FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 21
Andrreea spune:
Alecori felicitari iubita sa ai o sarcina usoara.Doamne ajuta!!
Acelasi lucru vroiam sa te intreb si eu..simptome,ceva..ai avut??intepaturi de ovare..dureri ca la menstra etc..
alecori spune:
adnana80,Andreea,am sim#355;it dureri de parca îmi vine cm,dar difer#259; de la organism la organism...sfatul meu este sa nu cautati simptome
lorelei78 spune:
Felicitari Alecori!Sarcina usoara in continuare!
Vin si eu cu vesti dupa punctie,am avut 25 ovocite.Acum sunt inca in stare de somnolenta.Maine ma vor suna si voi afla cati embrionasi am.
Bafta fetelor care asteapta
lorelei78 spune:
Am gresit putin la nr de ovocite,am avut 22 de ovocite,nu 25...Inca nu ma simt bine,am dureri mari de burta,mi-a spus dr I ca au fost multe ovocite si ca e posibil sa ma doara
monaramona spune:
alecori ai trecut si tu prin multe ,dar vezi ca DD s-a indurat si de tine..ti-am spus eu ca DD ne da cat putem duce acum ai un bebic in burtica si toate frustarile si dezamagirile sunt uitate ..sa fi fericita mamicuto..
MULTUMESC DOAMNE
anca_alin spune:
felicitari alecori , multa sanatate si DD sa fie alaturi de tine pe toata perioada, mamicuto!!!!
bytzi spune:
Buna ziua fetelor!
Alecori,felicitariii!!!!!!!!!din tot sufletul iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!
Raisa,daca mai citesti pe aici,sa stii ca m-am gindit la tine,sper ca esti bine si astept vesti bune de la tine!
Hipnotic,nu stiu daca te-am felicitat,te-ai miscat f repede intr-un timp asa de scurt ai incercat si atitea IA si FIV,bravo,te felicit pt reusita ,sarcina usoara in continuare!
Felicitari fetelor care ati reusit si mult noroc celor in plina procedura!
Lorelei ,felicitari pt productie!