Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 28
boticelina spune:
Donna spre rusinea mea, nu ti-am trimis inca coletul, deci da, jefuieste banca
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
nushulica spune:
boti nu compara cazurile ca nu e asain primul rand la noi a fost vb de o neintelegere sau lipsa de comunicare,aici e vb de un regulament care nu s-a respectat..si nu am de ce sa ma supar pe tine,doamne fereste,dar atunci chiar nu aveam bani am atentat la portofelul mamei
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
mari_paun spune:
doona, bine ai revenit, recuperare rapida
serialbastre am bifat "platit" multumim
dianaalex, claudia am achitat produsele, aveti mail
donna79 spune:
BOTICELINA, nu-i bai! In cazul asta te-as ruga sa nu-l trimiti inca, se poate? Nu vreau sa mai bat drumul pana la posta saptamanile urmatoare, decat o data cand voi expedia tot ce mai am de expediat.
MARI_PAUN . Sa aveti un week-end frumos si linistit la Amara!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
Laura25 spune:
donna sanatate multa! Imi pare rau de alaptare, ai renuntat de tot, sau faci doar o pauza din cauza medicatiei? Tudor e bine?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Jasmin012 spune:
Boti, nu ai vazut mesajul meu de ieri? Cel referitor la saculet...
Dona, sanatate multa,
olim spune:
salutare
fetelor,a veti cumva nr de mobil al mamagiulia, mi l-a dat ea dar nu mi-a ramas in memorie, sia zi plec la oradea si as vrea sa vad daca ii pot duce niste hainute sa puna la bazar.
va multumesc din suflet
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim salutare fetelor,a veti cumva nr de mobil al mamagiulia, mi l-a dat ea dar nu mi-a ramas in memorie, sia zi plec la oradea si as vrea sa vad daca ii pot duce niste hainute sa puna la bazar. va multumesc din suflet |
ai Pm
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
donna79 spune:
LAURA, JASMIN, multumesc!
LAURA, nu am oprit de tot, am facut o pauza de 12 ore, el a primit formula iar eu am aruncat lapticul muls in timpul asta. Sper sa nu mai fie nevoie de asa ceva, ca mi se pare ca a scazut productia si nici unul dintre noi nu-i pregatit pentru intarcare.
Tudor e ok, se reface, a inceput sa zambeasca din nou si sa gangureasca mai variat, ca in vremurile bune . Astept sa termine tratamentul si sa vedem cu va fi atunci.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar