FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 20
essperantza spune:
Misspii, ma faci sa plang!
Gandeste pozitiv, trebuie sa fie totul bine pana la urma. Multa sanatate!
Te pup
llary spune:
Succes fetelor,ma bucur ca se si reuseste ,eu la 3ia-uri si 1 FIv stopat........sunt varza.....azi!!!!
Alina multumesc, nu poti sa-mi trimiti si mie tratamentul ei pe PM?
Iti urez sanatate si mult noroc si Anreei.
poate ,ma mai ajutati cu sfaturi!
lorelei78 spune:
misspii,mult noroc si fii foarte optimista!
Eu am emotii pentru maine la punctie,stiu ca nu doare nimic,dar e ceva necunoscut...Abia astept sa treaca si punctia asta...
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llary Succes fetelor,ma bucur ca se si reuseste ,eu la 3ia-uri si 1 FIv stopat........sunt varza.....azi!!!! Alina multumesc, nu poti sa-mi trimiti si mie tratamentul ei pe PM? Iti urez sanatate si mult noroc si Anreei. poate ,ma mai ajutati cu sfaturi! |
O sa ma uit pe mailuri, si prin calculator. Nu stiu daca l-am mai pastrat... incearca sa ii lasi un mesaj la endometrioza, poate mai intra inca pe acolo...
Andrrea, eu am avut dureri de burta ca la ciclu. Marti am avut ET, sambata, duminica am avut durerile. Luni am facut testul de urina care a iesit negativ, miercuri am facut bhcg, joi am primit rezultatul de 25. Tot joi au inceput scurgeri maronii care au culminat duminica cu o usoara sangerare dupa care nimic, absorbantele curate. Luni am repetat bhcg, seara am primit rezultatul care confirma, crescuse corespunzator.
in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani
amy25 spune:
Fetelor, eu ar trebui sa fac beta hcg pe 28, dar daca l-as face mai devreme, ar trebui sa iasa ceva macar?Si la cate zile; treansferul a fost pe 14....
ami
alina06st spune:
Amy, eu am facut in ziua 8 sau 9 si mi-a iesit. E drept, valoare mica, dar can le-am spus la Sibiu ca am 25, m-au felicitat! Poti incerca prin ziua 8,9. Bafta!
in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani
amy25 spune:
multumesc, o sa vad ce fac ...sper sa iasa ceva..acum parca nici simptome de menstra nu mai am, nu ma mai doare nimic decat ca sanii sunt sensibili in continuare.
ami