Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 20
ana l spune:
Boticelina, ce minunatii ies din miinile tale...
Doamnelor, am o mare rugaminte la voi. Treceti corect marimile de pe eticheta. Este a treia oara cind cumpar ceva pentru o marime si constat ca e mult mai mic.Este tare frustant sa desfaci coletul si sa vezi pe eticheta adevarul...
nushulica spune:
oana ms pt conturi...acum spuneti-mi va rog cine este wakka?ca de la ea am castigat produse le-am platit sia cum vreau sa-i scriu sa ii dau adresa unde sa le trimita
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
boticelina spune:
wakka este gagga pe forum, nu a reusit sa-si faca acelasi Id pe forum si la bazar (ea a intrat intai la bazar) Iti scriu eu PM cu mailul ei.
Am primit veveritele, sunt super incantata, iti multumesc din suflet pt gestul tau
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Boti, te rog un cont unde sa trimitem banutii
Vor fi 12 + 3 lei, presupun.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Am adaugat si eu cateva produse la bazar donate de o prietena de a mea.
Produsele le puteti vedea aici:http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2.
Eu nu prea am mai intrat pe forum ca ma simt f rau,maine voi merge iar la doctor,azi m-am simtit mai bine putin,dar vad ca acum iar m-a luat starea aceea de rau,crize de rinichi si fiere se pare ca internarea asta de acum cu Ionela m-a afectat f rau ca nu stiu daca o sa-mi mai revin.
Va pup si o seara placuta va doresc.
valentina_22 spune:
Boti, ai e-mail de la mine!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
madaiulia spune:
Boti cu intarziere LA MULTI ANI! si de la mine. Am ridicat de la posta pachetul cu DVD-urile. Multumesc. L-ai facut fericit pe Andrei, si pe mine pe langa el. In plus nici nu am stiut ca am copil in casa cateva ore . Le-am si platit lui, astept acum sa-mi confirme mama lui Bibi.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpaula Am primit si eu cizmele de la dona79, sunt foarte dragute si in stare perfecta. Doar cei de la posta cred ca au vrut sa testeze ce e in pachet ca l-am primit desfacut . |
Si iti vin bine?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
olim spune:
salutare
am despus banutii penru Raul,claudia astept confirmarea cand ai timp
ti-am trimis mesaj
olim spune:
am despus si banutii pentru raisaam castigat o carte de la anca16.
multumesc pentru confirmare
am o rugaminte, am un laptop care nu are programele toate pe el, al meu e la service, as dori daca paote cineva sa imi scrie numaruld e cont a lui mihaita, eu nu pot vizualiza pagina. va multumesc mult