Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 34
alex_andra spune:
Bravo, ca ai fost puternica si nu te-ai lasat intimidata.
Eu, din pacate, am fost mai slaba de inger decat tine:(
boticelina spune:
Andra las' ca vine vara si inecpeti maratonurile prin parcuri, se vor duce ele kilele. Citeam la subiectul Mihaelkai ca scria cineva ca dureaza cam un an sa-si revina metabolismul, dupa lasatul de fumat, fiindca fumatul il accelereaza. Hang on!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Andra las' ca vine vara si inecpeti maratonurile prin parcuri, se vor duce ele kilele. Citeam la subiectul Mihaelkai ca scria cineva ca dureaza cam un an sa-si revina metabolismul, dupa lasatul de fumat, fiindca fumatul il accelereaza. Hang on! Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
of si eu am kg +, am pus in bazar toate rochiile mele de vara, in vara asta n-am nici o sansa sa fiu mai...slaba, si oricum o sa fiu echipata sport sa alerg dupa talibanii mei
so rry pt offtopic
katteryna spune:
Buna ziua fetelor!
Vreu sa anunt ca am primit banutii de la Gagga pe care i-a trimis prin ramburs My_Lady0091 .
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Intreb si eu din nou, nu are nimeni o tricicleta de pus la bazar? Pentru domnisoare, transportul il suport eu.
Pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpaula Am primit si eu borcanelele de condimente. Mihaela multumesc frumos. |
cu tot dragul!
sper ca au ajuns intregi,ca am avut asa un stres....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ada_coman spune:
Buna fetelor!
Am pus si eu cateva lucrusoare pt David. Sper sa va placa si sa fie de folos. Toate hainutele sunt de la fetitele mele si se afla in stare buna sau f buna, bine intretinute, fara pete sau rupturi. Si cateva hainute de dama, care au fost ale mele.
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ada_coman&searchtype=2
Am o pereche de blugi Zara, marimea 42, daca intereseaza pe cineva, doar ca jos, pe interior a ramas tesatura murdara, ca i-am purtat indoiti, ca sunt fff lungi, i-am spalat de mai multe ori si nu iese, e ca si cum s-a vopsit tesatura cu praf. Daca cineva ii vrea ii pun la bazar.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Dodo-pui spune:
Am pus la posta colete pentru:
-madaiulia
-mihaela77O
-diana2242
Multumim ca ne sunteti alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!