Mar.Apr(170)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

EU MAI BAG O MASINA LA SPALAT SI FUG LA NANI

am fost in vizita la niste prieteni si nu am venit de multa vreme

am trecut sa ii rasp lui strumph

draga mea la mine vine tanti de 2 ori pe sapt
nu ne ia f mult
100 ron la 2 veniri
si plus ce ii mai dam noi
ca nu pleaca niciodata cu mana goala
ma refer la diverse produse etc
dar eaq ne si gateste
ne calca
etc
si sa stii ca la inceput
si eu ziceam la fel
ca nu vreau sa-mi umble in oale
in haine
in casa
da acu m-am obisnuit cu ea
si imi e tare greu cand nu vine
imi este indispensabila
cel mai greu imi va fi
dupa martie
ca in aprilie ea se angajeaza
pentru sezonul de vara
pe bani f miulti
si nu cred ca va mai putea veni
offffffffffffff
sdi e exact cand nasc eu
sunt cam disperata ca nu stiu ce ma voi face atunci si cu 2 bnebelasi
dar sper sa ma ajute Doamne Doamne
sa gasesc o solutie

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

...inca pe aici!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza!!!!
uff somnul asta in loc sa profit acum cat nu am bebelina eu ma trezesc ca un cocos de la 3h
dar gandurile....ieri am uitat sa o intreb pe doctora ce era mai important si vad ca si ea a uitat
-cum trebuie sa vin dimineata , nemancata , nebauta si seara ce sa mananc?
da cu data noastra , cand pe 7 cand pe 10 ,am uitat complet ce mai vroiam sa o intreb
oare sa o sun azi/?

Ally , i-au raspuns fetele lui Andreea....aceea este suspensia...
vad ca andreea e stresata si de cate ori face bb kk...pai de 2 ori chiar daca e alaptat cu formula parca totusi pt inceput e putin.
acum vb lui Mada conteaza si consistentza lui...

Andreea daca tot e nelinistit , incearca si cu caldura pe burtica...o batistutza un prosopel incalzite cu fierul de calcat putin si puse pe burtica.....

Simona se pare ca vineri te intalnesti cu bb Arsenie....superr ...si cand am citit ca azi vrei sa lasi frigi plin de mancare , ma si gandeam la lista pe care mi-am facut-o eu cu ce am de terminat pana duminica...
la familie nu le-am spus ca nasc luni..le-am zis de unnalt control ca nu vreu sa se tina ca tiganii prin spital dupa mine...dar vai soacra grijulie ca ea vine cu noi....ca sa stau linistita ca imi face supa si mancare cand vin de la spital....doamne ce pleasca de noroc a cazt pe capul meu
si mi-a zis satau cuminte sa nu mai fac nimic..si eu...a pai am multe de facut...curat...de spalat baia de jos....perdeau din camera unde montam patutul....curat si la etj.....schimbat lenjerii ...ca apoi op. nu mai pot trage de el 1-2 saptamani....etc.....dar...nu s-a oferit la treburile astea sa vina

Stefy si Spiridusha se pare ca suntem 3 cu colul lung si tare....si se zice ca fetele sunt mai grabite..da de unde ca la mine e invers...am 38+2z..si nici un fel de scurgere nu mai am...i-am si zis la dr. de uscaciunea ce o simt..ma pusese sa fac alta lama si am zis pas..asa ca mi-a dat niste ovule mixte sa nu declansez vreo candida.....asa ca de dop gelatinos , cum vb voi , eu nici vorba

Yasmi, imi pare tare rau sa aflu ca esti cu bb lucas in spital...sper sa fie ceva usor si sa iesi cat mai repede....mititelul de la icter nu a luat el in greutate...totul este acum sa nu te stresezi si sa pierzi lapticul

Anaxena , ce zambitoare zici ca eram...nu ai vazut ca eram camuflata sun sapca si fular...off asa m-a deprimat vremea asta....si am pe prima pagina vremea , iar pana sambata tot temperaturi cu-...-6,-9

felicitari Dinora!!!bb cuminte si refacere usoara!!!

nu mai stiu ce am citit....
intru sa vad si bb edy de dorinutza . de ieri dimi am tot zis sa-l vad

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Dorinutza ai un bebel tare scump si daaaa seamana cu tine.....e baiatul lui mami....acum tati daca vrea si el sa negocieze cu tine pt o fetitza

Am admirat si ceilalti bebeii....off doamne ca frumosi mai sunt ...si cum au ei okisorii aia ca o boaba de orez si haiosi cei cu perisorul mare

am vazut si burtici mari si sexy mamici....
boala grea asta cu pusul pozelor la mine ...dar pomit ca atasez si eu niste pozici noi....pana nasc....bine ca nu e colul deschis sa ma ia prin surprindere nascarea si sa nu apuc sa atasez pozele....pana duminica poate reusesc sa le pun

Mada ce baiat ai...ai scapat de grija lui Catalina....cum o da el utza -utza in leagan...nici baterii nu iti mai trebuie
se vede cat e de incantat....dar cu faza plansului cand plage bebitza, mai o imita si el....asta mi-a placut de am murit de ras

cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

nu mai suporttt...cum deschid teveul numai pe bercea mondial il dau astia
ma bag iar la culcare

cu inca o fitzoasa....38 s
5 zile ....amr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata

La Multi Ani Salo_sama!!! Sa fii sanatosa si fericita si sa ai o nastere usoara azi

Scrish, super camer, imi place la nebunie camera, combinatia cu alb..asa am vrut si eu sa le fac alor mei, dar sotul avea oroare de alb...asa ca m-am ales cu niste culori...cu care trebuie sa ma obisnuiesc!

Deea, ma bucur ca totul e ok...eu zic ca poti suna sa re- programezi pe 10...de ce nu? Parca suna si mai misto 10 decat 7... Eu doar mancarica las pregatita, in rest curatenia o face al meu, plus montat patut...Alte pregatiri nu facem pentru cel mic pentru ca oricum in 2 luni, maxim 3 ne mutam din apartament si n-are sens.
Si eu mam saturat rau de tot de vremea asta...Da raaaaau, cred ca voi emigra pana la urma mai la ecuator, ca nu mai tine...
Yasmi, ce faci, nu e Lucas?Da-ne vesti!

Merg la mancarica, pup fetele

Simona, mami de baieti David, Matei si 40 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata

deea,eu zic ca e ok sa nasti luni,eu o sa am luni 38s dupa um si tot fac ceza insa am fost la 4 ecografisti diferiti si absolut toti mi-au confirmat ca bebe e cu o saptamana mai mare decat ar trebui,chiar si in Anglia mi-au spus ca e cu o s mai mare,deci cred ca o sa am 39s luni,nici eu nu stiu sigur
in fine...tot fac ceza ca is trecuta de 37s,pe Melissa am nascut-o la 37s si 3z,perfecta,asa ca...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

LA MULTI ANI SALO!!!!!!
MULTA FERICIRE,SANATATE SI NASTERE USOARA!!!

Ne-am trezit si noi...iarasi este asa frig afara..incat cred ca vom sta la TV!!

Sa aveti o zi frumoasa burticute si mamicute!

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

ia uitati ce carucioare misto am gasit:
http://www.okazii.ro/catalog/52364597/carucior-gemeni-tako.html
http://www.okazii.ro/catalog/52664373/carucior-gemeni-aria-twin-peg-perego-pret-bun.html

oare se vad? sa-mi spuneti,bine?

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 7 zile

Neata!

viss, primul model ccred ca are tot ce-ti poti dori, maner reversibil, pozitie la spatar pe orizontala plus landouri. Eu zic sa te bagi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

simooooo, lalelyyyy
sarumana fetele ptr urari

am intrat de acum sa va anunt ca inca nu am nascut, sa nu va tin pe jar , semne la fel yok

astazi fac eu cinste cu cafea va dati seama, ma duc sa pregatesc vreo 100 sa ajunga la toata lumea, prima data sa beau si eu o gura ca nu m-am trezit bine inca

am fost in drumetie pe munte azi noapte si-s cam obosita hihihii

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 40+

Mergi la inceput