FIV la Sibiu (24)
Raspunsuri - Pagina 18
monaramona spune:
andreea draga nu te mai chinui ,eu am facut unul in ziua 8 seara si nu a fost pozitiv, in ziua 9 dimineata am facut beta si a fost 48 asa ca nu vei afla atat de repede ,doar te chinui si tu si il chinui si pe bebelus
MULTUMESC DOAMNE
anca_alin spune:
buna fetelor
am si eu o intrebare, cate ati ajuns la fiv cu et, dupa cate IA?? va recomandat dr, sau ati hotarat voi? astept raspunsul vostru va rog
alina06st spune:
Andreea, ai facut testul mult prea repede. Eu am facut in ziua 6 si a fost negativ, iar beta in ziua 8 sau 9 (nu mai tin minte) a fost 25 si totul a fost ok. Decat sa te stresezi si sa te superi cu testele de urina, mai bine faci direct beta prin ziua 8. Acolo iese sigur valoarea crescuta daca s-a prins bebe.
Lelu, eu zic sa nu te iei dupa medici care nu sunt specializati pe Fiv, pe infertilitate sau pe endometrioza (in cazul in care intr-adevar ai chist endo). Eu am avut chisturi endo pe ambele ovare plus alte puncte de endometrioza prin alte zone. Si niciun medic nu mi-a zis ca nu am sanse.
in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani
adnana80 spune:
Buna, fetelor, sunt si eu in focuri... am transferat 2 blastocisti ieri.
Ma tot gandesc la ei cu grija, ce-or face... dar am incredere ca va rasari soarele si pentru noi!
Andreea, stai linistita, gandeste pozitiv si te asteptam cu beta maaare! Abia astept sa intri pe forum si sa ne dai vestea cea mare, sa vezi cum o sa sarim toate "ti-am spus eu ca o sa fie bine"
Lorelei, bafta la punctie, sa ai ovocite multe si frumoase!
Bafta multa tuturor!
Sarcina usoara fericitelor gravidute!
adnana80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_alin buna fetelor am si eu o intrebare, cate ati ajuns la fiv cu et, dupa cate IA?? va recomandat dr, sau ati hotarat voi? astept raspunsul vostru va rog |
Dupa 5 IA am trecut la FIV.
In cazul nostru, dr. I ar fi trecut la FIV dupa 3 IA...numai ca deja facusem IA-urile cand am ajuns la el.
Lyette spune:
uratica
Multumesc pentru aprecieri!
Sper s#259; fie amandoi bebelusii bine! Cand citesc asa ceva, imi dau seama ca nu e suficient sa ne rugam sa ramanem insrcinate, ci si sa fie sanatosi.....
Fetelor
Eu nu sunt in cea mai buna forma acum. Speram, daca tot nu reusesc sa merg in aprilie la Sibiu, sa mai fac o inseminare, dar prinsa cu analizele nu m-am gandit sa incep stimularea si am incercat o IA fara stimulare. Vineri aveam folicul de 13/14, iar luni ovulasem deja (drept ca m/am gandit eu sa iau niste branca ursului intre timp). Am fost asa dezamagita......era ultima mea sansa de a ramane insarcinata fara FIV. Am senzatia ca am facut prea putine IA, doua. Pe de alta parte e posibil sa nu am nici o sansa cu IA, nici eu nu mai stiu!
Am asteptat asa mult o minune, incat acum am impresia ca sunt in criza de timp. Ma tot intreb cum am putut sa stau atat inainte de a trece la FIV, am 37 de ani si 7 luni.............., si totodata ma ingrozeste gandul ca in mai se va intampla....Mi-e frica de esec....Pe de alta parte abia astept sa se intample
Sunt groaznica!
Andrreea spune:
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.. ma ajutati sa ma mai linistesc..
Cred ca cea mai grea parte din FIV asta este..asteptarea..
Incerc sa dorm cat pot de mult..doar asa ma mai lisnistesc..in rest,gandul meu este numai acolo..
Dr mi-a zis ca ovocitele au fost de proasta calitate si ca nu se astepta sa fie asa..mai ales avand in vedere ca sunt tanara.Acum mi-a dat dreptate ca am insistat cu FIV..
Ar insemna sa fiu prea norocoasa sa reusesc cu un singur blasto.Voi mai cunoasteti cazuri in care s-a intamplat sa ramana gravi doar cu unul singur?
Mie imi ramane decat sa astept si sa ma rog..
Bine ar fi sa intru si sa va dau dreptate..ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea intampla..
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Lelu, eu zic sa nu te iei dupa medici care nu sunt specializati pe Fiv, pe infertilitate sau pe endometrioza (in cazul in care intr-adevar ai chist endo). Eu am avut chisturi endo pe ambele ovare plus alte puncte de endometrioza prin alte zone. Si niciun medic nu mi-a zis ca nu am sanse. |
Alina06st, i-ti multumesc pentru incurajari, nici nu sti ce multa nevoie am de ele ... sti ca m-ai inspirat mult in luarea deciziei cu Sibiul, si tu si misspii