Bazar umanitar (62)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Va multumesc fetelor f mult ptr urarile voastre..ptr gandurile voastre frumoase

Vreau sa va anunt ca am facut reduceri de aproape 50% la cateva produse de ale mele.
Produsele le puteti vedea aici:http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de lucruri bune in viata!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mihaela, la multi ani! Multa sanatate iti doresc, sa ai parte numai de bucurii!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

la multi ani,Mihaela!!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

La multi ani Mihaela
alex_andra, si mie mi-s aintamplat sa primesc un colet cu ramburs...nicic acum nus tiu cine era...si nici datoare nu ma simt eu nu l-am ridicat pt ca nu stiam de la cine e , nimeni nu m-a anuntat ca e ramburs.

fetele, imi cer scuze ca intarzii cu trimiterea coletelor...voiam azi, dar am avut sedinta la Ema, m-am carat si cu Pit, perinti nemultumiti si neseriosi...m-am enervat, am plecat, am we compromis si tensiunea ridicata, si m-a dat peste cap si catastrofa din Japonia.

azi plecam la Amara, dar promit ca saptamana viitoare sa trimit coletele
va multumesc pt intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Mihaela! Sanatate si liniste!

Mari, drum bun! Daca mai intri pe la bazar poate ma bifezi ca am platit blugii.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Buna fetelor.

Va fac eu cinste azi cu cate o cafea,un pahar de suc/bere si cu cate o felie de tort,ptr ca azi implinesc 34 ani.

Va pup pe toate si o zi cat mai placuta si linistita va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Miha, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai putere sa o ingrijesti pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Buna fetelor.

Va fac eu cinste azi cu cate o cafea,un pahar de suc/bere si cu cate o felie de tort,ptr ca azi implinesc 34 ani.

Va pup pe toate si o zi cat mai placuta si linistita va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

La multi ani Mihaela! Multa, multa sanatate si numai de bucurii sa ai parte de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ancuta, (Anca16), am ridicat aseara coletul, multumesc frumos si pt bonus. Inca nu i l-am pus lui Lucas, dar maine avem program de vizionari. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

La multi ani, MIKAEELA!!! Sanatate multa! Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate incercarile vietii!

Noi am ajuns, acasa, am scapat dupa 3 zile de spital dar mergem dimineata si seara la tratament. Eu sunt cam terminata de o viroza luata in spital, aseara am avut febra mare, peste 39 si am fost nevoita sa intrerup alaptarea... greu...

Revin cu rugamintea sa ma mai asteptati putin cu platile ca inca nu stiu cand voi putea ajunge pe la banci, astept sa ma refac nitel.
MIHAELA770, te rog sa nu trimiti inca pachetul, daca nu te deranjeaza...

Sper ca saptamana viitoare sa pot expedia toate produsele, platite sau nu.

BPAULA, tare ma bucur ca ti-au placut cizmulitele! Sa le porti sanatoasa!

A ridicat sotul meu coletul de la DIANAALEX, multumesc

Mai am o problemuta: am primit un aviz pentru un colet. Problema e ca nu-i un aviz obisnuit, nu stiu cine este expeditorul, daca e cu ramburs sau nu. BOTICELINA, cumva e de la tine? In rest nu stiu sa am produse achitate si neexpediate. E musai sa aflu pentru ca mai astept un colet cu niste cumparaturi la care trebuie sa achit o valoare destul de mare si vreau sa stiu cum ma duc la posta, daca e cazul sa-mi jefuiesc contul inainte.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput