Bazar umanitar (62)

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Am mai pus si eu produse pt Raisa.Daca va intereseaza ceva si vi se pare prea scump, va rog sa-mi spuneti.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

poze cu Emm si Pit, sora mai mare il supravegheaza si il ajuta la masa
https://picasaweb.google.com/105809499420747550332/PitMartie2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Simo, la multi ani puiului tau, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am inceput sa-mi platesc datoriile...

diannaalex, am depus 21 de lei in contul lui Alexandru pentru prosopel, multumim mult! O sa fac si poza mai tarziu si trimit dovada platii pe mail la bazar.

Momentan n-am ajuns decat la Transilvania, ca e singura banca din cartier. Dupa-amiaza sau maine ajung si la BRD, sa depun banii pentru David si la Reiffeisen, pt. Raisa.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mari,sunt adorabili copilasii tai....iar juniorul e delicios,bun de smotocit si pupacitPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Am primit azi banuti de la Gagga asa:
21 lei din partea Doinei M
24,5 lei din partea Andra A
11 lei din partea Alinei P

Multumim frumos!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna ziua fetelor,
Azi mi-am achitat toate datoriile la bazar, am trimis mail-urile de confirmare.
Ducky am primit coletelul, caciulita e superba, iar colierul a bucurat-o foarte tare pe nasa fetitei mele. Te pup.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Simona, sa-ti traiasca baietelul, e scump tare , sunteti o famile frumoasa
Mari_paun, tare dulci puii tai
Danyalo, iti multumesc inca o data ca ai trecut tu pe aici si ti-am putut da lucrusoarele, poate alta data o sa avem mai mult timp .

Am trimis ieri pachete catre Mercedes , Nerantula , simonapro , ada_coman

Mai intreb o data : cum trebuie sa procedez daca am un articol vandut pe data de 7 ianuarie si nu reusesc sa dau de cumparator ( am incercat sa trimit PM, dar am primit mesaj ca nu are cont pe forum ) ? Pot trimite cumva mesaje prin intermediul bazarului ? Pentru ca daca nu reusesc sa contactez persoana respectiva, as vrea sa repun la bazar produsul. Multumesc pentru raspunsuri

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

luy cf regulamentului cumparatorii au ragaz o luna sa achite produsul cumparat. Daca asta nu se intampla, acorzi calificativul negativ (daca vrei) si repui produsul in vanzare. Bifezi produsul platit si expediat si il repui in vanzare. Din cauza ca il bifezi platit singurul mod de "sanctionare" a neseriosilor e calificativul negativ.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput