Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 33
moni_iulia spune:
Buna!
Am mai pus si eu cate ceva pt Trandafirasul nostru iubit.
Raisa
Sa aveti o saptamana minunata!
micki_mica spune:
Buna,
M-am uitat si eu la bazar, pentru niste adidasi, cu talonet, marimea 20-21. Imi trebuie pentru la joaca, piticului meu. Are cineva? Ca prin weekend, daca nu gasim, plecam la cumparaturi, si m-as fi bucurat sa dau banutii pentru un copilas care are nevoie mai mare de ei.
Ms!
Mami a lui Cristi
Marturii UNICAT
www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele
www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati
mikaeela spune:
Confirm si eu plata Alexandrinei din 4.02.-20 lei
Alexandrina imi cer mii de scuze de la tine
ioanacarmen spune:
Dodo-pui, i-am trimis PM Aticiei sa ma contacteze pentru a-i trimite coletul. Multumesc
alex_andra spune:
Mari, pls, spune-mi si mie ce lungime are si cat are la piept, rochita asta:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19445&n=rochita-bbc-si-elastan-mas-3840
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Mari, pls, spune-mi si mie ce lungime are si cat are la piept, rochita asta: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19445&n=rochita-bbc-si-elastan-mas-3840 BAZAR UMANITAR |
Atentezi la rochita ? nu-ti vine numai mie mi-e buna
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Atentezi la rochita ? nu-ti vine numai mie mi-e buna Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
:P
e posibil sa nu-mi vina, ca nu te-am ascultat ca lasatul de fumat te costa kile in plus
boticelina spune:
Si la mine o sa se cam hlizeasca dansele dar io sper sa mai slabesc, am -2 deja, poate daca nu mai mananc toate left-over-urile fi'mii oi ma da pana ii vine vremea. Si io sunt inca cu +6 fata de vara trecuta cand m-am lasat de fumat
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"