Bazar umanitar (62)
Raspunsuri - Pagina 18
tomaca spune:
Donna - am ridicat coletul
merci
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
alex_andra spune:
Boti, mai preiei comenzi?
Daca da, vreau si eu 2 saci, pentru Eva, unul cu Minnie Mouse, unul cu Hello Kitty.
Culori roz/mov.
boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele! Vi-s gata mucenicii?
Sfintii 40 de mucenici erau soldati crestini, aflati in slujba imparatului roman pagan Licinius. Afland despre credinta lor, Agricolae, guvernatorul Armeniei, i-a silit sa se inchine idolilor. Refuzand, au fost intemnitati timp de opt zile si batuti cu pietre. Prin semne divine au fost insa intariti in dreapta credinta. In cele din urma, guvernatorul i-a condamnat la moarte prin inghetare in lacul Sevastiei. In aceea noapte s-au petrecut mari minuni: apa lacului s-a incalzit, gheata s-a topit si 40 de cununi stralucitoare au pogorat asupra mucenicilor. In zori, au fost scosi vii din lac, li s-au zdrobit fluierele picioarelor si au fost lasati sa-si dea sufletele.
Sarbatoarea crestina a Sfintilor 40 de Mucenici din Sevastia s-a suprapus peste inceperea anului agricol traditional si a generat o sarbatoare traditionala romaneasca, Mucenicii sau Macinicii. In credinta populara in ziua mucenicilor se incheie zilele babelor, zilele capricioase ale ingemanarii iernii cu primavara, lasand loc zilelor mosilor, zile calde. De aceea, in aceasta zi se fac numeroase ritualuri de alungare a gerului, cum ar fi: lovirea pamantului cu bate sau maiuri, rostind descantece, pentru ca sa iasa caldura si sa intre gerul, sau jocul copiilor peste foc.
Ziua de 9 martie, cand Biserica Ortodoxa sarbatoreste pe cei 40 de Mucenici ucisi in Sevastia, are pentru spiritualitatea populara o conotatie aparte.
In ziua de 9 martie, in toate comunitatile rurale era obiceiul de a se scoate plugul la arat.
PS: nu uitati de cele 40 de pahare cu vin! :)
Vale esti o comoara, o sa-mi copiez si eu listuta ta intr-un .doc (Giulia a vrut cu Tink pana la urma)
Andra, oricine care doreste poate avea un saculet, fetele de la Fundatie sunt mai mult decat doritoare
Incet-incet voi face modelele si o sa le pun la mine in album ca sa le vedeti/aprobati, ok?
PS: info hotA aparut Bambi dublat in romana Pregatesc un DVD si pt bazar...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alex_andra spune:
Ce bine
de la servici nu pot vedea pozele, dar cand ajung acasa, bag si eu un ochi, poate imi mai vin idei
ALEXA1985 spune:
Neata,
Va rog treceti si la ancadragoman ca model Minnie. S-a hotarat in cele din urma.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!
lulu77 spune:
Dodo nu are net, deci lipseste motivat.nu se stie cand vin cei de la RDS sa faca conexiune.
In mare sunt sanatosi, copii inca putini mucosi.
Daca sunt urgente, ii puteti lasa PM, intra pe seara de la o vecina si verifica Pm-urile.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
Laura25 spune:
boticelina daca mai sunt locuri, ma inscriu si eu la saculetzi. As vrea unul cu spider-man, pt Rares si unul cu Tinkerbell pt Bianca. Multumim!!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
La multi ani DOAMNELOR si numai bine pantru ieri!
....rezolvat ,sper ca nu doar deocamdata ,problema cu netul(a preluat RDS-ul firma la care eram au facut o modificare la server de numai functiona intr-un cartier ...a trebuit sa stau pe ei cu telefoane si ei imi explicau ca n-am acblubagat la unitate ba ca am antivirus prea puternic...pe vecini ia chemat cu piese la ei ca "sigur" acelea-s"buba-am zbierat ,am spus ca nu le achit luna aceasta dar caci-mi imbrac si copii si plec la Constanta la protectia consumatorilor.M-au rugat sa astept inca o ora sa mai verifice "ceva".Au remediat si aparut la usa sa ma intrebe personal daca-mi functioneaza netul.....Azi "agitata"...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Boti pe Harry Potter crezi ca l-ati putea broda???Chiar mai scumpAstept raspuns apoi iti dau comanda
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
salutare
eu nu stiu de ce nu mai pot accesa fisierul cu conturilee vreo parola ceva?
am de facut plati pt raisa si bibi,imi dati va rog si mie conturile?
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI