Mar.Apr(170)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ally, nu-i nimic, si varza-i buna , dar nu stiu ce vitamine bune are si ne trebuie noua in sarcina stiu ca oo`le au fier si asta e numa` bun pentru noi gravidoasele

vai , mai bine ma duc la treaba mea si tac din gura da treaba n-am, doar daca imi caut ... casa-i curata, aragazul luceste, chiuveta la fel... podele nu am de frecat, pe astea le las pe sapt viitoare deci ce sa fac ?

stiu , stiu... cum ar spune bunica-mea, asa ne spune acand eram mici si ne plictiseam in casa si o intrebam , da acum ce sa facem ? ea spunea mereu : te prinzi de fundu` pantalonilor si sari in sus ... asta nu mai pot face ca trebuie sa am grija de balonel

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Uitasem sa imi schimb semnatura
Este noul model

Strumpy ia uita-te in ghioc si spune-mi cand nasc si eu?
As vrea sa se intample pe la 37 sa iasa fetita in Pesti.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 34+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Uitasem sa imi schimb semnatura
Este noul model

Strumpy ia uita-te in ghioc si spune-mi cand nasc si eu?
As vrea sa se intample pe la 37 sa iasa fetita in Pesti.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 34+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

ghioc n-am , tre` sa-mi pumpar

mi-am mai dat eu cu parerea si am mai nimerit-o dar acuma ce sa spun si eu, stau si astept sa vad daca am prevazut si pentru maine bine

de ce vrei sa nasti sa iasa pestoaica? pai pestii sunt pana pe 21 martie sau 22, parca.. hai sa-ti spun un 17 , dar nu cred ... ca tu vad ca ai DPN pe 14 aprilie..si asta ar fi cu aproximativ o luna mai devreme, pai mai bine sa stea acolo sa iasa berbeaca si sanatoasa decat prematura, nu ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor, va multumesc tare mult pentru mesaje

catank nu e camera web, e un videointerfon pe care l am luat de pe amazon. trebuie doar bagat in priza si functioneaza. noi avand apartamentul duplex am vrut sa pot sa il si vad pe bebe, nu doar sa l aud, iar daca plecam la munte iar e practic..

shtrumph merci era stacheta sus pusa cu camera sophiei

viss multumesc! din pacate nici in poze nici in video culorile covorului nu au iesit chiar ca in realitate, sunt mult mai vii! noi l-am luat de la un targ de covoare din decembrie, chiar a fost combinatie pentru ca e 2x3, din lana si ne a costat 6 milioane. a fost foarte ok pentru ce calitate e , e incredibil de pufos si de placut, de abia astept sa misun cu luca pe el lampa e geniala, noi suntem indragostiti de ea, am vazut o in hornbach unde costa 650 lei si pana la urma am luat o de pe amazon cu 2 milioane (cu tot cu transport, dar prinsesem discountul de pe amazon)

in timp oricum o sa se umple camera cu jucarii si diverse accesorii, nu m-am grabit acum sa cumpar pentru ca toti ne au spus ca asteapta sa nasc sa vina cu cadouri, asa ca am lasat-o mai simpla si vedem pe urma cum si cu ce o umplem

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

FELICIRATI MIKI!!!!
BUN VENIT BEBELINA MULT ASTEPATA DE PARINTI!!!!

vai ce m-am emotionat camd am vazut in titlu bv miki
am cautat imediat in cap treecut si cand am vazut ca a luatmicutza andra nota 10 bravoooo....
ce sa mai credem de ecografele astea

a, si mai am o veste buna nu stiu daca a scris Anaxena dar m-am intalnit azi cu ea

l-am vazut live pe ursuletul Alex....ursulet ca si asa avea un combinezon ca o blanitza de urs
doamne asa ma emotionat...era asa ducic si mic....frumos , brunetel...cat am astepat la doctora m-am tot gandit la el...parca am si uitat cat de micuti pot fi....sau mi s-a parut mie ca era landoul mare

Ana sa va aduca numaii bucurie si fericire in suflete, alaturi de Maria....azi poate ai observat ca nu prea imi gasem cuvinte de urare...sincer m-a lasat fara cuvinte....abia astept sa-mi vad si eu buburuza

si sa va zic cum m-am intalnit cu Ana
ajunsesem mai devreme in policlinica sa-mi iau analizele...intru imi ridic analizele si la intrare ma asez pe un scaun sa imi bag analizele in dosar si o revista ce o cumparasem.....
fix pe langa mine , cum priveam in jos apare un landou negru cu alb...imi zic vai ce frumos ...a, e ca a lui anaxena....nu ridic privirea ca nici nu m-am gandit ca ea la 13 mai e prin spital....dar ceva ma face sa ma mai uit odata dupa landou....surpriza in spatele celui cu landoul mergea oo blonda....care nu mai9 era coafata , numai tusea si nici de coaste nu se ma tinea....era aNA....am sarit de pe scaun si la usa am prins-o de mana si i-am zis timid....ana???!!!
m-am si gandit..doamne daca nu era ea....a fost un sentiment ciudata sa o abordez...dar apoi sigur mi-ar fi parut rau sa aflu ca ea era si nu am vb

mai coafata necoafata arata beton....niste picioruse slabanoage si nici burtica nu i se mai vedea
era doar putin obosita la fata si chiar a si zis ca pica de somn

abia astept sa vina cu impresii din spital

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

SSABrya,bafta maine la eco si control...te asteptam cu cele mai bune vesti!! Drum bun spre Buc !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

catank nu e camera web, e un videointerfon pe care l am luat de pe amazon. trebuie doar bagat in priza si functioneaza. noi avand apartamentul duplex am vrut sa pot sa il si vad pe bebe, nu doar sa l aud, iar daca plecam la munte iar e practic..

Aaaaaaaa da?? f misto...si eu vreau

Multam mult!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

In sfarsit, va zic si eu salut pe ziua de azi.
Dar mai intai:

Miki, ce surpriza frumoasa ne-ai facut tu! Sau mai bine zis, bebe Andra! Sa fiti sanatoase!

Dinora, felicitar! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea si cum e cu bebe acasa

Eu am plecat azi pe la 11 fara ceva sa-mi iau prenatalul si sa mai rezolv vreo 2 chestii si m-am intors pe la 1 cu o durere de mijloc, ceva de speriat. Am luat un no-spa, m-am trantit pe canapea si nu m-am ridicat vreo 2 ore. Cam devreme sa obosesc in halul asta...

Ssabrya, bafta maine la eco, te astepta cu vesti. Eu am 2 prietene bune in berbec, plus sotia unui cole de-al sotului. Toate sunt frumoase, vesele, ambitioase si au reusit in viata.

Barbati berbeci nu prea stiu si as fi curioasa ce bebeul meu berbecut e

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor
am aparut si eu!
Vad ca datorita cafelutei date de mine dimineata ati fost foarte active azi ! Dar tot am reusit sa recuperez!
Noi am scapat cu bine de doctorat, a fost foarte bine, si apoi a fost si foarte placut cu multa lume, la final am mers la restaurant doar noi cu parintii. Iar asta-seara am mutat-o pe mama langa noi cu ultimele bagaje, asa ca sunt tare linistita de acum.
Si mi-a venit si o cutie plina de hainute de la o buna prietena de la Constanta, realmente minunate, inclusiv un combinezon pentru la toamna, de blugi captusit o frumusete . De maine ma apuc de spalat!

Miki, sa-ti traiasca puiul, cate emotii ai avut si ce bine s-a nascut, mare si cu nota 10! Sa fiti sanatoase amandoua!
Dinora, bravo si tie mamica de Julius! Asteptam poze!
Dorina, clar seamana frumuselul tau cu tine!
Cris, mi-a placut mult camera, e vesela, tare draguta! Ca o bomboana mentolata!
Strumfi, eu chiar m-am uitat zilele trecute cum se schimba capitolul, si mi s-a parut destul de complex, asa ca apreciez de fiecare data munca la tine, Madutza si cine mai schimba. Asa ca si eu imi exprim recunostinta cu flori
Alina06, eu stiu si fete si baieti berbeci, si sunt oameni foarte faini, deschisi, optimisti, activi, care au ajuns departe prin forte proprii, prietenosi, deci plini de calitati . PRietena mea cea mai buna are doi copii berbec; baietelul e super activ, fetita care are 3 ani e o domnisoara dulce, dar care nu se lasa "timorata" de fratiorul mai mare (de 5 ani). Mi se par copii tare reusiti.

Si abia mai astept poze cu ceilalti bebici, inca nu sunt asa multe pe cati fluturasi s-au nascut!

Va pup pe toate, ma indrept spre pat cu niste reviste si o carte, de relaxare. Din fericire in ultima vreme n-am mai avut insomnii, daca ma culc devreme ma trezesc la 1 noaptea, dar dupa jumatate de ora adorm pana la 7!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

catankn ai pt ce! poti sa dai o fuga la bucuresti acum cand e babyexpo ca gasesti acolo toate modelele si au si discounturi considerabile!

alina eu am cunoscut multi baieti berbeci si un cuvant ii defineste "smecheri" :)) foarte siguri pe ei, plini de tupeu si cu un sarm aparte fetele sunt si ele exceptionale, cel putin cele pe care le am cunoscut eu!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput