of Doamne bine ca a trecut si ca nimic din Miruna de azi nu mai aminteste de tot ce a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DBUNNY maaai,Felicitari !!! eu acum vad ! cum te-.ai hotarat?ca ziceai ca tu nu prea vrei dar sotul ar cam fi vrut,nu? ma bucur muuuuuuuult !!!!!!!! bravo ,sa fie totul bine !! si sa nu iti mai fie asa rau
Felicitari !!!!

ma dusei sa citesc din urma.eu citisem mesajul ala dar nu pricepusem,in graba
ca nici nu ma asteptam la tine,stiind ca tu nu si nu
ma bucur IMENS pentru voi !! o sa fie minunat ,ai sa vezi !!!
cand mai vii pe-aici,totusi,fa-ti timp de-o cafea
TRANSMITE-I SALUTARI SI FELICITARI SOTULUI!

Mergi la inceput

buna dimineata
poftiti la o

are dreptate aelita e asa o minune un copil.Ma uit acum la Miruna si pur si simplu ma gandesc ca viata noastra ar fi fost mult mai saraca fara ea
ma trezesc de multe ori asa uimita,entuziasmata de fiecare aspect nou pe care il descopar la ea,mai ceva ca la Daria.Cand iti arunca un suras asa strengaresc uitam de toate
Adevarul e ca ne-am fi dorit 3 copii dar cu situatia asta de acum zicem pas.Si apoi nici nu mai suntem asa tinerei sa asteptam sa vina vremuri mai bune si sa mai incercam.Sa fim noi sanatosi in formula asta si tot e bine

w/e placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dastefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat si eu dupa o absenta indelungata, nu nemotivata, sa vad ce mai faceti, cum mai sunteti..... Ma bucur ca sunteti bine.... si sper sa mai revin.... cand am sa mai pot.... Sufar dupa discutiile de aici, dar ... exista un dar care ma tine departe..... Va doresc o primavara frumoasa.

Dbunny, felicitari. sper in scurt timp sa fii mai bine. Tu de obicei erai cu moralul sus.

Mergi la inceput

bai sa vedeti ce mama sunt...
ma suna mai devreme o prietena sa-mi ureze La multi ani pt Daria.Abia atunci mi-am adus aminte in ce zi suntem-azi e sf Daria.Prea tarziu ca sa mai fac ceva
nici nu-i spun nimic Dariei
maine oricum era programata o iesire cu verisoara-sa pe la Mall.Asa ca asta va fi sarbatorirea ei

Mergi la inceput

buna dimineata
dau eu azi
o saptamana usoara sa aveti

Mergi la inceput