Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_25 spune:
La multi ani,dragi mamici!!!!
Fetele,am si eu o intrebare: am platit azi la banca un produs,si doamna de acolo a gresit,in loc de DONATIE a scris DIVERSE pe chitanta.E vreo problema??
dianaalex te rog sa-mi scuzi intarzierea,dar nu am gasit cutie. Dar o rezolv repede!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
kiti2205 spune:
O primavara cat mai frumoasa tuturor!
La multi ani
PS. mie nu imi merge deloc bazarul ...la voi functioneaza??
alinamoro spune:
la multi ani Doamnelor!
Mamagiuliei, am primit azi geaca, e superba si ii vine perfect Adelinei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Laura25 spune:
La multi ani doamnelor si domnisoarelor!
Am ridicat azi coletele de la aticia si claudia. Erau venite de saptamana trecuta, dar abia azi am reusit sa ajung la posta. Multumesc mult! Sunt foarte frumoase si hainutzele si colierul. Loredana, multumesc de floricica. Superba!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
simonapro spune:
La multi ani dragele mele, sa aveti parte de multa iubire si implinire
Eu sper ca saptamana asta sa reusesc sa trimit toate coletele care le am si sa achit produsele, ca de saptamana viitoare incep munca
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
luy spune:
Am reusit sa adaug in seara aceasta cateva produse pentru Raisa :
- pentru gravide : o camasa Debenham's ( tare draga mi-a fost ) si o camasa de alaptat
- pentru bebelusi : un sac de dormit nou, adidasi bebe, un costumas nou pt fetite si o caciulita noua pt fetite
- pentru fetite indragostite de Barbie 2 dvd-uri : The Island Princess si Thumbelina, sunt foarte frumoase
Le-am povestit catorva dintre prietenele mele de la grupul de papanashi de sept-oct 2007 despre Bibi si Raisa si le-am rugat sa doneze ceva pentru ei. Vineri m-am intalnit cu ele si mi-au dat o parte din lucruri, am reusit azi sa le pozez, maine sper sa le masor si sa le incarc in bazar, sper sa va placa ( am si lucrusoare de baieti ). De asemenea, fetele care nu au avut ce sa doneze mi-au dat niste bani pe care ii voi depune maine in conturile corespunzatoare. Sunt foarte bucuroasa ca am primit raspunsuri pozitive de la fete, sunt mandra ca suntem in acelasi grup .
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
carminabulina spune:
La multi ani mamici dragi si frumoase!!!!
Am intrat ca vad ca-i nevoie de dat o comanda ferma in legatura cu saculetii:
Scriu acum si asa va ramane:
Mihnea - Spiderman - sac albastru
Irina - Winnie - sac rosu
Nadia - Minnie - sac roz (ca sa s-ar potrivi zic eu).
Va pup!
Leditia spune:
Neatza.
Carmina,nu fugi mai..Cum sunt copiii?Vesti?
Va pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Alex_andra, n-ai primit confirmarile pentru camasile de la tine? Te rog sa ma bifezi platita, am o gramada de plati de facut.. Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Am incercat azi sa bifez ca finnd platite, dar nu inteleg ce se intampla, ca nu am reusit.
Mai incerc de la servici:)
Scuze ca nu am vazut mai devreme mesajul, am avut niste zile mai grele:(
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Iata lista finala, cel putin pana la acest moment, actualizata si corecta!(sper sa nu ma insel ). Am sters celelalte mesaje ca sa nu ne incurcam. Tomaca – 3 buc – Fluturi/ Roz, rosu sau mov/ Alexandra Clopotica / Roz, rosu sau mov/ Alexandra Clopotica/ Roz, rosu sau mov/ Maria |
La mine mai era un saculet
Calutz (nu de mare)/ Tudor / Verde, albastru sau bleumarin
Deci sunt patru
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa