Regasiri (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetelor pana la urma am cedat si am inceput sa-i dau pentru ca azi dimineata tusea destul de urat si e si ragusita. Poate de data asta are dreptate doctora, avand in vedere ca eu am avut o forma atat de urata sa nu fi luat si ea ceva. Sunt si eu tot pe antibiotic pt ca mucii devenisera verzi si ma doare gatul destul de rau. Ana nu a dormit toata noaptea de tuse si e si ea tot pe antibiotic, ea imi facuse si febra dar apoi a ramas cu tusea asta destul de nasoala, zici ca are astm. Sper sa isi revina amandoua ca nu mai pot de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Maya, sanatate Theei. Si mai bine ca i-ai dat antibioticul, nu-s fan nici eu, dar ea e mica, nici eu n-as risca.

Am intrat de fapt sa va intreb daca ati vazut filmuletul ala cu baba care n-a fost multumita de violator , eu l-am vazut aseara si m-am crucit, multi sar gardul, dar asta parca-i prea de tot, m-a socat, uitati www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc" target="_blank">aici

Si un banc primit acum care mi-a placut:

Un om moare si ajunge la Sf. Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. “Sunt ceasurile minciunii. Fiecare om are cate unul”, zice Sf. Petru. “Cand omul spune o minciuna, limba ceasului avanseaza cu o ora.” Omul intreaba: “Si ceasul acela care nu se misca?” “E de la Maica Tereza.” “Dar ceasul lui Basescu unde e?” “Este in camera lui Iisus. Îl tine pe post de ventilator

Gata, revin mai tarziu, acum ma chinuie talentele....culinare, fac www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri_cu_carne/piept_de_pui_cu_smantana-1316" target="_blank">piept de pui cu smantana si eclere cu crema de vanilie. Sunt libera azi si asa cum v-am spus....ma chinuie talentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

eu apar tot mai greu am inceput sa adun hartile pentru comisia din acest an a lui Bogdi...deci nervi,timp piedrut...stres...dar va trece

all

PS:Multumesc tuturor pentru urarile adresate Isabellei si insanatosire grabnica bolnaviorilor mici si mari

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Am o alta nelamurire, mi-a recomandat 5 ml ospamox la 8 ore, citind prospectul mi se pare prea mult pt un copil de 6 luni, ea are 7.620 gr, voi ati dat ospamox la bebei si ce doza? Am incercat sa o sunam de 2 ori pe dr dar nu raspunde, asa ca nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Eu i-am dat Ericai pe la 1 an si ceva ospamox, nu mai stiu cat, da l-am dat la 12 ore.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Dodo multa bafta si nervi tari!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Maya eu am zis ca n-as da antibioticul daca nu se agraveaza dar daca tu ai simtit ca lucrurile evolueaza in rau poate ca e mai bine ca ai inceput sa ii dai
si eu am dat ospamox dar cat...? totusi parca nu stiu sa fi dat vreodata la 8 ore
si eu sunt asa mai hotarata,curajoasa cand vine vorba de tratament fara antibiotic la Daria,dar la Miru intru in panica urgent.Noroc ca e destul de rezistenta (contrar a ceea ce ma temeam eu ca va fi f sensibila dupa atata antibiotic dat in spital) si nu a avut decat 2 ture de antibiotic de la iesirea din spital,din care una pt o viroza care nu s-a manifestat nici cu tuse,nici muci doar febra
La Daria insa am incercat in ultimul timp sa merg doar pe naturiate si homeopate si vad ca a mers
dar la Miru dupa cum va spuneam n-am curaj

Mergi la inceput

dastefa da tare matinala esti. Ma si eu urasc antibioticul, da de stres ajung sa il dau cand se recomanda.
Maya cum santeti. Pana la urama cat si cum ii dai?
Roxana cum a iesit pieptul ala?

Mergi la inceput

Pana la urma doar ieri i-am dat cate 5 ml, de azi ii dau 2.5 ml la 12 ore. Oricum e mult mai bine, tuseste si mai rar si pare mai vioaie. Eu tot ametita ma simt, ma doare capul mereu, mai bine luam de la inceput antibiotic, am tot amanat pana s-a suprainfectat la mine.

Mergi la inceput

Las cateva poze si de cand am fost la concert bere gratis aici. Formatia mea de suflet, pana si thea e fana.

Mergi la inceput