Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 44
aticia spune:
Buna seara,
am reusit in sfarsit sa adaug si eu cateva produse foarte frumoase pentru Bibi
Produse pentru BIBI
kid spune:
luy Ai in dreptul numelui persoanei care a castigat produsul un plic; apesi pe el si ii trimiti mail.
Despre ce cumparator este vorba? Ai verificat lista neagra?
Poti proceda cum a spus boticelina
arcadia spune:
Azi am platit si eu toate produsele restante. Trimit mailurile corespunzatoare mai tarziu
Mami de si
Hakuna matata!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina luy cf regulamentului cumparatorii au ragaz o luna sa achite produsul cumparat. Daca asta nu se intampla, acorzi calificativul negativ (daca vrei) si repui produsul in vanzare. Bifezi produsul platit si expediat si il repui in vanzare. Din cauza ca il bifezi platit singurul mod de "sanctionare" a neseriosilor e calificativul negativ. Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Pe data de 18 februarie 2011, blue_rain a castigat de la mine o hainuta de ploaie. Nu am nicio confirmare ca ar fi facut plata in vreunul din conturile cazurilor. Stie cineva ceva?
Asta e hainuta: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=16008
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
georgipuia spune:
Buna seara si-mi cer scuze pentru absenta...
Sunt in concediu de ingrijire copil bolnav si am netul taiat Am avut drum azi in oras dar nu aveam nici conturi si nici nu stiam exact ce si unde am de platit. Imi cer mii de scuze!
Am facut rost de un stick de net in seara asta, facut lista si maine ajung la banci. Voi plati 80% maine si restul saptamana viitoare. Daca e vre-un mesaj pentru mine in urma, nu am avut cum sa citesc si acum e prea tarziu. Poate reusesc maine, ca nu stiu pana cand pot tine stickul.
Chitantele le voi trimite luni, dar maine voi incerca sa anunt ce am platit si poate se mai confirma si direct de fete.
Sanatate multa tuturor!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
LoraG76 spune:
Stie cineva ceva de alexa1986? A licitat un produs de la mine pt. Robi acum mai bine de o luna, insa n-a mai zis nimic, daca a platit sau nu, daca mai vrea produsul...mai astept pana luni.]
Edit: vad ca mai are 2 coment. negative, asa ca-i dau si eu tot neg. si repun produsul, nu are sens sa mai astept.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
salutare
ieri a depus sora mea banii pentru [http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17925]20 ron
cand am codul tranzactie il trimit.
scuzati intarzierea
ducky, astept un semn de la tine cu caciulita[http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=16022]multumesc mult
szivarvany spune:
Eu zic ca e important sa dati calificativul acela negativ, despre oricine ar fi vorba. Sa nu uitam totusi ca banii merg acolo unde e nevoie foarte mare
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
blue_rain spune:
Selene, nu e platita hainuta de ploaie. Acum am verificat si eu. Aveam impresia ca tot ce am licitat e din luna martie, acum am mai vazut ca in afara de tine mai am de la diannaalex, ceva tot din februarie. Azi vor fi platite toate. Multumesc pentru intelegere si scuze de intarziee - la mine timpul trece extrem de repede, nicidata nu am timp si sunt mereu pe fuga si pe deasupa, mai sunt si asa o uituca
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
ellinia spune:
Neatza!
Mari, am primit rochitele de al tine. Sunt foarte frumoase si imi vin foarte bine! Multumesc
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral