Regasiri (54)
Raspunsuri - Pagina 13
ank999 spune:
Maya super pozele! Se vede ca te-ai simtit tare bine
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
angi_m spune:
Salut fetele,
Chiar daca e cu intarziere, trebuie sa ii urez si eu Isabellei La multi ani!, multa fericire si mult, mult noroc in viata.
Ank, ma bucur ca s-au mai rezolvat problemele la servici.
Bambo, felicitari lui David sportivul. In mod sigur vrea sa o ajunga pe Antonia. Doar trebuie sa escaladeze si el toate chestiile interesante din casa.
Dastefa, au iesit caninii?
Moaaaa, Roxana, ce de bunatati te-ai apucat sa faci... Eu am tinut-o pe Iulia la regim si din cauza asta nici eu nu am vrut sa o tentez cu nimic. Asa ca imi facusi o pofta cu gatelile tale...
Filmul cu baba nu l-am vazut. Il pun bine si ma duc sa-mi recuperez castile sa pot sa aud baba
Dodo, bafta multa!
Maya, mi-a parut cam putina lume pentru un asa concert. Cum asa? Sper sa va reveniti cat mai repede toate. Mai ales ca s-a facut iar cald si e cazul sa iesiti pe-afara.
Iulia a facut diaree rau de tot (adica cu explozii). Intr-una din seri chiar a si vomitat. A fost la regim, intr-una din zile a mancat doar grisine si paine prajita. Ieri dimineata nu a vrut sa manance nimic si am lasat-o asa, nu am fortat-o.
Este aproape sigur ca i se trage de la cazutul in piscina, de la cele cateva guri de apa inghitite. Asa ca ieir i-a dat doctorul flagyl. In plus mai ia metoclopramid, debridat si furazolidon. Si i-a dat voie sa manance orice. Asa ca ieri la pranz i-a facut tanti (bona) o supica de curcan cu galuste si a mancat un castron de-al mare de s-a speriat tanti, credea ca o sa vomite de la cat mancase. Insa a fost totul OK. Se pare ca suntem pe drumul cel bun. Diseara servim pizza, o sa comandam una ca s-a oprit apa in tot orasul pentru niste reparatii si eu n-am stiut. Asa ca n-am pic de apa in casa.
Maine seara vine Mircea, dupa doua saptamani. Sta un weekend si pleaca iar inca o saptamana
Ne-a luat la toti role. De-abia astept sa iesim sambata cu totii in parc cu rolele.
Va pup
mayaione spune:
Angi a fost intr-un club privat concertul si acolo cam asa vin, doar cate mese sunt, oricum in poze nu se vede ca nu am pozat eu dar au fost ceva, cred ca in jur de 100 persoane.
Am iesit azi pe afara cu fetele ca am stat prea mult in casa, ele oricum sunt in regula, eu sunt paradita, mai nou am si greturi, posibil de la antibiotic si mai am pana duminica.
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o cafea.
Maya sper sa te faci repede bine. Cred ca feteleor le-a placut tare mult afara. Ieri a fost tare frumos la noi.
Angi toti 3 pe role. Eu nu stiu sa merg, nici al meu, asa ca Erica trebuie sa invete singura. Am incercat de vreo 3 ori da inca nu a iesit, doar merge cu ele. Noi acum trebuie sa cumparam bicicleta, ca si de trotineta s-a plictisit...
Erica s-a stricat la stomac de la antibiotic, poate la Iulia au fost combinate. sa se faca bine repede.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
angi_m spune:
Salut fetele,
Afara e cam vant. Abia astept sa vina vara
Ank, pe Iulia nu am pus-o pana acum pe role. Doar pe patine de gheata, insa acolo nu prea a miscat. Acum cand vom iesi toti 3 pe role sa nu crezi ca ne intrecem care merge mai repede. O sa stam numai cu ea de manute sa invete si ea sa mearga.
Iulia era cu probleme la burtica inainte de a incepe antibioticul. O "mirosisem" eu. Insa abia la o zi-doua dupa ce am inceput antibioticul a inceput sa arate clar ca sunt probleme la burtica. I-am dat antibiotic doar 2 zile, apoi l-am oprit ca nu am vrut sa agravez problema. Stiu ca nu are nici un efect antibioticul dat doar doua zile, insa nu am avut incotro. De aceea am si fost din nou in ziua urmatoare cu ea la medic, sa stabilim cum continuam tratamentul.
Acum este mult mai bine. Inca are kk moale, insa nu este apa ca pana acum, e mai legat.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Am intrat si eu o fuga sa vad ce faceti si vad ca si pe aici tot bolnaviori...
Sanatate Maya, Iulia, Erica....
Anka, Stefy merge binisor cu rolele..
Stefy e cu ceva tuse.... pe mine m-a prins putin mai mult raceala, dar azi sunt mai bine.... Ne pregatim de dansuri, asa ca av las....
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o cafea!
Lacramioara ma bucur mult sa mai aud de voi si multa sanatate amandurora
Vantul ne-a cam stricat planurile in week-end ca nu ne-am putut plimba, da las ca vine ea caldura
Angi multa sanatate!
mayaione spune:
Buna dimineata sau ziua, acum am apucat sa ma asez la calculator. Noi suntem bine toate, am scapat de raceala cu brio. Imi pare rau ca inca nu o pot scoate pe Thea la plimbare ca e frig, in weekend a batut si vantul cam tare. Doar cu masina am plimbat-o pana la cumnata si inapoi.
Ana macar merge la gradi si alearga pe acolo prin curte, ca altfel nu ar avea cine s-o scoata numai pe ea.
Ank cand vine caldura poate facem si noi un efort sa iesim impreuna sa se cunoasca si fetele.
Angi cum stati cu burtica, e ok? Da-i normix si imediat ii trece.
Dbunny esti ocupata cu bb? Ai mai fost la eco, cum esti?
Aelita mai povesteste-ne si noua despre cei trei muschetari, cum mai sunt, ce nebunii mai fac?
Iulia sanatate multa, sa va vindecati repede de raceala!
Dodo pupic la cei doi neastamparati!
ank999 spune:
pe toata lumea.
Maya asa trebuie. Of caldura asta nu mai vine. Eu nu o tin pe Erica pe afara pe vant puternic cum a fost in week-end, asa ca am mers la mama, am incercat in mall la spectacol da nu i-a placut , asa ca dupa 5 minute am plecat intr-un loc de joaca (carrefour) ca in mall se statea la coada, iar capra nu poate sta fara sa alerge.
Azi am lasat-o la somn la gradi, asa ca dimineata a fost jale mare, lagrimi, figuri, rugaminti sa vina miti sa o ia la pranz. Sper ca maine dimineata sa nu fie la fel