LMA-Albinute & bondari de mar-apr '07 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Da, ce sa spun am mai iesit din borcanul cu melancolie ca oricum programul nu-mi permite sa stau sa ma plang.

Maria si durerile de burta.... Pai nu stiu ce sa spun ca la pediatru am tot fost. Pentru mine e ca un deja vu ... ca asa am patit cu refluxul. Imi spune sa o las in pace ca a avut laringita aia si a luat antibiotic si apoi a avut indigestia aia..... Eu suspectez mai degraba refluxul iar. Ma gandesc ca are o hiperaciditate ceva..... Nu stiu ce sa spun. Ca nu o doare rau, scaunele sunt ok zilnic sau maxim la 2 zile, nu sare mesele ceea ce e minunat pentru noi.... in seara asta am restul rezultatelor de la coprocultura si parazitologic ca i le-am repetat de la mine putere ca dr ei mi-a spus ca nu mai e cazul ca primele au iesit ok. I-am luat intre timp din nou probiotice pentru burtica. Nu stiu cine zicea de DEBRIDAT dar eu nu prea sunt fan. Am inteles ca parerile sunt impartite si oricum vreau mai degraba sa descoperim cauza decat sa tratez asa pe moment ... Macar probioticele nu-i fac rau.

Vine incet incet primavara.URAAAAAAAAAAAA!!!!!

LA MULTI ANI ! tuturor sarbatoritilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Tzuna, we asta nu sunt in zona, plec la munte la Plaiul Foii .Dar de luni, daca ai nevoie de ajutor bagi un semn, si daca pot , cu mare placere.
La multi ani sarbatoritilor de azi si sanatate multa bolnaviorilor mici si mari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Maria, aka Angelina!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunatul cadou, surioara ta draga.

Anamana, felicitari pt bebelusa sa fie sanatoasa si fermecatoare ca surioara ei.

bai baiete ce cutremur si tsunami in japonia....incredibil.....doamne feri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neata!
La multi ani sarbatoritilor si multa sanatate!

Noi suntem ok. Adica Thea mai tuseste, azi-noapte s-a mai infundat un pic, dar sper sa nu fie nimic. Eu tot ma chinui cu durerea in gat, dar mai atenuata. Sotul tot asa. Am luat isoprinosine, dar destul de scump si trebuie 6-8 comprimate pe zi. N-am reusit sa o conving si pe Thea sa inghita d-astea. Si de la ele vad ca m-a mai lasat raceala, ca antibioticul a fost frectie la picior de lemn. Nu mai iau altadata. A fost a doua oara fara efect.

Altfel, am dus-o pe mamaie la un bioterapeut. Si daca tot o duc pe ea, am zis sa incerc si eu ca nu strica. Acum sa vedem.

Am inceput sa mai invitam de pe la gradi copilasi, insa nu stiu daca s-or strange cati trebuie. Sper sa nu avem surprize. Pana la urma la MC Donald's ii facem.

Ma bucur ca se arata o oarecare tenta de primavara.

Va pup si multa sanatate va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

La multi ani Maria! Si bun venit pe lume la surioara ta!

Mergi la inceput

Oare ElenaGiulia mamica de Arthur locuieste in Japonia? Doamne ajuta sa nu fi fost afectati!

Ce imagini horror am vazut...saracii oameni!

Mergi la inceput

La multi ani Stefan cu o mica intarziere! Sa fi sanatos!

Krissy, ce poze frumoase de vacanta aveti din toate colturile lumii ma bucur ca aveti astfel de posibilitate, cu asta ramai in viata... apropos si de ce e acum in Japonia. Cum a fost in Corfu? Este pe lista mea pt vacanta de vara, merita?

Tortul Sophiei deosebit , unic , altceva, si defapt toate din cei patru ani aniversari
si inca ceva , sa nu te superi de curiozitate , si sotul tau este tot din Sibiu? si eu am fost sibianca pana m-am maritat

vreau sa-l vad pe Lucas al Amei dar nu stiu unde ai pus link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani Maria , cu multa sanatate si o copilarie minunata!

Apropos de Maria, s-a anuntat ca i-a nascut Anamana o surioara, ca eu una am ratat anuntul?! Daca e asa, Anamana felictari, sa-ti traiasca bebelusa, recuperare usoara si mult laptic!

Citat:
citat din mesajul lui kmi78
Krissy, ce poze frumoase de vacanta aveti din toate colturile lumii ma bucur ca aveti astfel de posibilitate, cu asta ramai in viata... apropos si de ce e acum in Japonia. Cum a fost in Corfu? Este pe lista mea pt vacanta de vara, merita?
Tortul Sophiei deosebit , unic , altceva, si defapt toate din cei patru ani aniversari. Si inca ceva , sa nu te superi de curiozitate , si sotul tau este tot din Sibiu? si eu am fost sibianca pana m-am maritat.
Vreau sa-l vad pe Lucas al Amei dar nu stiu unde ai pus link-ul
Cami, multumesc de aprecieri! Da, ne-am plimbat un pic, atat cat ne permit concediile scurte de aici (dupa 6 ani la aceeasi companiei si pozitie manageriala am dreptul doar la 2 saptamani de concediu/an!). Corfu a fost minunat, e cea mai verde insula a Greciei - munte cu vedere la mare! E neaparat necesara masina, ca sa poti savura frumusetea si diversitatea insulei. Iti mai dau detalii pe PM daca vrei.
Da, sunt sibianca (locuim in cartierul Terezian si am facut liceul la Gh.Lazar), dar sotul e sibian doar prin.. alianta (e american). Poate ne vedem o data cand vin acasa.

Cu Lucas n-am pus nici un link, cred ca fetele l-au vazut pe albumul Amei de pe Picasa, care este linked cu albumul meu (dreapta - Linked Galleries).

Cat despre cutremurul din Japonia, chiar ce tragedie, ingrozitor!

Numai bine si un sfarsit bun de saptamana tuturor,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Eu sunt in urma cu stirile asa ca dau acum un search sa vad ce s-a intamplat in Japonia dar din ce ziceti voi nu suna bine.

Noi suntem bine. Pentru ca s-a incalzit putin ne-am reluat programul d eplimbari asa ca azi am plecat la 7 de acasa , la 16 am recuperat copilul de la gradi si de la 17 la 18.30 am fost in parc. Acum am mancarea pe foc asa ca navighez pe aici. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Restanta de ieri!David-Gabriel
Maria - Angelina-Balerina&Tilincuta mica

Mergi la inceput