FIV la Sibiu (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lelu,nu te increde in acel doctor,mai asteapta si parerea doctorului I...Eu iti tin pumnii stransi,o sa fie bine!
Adnana80 ,multa bafta si sa ai un super beta baban!
Andrreea,nu te mai stresa atat,ca nu-ti face bine acum gravidutaGandeste pozitiv,ai o sansa cel putin!
Joi fac si eu punctia...Va dau de veste dupa ce revin de acolo...
V-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

andreea eu o stiu pe diana (poate isi mai aduc fetele aminte de ea) a avut un singur ovocit din care s-a facut un singur embrion care s-a prins ,dar din pacate a incetat din viata dupa ce a aflat ca e fetita..dar vezi ca si cu 1 ovocit s-a prins ..ea avea probl cu trombofilia asa ca stai linistita si crede in sansa ta

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

hypnotic1978 ,am vazut mesajul si am raspuns la el

Lorelei,incerc sa gandesc pozitiv..probabil sunt asa demoralizata din cauza ca a iesit asa prost..si ma asteptam sa fie mult mai bine..

monaramona astea sunt miracole..dar ai dreptate am si eu sansa mea poate minunea mea de blasto o sa se prinda si o sa fie totul bine!!Doamne ajuta!
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine..este minunat sa vorbesti cu cineva care stie prin ce treci
Uitasem sa va intreb..pe mine ma doare burta..asa ca si cum mi-ar veni menstra..credeti ca ar fi prea devreme sa fie un simptom al sarcinii..in ziua 3-4 de la ET?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Multumesc pentru urari.

Andreea si eu am inceput sa caut semne de orice fel... parca aveam de dimineata o stare asa ca inainte de CM....

Fetele gravidute, spuneti-ne si noua cum ati reusit, ce ati facut in perioada dupa ET, daca ati avut ceva simptome. Heeelp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lelu, n-ai pt ce sa-mi multumesti, as vrea sa le pot ajuta, macar cu sfaturi despre experienta mea pe toate fetele care asteapta atat de mult si de tare un bebe. Sa stii ca mie dr. I nici nu mi-a mai cerut AMH. A zis ca de ce sa ma mai stresez degeaba. El a inteles care e situatia, operatie pe ambele ovare, fsh mare, varsta si ea destul de inaintata, asa ca a hotarat ca trecem direct la FIV cu doze mari. Poate si restul chestiilor ce le-am mai facut or fi ajutat, sport, acupunctura detoxifiere inainte, kilogramele de afine mancate in timpul tratamentulul , dar mai ales rugaciunile si Dumnezeu.
Fa-ti un plan de bataie si ai incredere in dr I.

Andreea, eu stiu o fata de pe topicul "gravidute prin FIV" care a ramas de 2 ori transferand cate un embrion. Traieste in Anglia si acolo a facut si FIV. Dr ei i-a spus ca neavand alte probleme de sanatate, uterul si trompele neafectate plus un bazin ingust are sanse 70% sa se prinda embrionul. Si asa a fost. Acum e insarcinata a 2-a oara prin aceeasi procedura! Sa nu te superi ca iti spun si poate ai facut-o deja, mergi la o biserica, unde simti tu si roaga-te sa fie bine si sa treci mai usor peste perioada asta.

Lyette, eu stiu cateva cazuri in care IA au fost degeaba: yarrina, de aici de la Sibiu, acum mamica de gemeni prin FIV 1, dupa 4IA, gabri-ela (colega mea de salon de la ET), acum insarcinata in vreo 20 de sapt, prin FET, dupa FIV 1. Si ea a facut inainte 5 IA.

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus,am venit de aseara dar eram asa obosita ca nu am mai intrat si azi am avut multa treaba.Ieri am ajuns pe la 7:30 la Cluj m-am internat si apoi m-a chemat prof Stamatian pentru control si reevalure.M-am cazat la ultimul etaj si toata lumea este OK.Sunt 2 lucruri separate:
1.cordonul bivascular la cel mare - pentru care am facut amiocenteza dar a zis ca au toate organele sunt bine dezv si ca par OK dar cel mai sigur este amio.Nu doare,este mai mult frica ,ce m-a impresionat tare a fost ca i-am vazut pe motanei pe ecran si cand a bagat acul s-au speriat ,se retrag.
2.se pare ca se confirma sindromul transferat - transfuzor si nu e bine deloc.A zis ca important este momentul cand se face cezariana si trebuie sa se faca cezariana cand unul din ei are sanse mari ,ca nici pt cel mare nu este bine ca nu poate procesa atat de mult .dupa ce aflu rez ma mai duc o data la Cluj si poate raman acolo cu monitorizarea,a zis ca important este sa gasesc o clinica unde poate sa se asigure conditii si macar sa mai reusim sa-i tinem macar inca 6 saptamani,va dati seama ? eu sper sa nu fie asa dar sunt multe semne si a zis sa iau in calcul si varianta sa raman doar cu unul dar nici macar nu vreau sa ma gandesc o clipa ,eu stiu unde este fiecare ,misca diferit ...e cumplit.
Sper sa fie mai bine ca socul a fost cumplit ,mai ales ca pana acum totul a fost bine si eu ma simt mai mult decat bine si este greu ca eu nu pot sa fac nimic.

Va pup pe toate si va multumesc pentru sprijin.

Lyette - nu am mai sunat dar totul s-a petrecut f repede ,parca pe la 13 eram si externata.mersi frumos pentru sprijin.
Broscuta,Essperantza .... va pup pe toate si sa ne auzim numai cu bine.

Mergi la inceput

Misspii, incearca sa nu te gandesti decat la varianta cea buna. Sa nu pui raul inainte ca nu ai de ce. Si bebelusii cu greutate mica au sanse foarte bune. Important e sa gasesti un spital cu o sectie buna pt prematuri.

O sa-ti dau 2 exemple: verisoara sotului meu s-a nascut prematur, avea 1000 gr. A stau aproape 2 luni in spital, dar a fost un copil fara probleme. Nici raceli, nici retard in activitati, nimic. Si asta se intampla cu tehnica de acum 33 de ani. Acum e un avocat de succes, castiga cel mai bine din familie.

La spitalul unde nasc eu, am fost sa vad sectia de neonatologie, fiind stresata ca poate nasc prematur din cauza placentei praevia. Mi-au spus ca au avut un copil nascut la 800 gr si care a fost foarte ok. Fetita. De curand se intorsese la ei, gravida fiind la randul ei.

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Buna fetelor sunt veche pe aici.........
sa va spun si ce mi s-a mai intamplat sunt socata si nu stiu ce sa fac!
Am inceput luna aceasta procedura prt FIV, dupa ce 1 luna mi-au dat anticonceptionale.Luna aceasta mi-au dat 5zile Gonal 300U, dar din pacate nu am avut decat 2 foliculi si aintrerupt dr I Fiv-ul........
Sunt socata.......
Eu am 36 ani...si mi-a zis sa mai incercam FIv pe CM natural peste 2 luni, dar sansele scad.......
Mi-a zis ca nu prea imi da acum sanse mari daca fac IA acum
Nu stiu ce sa fac??????Sa fac IA ca m-am stimulat 5 zile?
Oare o sa pot face copil ddaca doar 1 ovul produc?????
Vad ca Andreea are ceva similar?
Cati foliculi a avut?
Cunoasteti ceva cazuri similare reusite?

Mergi la inceput

Eu stiu pe cineva care a reusit prin FIV pe cm natural. Am corespondat mult cu ea atunci cand mi-a spus dr I ca se asteapta sa raspund mai greu la tratament. O cheama Panselutza, gasesti povestea ei pe prima pagina la topicul "endometrioza ne-a unit in lupta pt bebe". Mie mi-a trimis detaliat procedura pe care a urmat-o ea.

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Ilary eu am avut 16 ovocite(din care doar 9 s-au fertilizat)..problema mea a fost ca nu s-au dezvoltat embrionii foarte bine..iar unii s-au oprit din evolutie..

alina06st multumesc frumos iubita..imi dati sperante si ma faceti sa am incredere,va multumesc din suflet.Ma rog in fiecare seara..Sper ca Cel de sus sa faca o minune si pentru mine!!
Si eu sunt mai mititica..si bazinul meu este micut..Doamne ajuta!!

Cred ca marti o sa fac beta..marti este ziua 10 de la et..nu sunt in stare sa astept 14 zile..si din ce au spus fetele pe aici daca ar fi sa fie bebe ar trebui sa iasa ceva..Doamne ajuta!!

Fetelor inainte n-am dat asa mare importanta..dar inainte sa vina menstra colul este mai lasat decat de obicei?
Daca ma doare burta uneori(ca si cum mi-ar veni menstra) trebuie sa imi fac griji?pe voi v-a durut burtica ca la menstra si totusi ati ramas gravidute??
Sper sa nu va suparati ca pun atatea intrebari..dar am nevoie macar de un singur semn sa stiu ca totul este in regula..

Mergi la inceput